icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
12. feb 2013

@olivia31 no zajtra, bodaj by jej ta 13 priniesla stastie, no ide to ved aj ty za chvilku zacnes 😀

olivia31
12. feb 2013

@vafinka bože ani mi to nepripomínaj ☹ no aj chcem aj nie keď som išla na prvé nevedela som sa dočkať a to to len odďaľujem no však uvidíme 😉 😒 ☹ 🙂 😀 to to sú moje pocity

tinkatinulka
autor
12. feb 2013

Kocky zajtra na nas myslite.bojim aj tesim..dam vediet akonahle budeme doma.

mili78
13. feb 2013

@olivia31 ....dakujem mojka, ved odpočívam, len keby toto všetko čo musím absolvovať malo aj nejaký zmysel :(

@vafinka ....dakujem aj tebe mojka, no cítim sa celkom dobre, podbruško ma bolí ako pred menzesom, ale to je normalne, šak ked sa vo mne vrtali 🙂 uz aj krvácanie sa spomaluje, tak hadam to bude dobre

mili78
13. feb 2013

@tinkatinulka ...budeme Tinus, neboj 🙂 velmi drzim palce

kostickabonnie
13. feb 2013

@tinkatinulka moc drzim palce, aby bola krasna uroda a vela oplodnenych vajicok 🙂 🙂 🙂

tinkatinulka
autor
13. feb 2013

Ahojte kocky,sme u rodicov,ubolena som ale stastna mame 3 krasne zrele vajka,zvysok nedorastol ☹ ale verime ze nam to bude stačiť a pondelok bude bambulka u Mna. Mame z tohto pokusu pozitivny pocit a tak v Nov.2013. Rodimeeeeee

mili78
13. feb 2013

@tinkatinulka ... Tinuska to je uzasna spravicka, gratulujem...a to mate vajka ci embryjka? dali ste aj PK? a co ste tu pisali vyssie o tom TSH a T3,T4 to hodnota TSH ma byt do 3.9?

tinkatinulka
autor
13. feb 2013

@mili78 Ahoj to mame zrele vajka zajtra budem vediet ako sa oplodnili.Ano dali sme si PK, vsetko ale závisí od toho ako budu pokracovat a aj ICSI vsetky.Ano TSH max 3,9 mi povedal doktor a preto mi dal euthyrox 50 ze preventívne.

vafinka
13. feb 2013

@tinkatinulka uhaaa, to vazne??? ja im drzkam palce, ja som dufala, ze ich bude viac, ujjj ha. ale pan bozko ich zavaruj ak to nevydrzia, bude zle nedobre. ja im tiez verimmmmmmmm 😀 😀 😀 😀 😀

vafinka
13. feb 2013

@mili78
@tinkatinulka

@olivia31 zabky moje, stehy vonku, skoro som tam odpadla, mala som ich 4, len som si furt myslela ze su 3, 4 som neviedla. vrrrr, rany mam riadne ale to zvladnem a bruso sa coskoro zahoji 😀 😀 😀 😀

vafinka
13. feb 2013

@mili78 zlatusik, bude dobre, ver tomu, len aby si bola ok, nenamahaj sa, mne sa dnes zas podarilo vyklobasit a hodne som si ublizila na brusko.a zas som zacala krvacat ale uz je to ok, tak aj ty cuskaj. a labky hore 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
13. feb 2013

@vafinka aj ja som dufala ale to moje Pco nepusti viac aby rastlo.. ☹ ale drahy povedal že 3 deti nam stačia 🙂
juj len teraz žiadne prudke pohyby aby sa ti neotvorili jazvy.

vafinka
13. feb 2013

@tinkatinulka vies, ja som si myslela, ze ozaj ich bude viac, ochhh, to ma stve, verim, ze to vydrzia, a dala si aj pk?? no ver, ze to mam skarede a ranky zapalene. tak idem zavarit repik, a liecit si to. dnes som si kupila A a D vitaminy, a t oje viso. hmmm, ani ja nem pco. a vyprodukovala som malo vajec tiez, a amh cko mas ako zajka, vies ako ma to stve aj za teba, ja som si tak priala aby ich bolo aspon 8, tak som na teba cely den myslela a cakala som kedy napises. 😀 , mam aj nervy za teba

tinkatinulka
autor
13. feb 2013

@vafinka
@olivia31
kočky ake davky utrosu ste mali pri ivf v heliose??

vafinka
13. feb 2013

@tinkatinulka 2 rano a dve vecer, ale predtym si mala viac, ze,

tinkatinulka
autor
13. feb 2013

@vafinka to si nebr zlato, ja som to už predýchala proste pri tom nafuknuti a bolestiach som cakala 5-6 ale aj tri zrele je super uz mam skusenost ze ked oplodnili aj nezrele tak sa potom vývoj zastavil tak naco..folikov som mala kooopu ale drobných.verím tým trom mušketierom že do prežiju aj PK.

tinkatinulka
autor
13. feb 2013

@vafinka teraz mam 2plus2 ale predtým som mala 4plus4 ale mam aj estrimax tak možno preto.

vafinka
13. feb 2013

@tinkatinulka ja to fakt prezivam aj za teba, ochh, ved to, ze ked si mala hodne folikov, tak som aj cakala, ze ich bude. a nechces dat radsej v 3 den ta kako predtym?? nech je radsej u teba, ako v labaku??

vafinka
13. feb 2013
kostickabonnie
13. feb 2013

@tinkatinulka juj, dnes dam modlitbičku, aby sa oplodnili vsetky 3 a krasne vyvijali, kym pôjdu do brušena 😉 😉

vafinka
13. feb 2013

@kostickabonnie veru, aj ja stiskam, vsetko co sa da, az mam mravce v zaludku.

vafinka
13. feb 2013

@tinkatinulka a zajtra mi hned napis, ked budes vediet ako sa deticky maju 😀 😀 😀 😀

mili78
13. feb 2013

@tinkatinulka ...a ten moze predpisat aj gynekolog? mne ho nedal, ze on nemoze...a kde ti brali odbery na štítku?
a tebe brali nezrele vajka? ci ako?

mili78
13. feb 2013

@vafinka ...neboj o par rokov ani nebude ranky vidno 🙂

mili78
13. feb 2013

@tinkatinulka ....ja chodim do Iscare, mala som 3x2tbl

vafinka
13. feb 2013

@mili78 ba co do leta, v lete, pupek ven, 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
14. feb 2013

@mili78 mne ho dala gynda,ale testy robil internista.

tinkatinulka
autor
14. feb 2013

@vafinka dam vediet ak o,pk sa rozhodne definitivne az zajtra . Dakujem ze myslite baby na nas..

vafinka
14. feb 2013

@tinkatinulka ja myslim furt na teba, cakam, ze co napises, vrrrrr, ale mam stres. verim im vajuskam 😀