icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
12. feb 2013

@mili78 myslim na teba, nech si oki, ked uz budes oki, tak nam napis, ze ako si dopadla. a ftuj, ftuj, nech to tam mas ako v raji pre buduceho drobceka

tinkatinulka
autor
12. feb 2013

@vafinka zlatko budes posluchat tak taku ruzovu ti uhackojkujem s radostou 🙂

vafinka
12. feb 2013

@tinkatinulka uj ha, ja a posluchat?????? no neviem, to je tazke, iba vtedy ked ocko prizmuris 😀 😀 😀 😀 a ako ti je??? uz zajtra ides, juuuuj mam strresa aj za teba

vafinka
12. feb 2013

@tinkatinulka tinka, chces sa zaasmiat???? si predstav, ze ked som bola v nemocke na prijem, tak ma na oddeleni vazili a zevraj mam 51 kg, skoro som odpadla a tak som zhikla ze az, ja so msa aj so sestrickou vadila, ze co to maju za cerepa 😀 😀 😀 , kdeze, kde ze by som to ja nabrala s tolkou kasnou 😀 😀 😀 😀

jania023
12. feb 2013

Ahojte dievcata..chcem sa s vami podelit o moje skusenosti...mam za sebou 2ivf a veeela iui vsetke z uspechom ale len malilinkym cize max 4tt a stale sa babo neudrzalo..robila som vsetko mozne a nic..az nakoniec po tom vsetkom som prinutila dokiho mui urobit vysetrenie a zistili mi znizenu funkciu stitnej zlazy co ma za nasledok ze ked uz otehu tak sa moje telo pasuje z babom a nakoniec vyha telo..takze ak vam mozem poradit skor ako zacnete nieco robit tak sa skontrolujte..ja som si pichala gonal,puregon rok a zbytocne a aj financne narocne a nakoniec mam zlu stitku a vyfasovala som lieky takze chvilu pauza pokial hodnoty nebudu ok a pokracujeme..tak by som vas chcela len povzbudit aby ste to nevzdavali lebo ak to nejde tak niekde chyba musi byt 😉 😉

vafinka
12. feb 2013

@jania023 Ahoooj, no ja som preklepnuta z kazdej strany uz a u mna neni problem, ale asi v spg. ja mam tiez 2 krat ivfko za sebou a zbytocne. ale tento boj nekoncim 😀 , verim ze uz budeme coskoro uspesny

tinkatinulka
autor
12. feb 2013

@vafinka juj uz som aj nervozna aj sa bojim aj sa tešííím 😉

tinkatinulka
autor
12. feb 2013

@vafinka 51 kiiiil no toto tu ani nepis sak to som mala naposledy na zakladnej škole 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
12. feb 2013

@jania023 ahoj mo ja už užívam euthyrox 50, všetci mi tvrdili že hranične hodnoty oki a teraz v CAR nasadený aby som udržala mimi.Vela štastia do dalšieho boja.

vafinka
12. feb 2013

@tinkatinulka ale ja tomu neverim, sice momentalne su mi aj gaturky volne, ale to ja mam este stiahnuty zaludok, inak dnes som uz ziedla aj cely rozok 😀 😀 😀 😀 😀

vafinka
12. feb 2013

@tinkatinulka neboooj, bude oki 😀 😀 😀 😀 😀

jania023
12. feb 2013

@tinkatinulka n0 mne dali to iste len 100 denne a ideme horelebo m oje hodnoty boly hodne zle..norma je do 5 a ja som mala 296 tak mi daly take vysoke davky..beriem ho uz asi tyzden a o 6 tyzdnov kontrola ci treba dat vyssie ale doky mi vravel ze ano naisto len si chce byt isty ze som na neho zareagovala

tinkatinulka
autor
12. feb 2013

@jania023 no norma je do 5 ale pre otehotnenie a urdzanie max 3,9.to mi povedal dr v car.

vafinka
12. feb 2013

@tinkatinulka
@jania023 baby moje, a co to riesite, vcul som uplne mimo, ani neviem, ze o com pisete??? to je o imuno?

jania023
12. feb 2013

@tinkatinulka aha no super jam mam 296 a otehu v pohode len tak do 4tt max ☹ hlavne ze ma v care napchavali hormonmy a zbitocne..by som ich nakopala do zadku

jania023
12. feb 2013

@vafinka moja to su hodnoty stitnej zlazy..to sa skuma pred tym ako ides do caru a ako mozes citat tak u mna najprv ivf a iui az potom nejake skumanie a aj to je iba na moje naliehanie inak by ma stimulovali dalej a cuduj sa svetu preco sa nikdy neuchyti poriadne 😝

tinkatinulka
autor
12. feb 2013

@jania023 ja som na vlastnu past zacala zistovat pretože v Heliose chceli robit IVF bez akehokolved vysetrenia, jedine co mi spravili bol hor.profil a zaver ze som zdrava.Tak som zacala patrat a v papieroch maxi prolaktin a až moj obvodak to zacal riesit a aj som sa dopracovala k dalsim diagnozam..dufam že ma už nic nezaskoci a budeme v klude tehulkovat

tinkatinulka
autor
12. feb 2013

@vafinka hodnoty stitnej zlazy..z hor. profilu by si mala vycitat ak to dali robit TSH, T3 a T4..mne to robili na moju ziadost este raz preistotu ale to už u mojho dr.

vafinka
12. feb 2013

@tinkatinulka jaj, lebo som fakt nevedela ze o com tocite 😀 😀 😀 , ja to mam vsetko oki, aj t3, t4, tsh, ako zajka malda 😀 😀 😀 😀 😀

vafinka
12. feb 2013

zeny moje, verite mi, ze som dorobena ako kobyla??? ledva som ozehlila par veci, cosi dala prat, a ledva vidim pred seba????? je to normalne????

vafinka
12. feb 2013

@tinkatinulka zlatko moje, ty uz rano ides na to, drzkam ti palcoky, nech su vajuska krasne a zdrave ako repa. 😀 😀 😀

mili78
12. feb 2013

@tinkatinulka
@olivia31
@vafinka ....ahojte babenky, teraz som sa zobudila odkedy sme prisli domov som spala....som cela ubolena, ale prežila som to...ešte krvacam, ale snad sa to zastavi...doktorka povedala, ze to tam bolo riadne divoke, poslala to na hystologiu a o 2 tyzdne budu vysledky, tak snad bude vsetko ok 😖

olivia31
12. feb 2013

@mili78 Ahoj tak to som rada že si v poriadku a neboj určite budú aj výsledky ok ...len pekne odpočívaj a nenamáhaj sa pekný večer prajem.

olivia31
12. feb 2013

@tinkatinulka Ahoj dečka je krásna aj robotu máš peknú vyzerá to tak, že si v tom dobrá . A už zajtra máš odber ? Bože zlatko moc ti držím palce aj icsi aj predĺženú kultiváciu ideš mať???? Alebo vkladáš na tretí deň???

vafinka
12. feb 2013

@mili78 ahojky, tak som rada, ze uz mas po tom, dufam, ze sa rychlo zotavis. a ako sa inac citis???

olivia31
12. feb 2013

@vafinka Ahoj ako sa máš ? Už si fit je to už lepšie? 😉

vafinka
12. feb 2013

@olivia31 no uz mi je lepsie, zajtra idu stehy fuc, tak sa tesim, ze sa ich konecne zbavim 😀 😀 😀

olivia31
12. feb 2013

@vafinka No to to tak to je super nebojíš? Neboj nič to nebolí to .... Ako poslala si ???

olivia31
12. feb 2013

@vafinka Tinka má zajtra odber? Bože to letí ešte len začala a už je to tu . 🙂

vafinka
12. feb 2013

@olivia31 no na tie co su dole ani ne, ale ten co je na pupku, ochhhhh, to bude horsie, ten boli furt, este som neposielala. zajtra dam poprefocovat spravy a pak 😀 😀 😀