icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
14. feb 2013

@vafinka
Ved ja tu chodim a rozmyslam ako sa zamestnam ,idem prezliect periny..inak paralen zabral super,uz nekrvacam ale aj bolesti ustali,dufam ze tie male foliky popraskali.
@vafinka
@vafinka

vafinka
14. feb 2013

@tinkatinulka hmmm, a za kolko asi budes vediet ako sa maju deticky?? jat ucakam ako na ihlachhhhhh

tinkatinulka
autor
14. feb 2013

@vafinka asi az naobed

vafinka
14. feb 2013

@tinkatinulka vsak ma urve dovtedy, vrrrrr, idem si ranky poosetrovat a cosi porobit, inak si ma riadne navnadila s tym strikovanim, a hackovanim, uz som po meste kukala aj vlnu, jedna kocka ma strasne peknu ciapku a aj ja chcem taku, len musela byt fakt draha. keby som vedela strikovat, tak si ju ustrikujem 😀 😀 😀 😀 , a ty nemaj boja, isto bude ok

mili78
14. feb 2013

dobré ránko babulky moje 🙂 vyspinkanééé? Tinuska ako, nic nové?

vafinka
14. feb 2013

@mili78 ahoj zabka moja, co ty behas??? kde si mala byt???? dufam, ze mas aspon labky hore a mas vypyty aspon lkiter zenskeho caju, inak bude baci po ritke aj na dialku 😀 😀 😀 😀

mili78
14. feb 2013

@vafinka .... no behám, už mám aj jednu pračku opratú...sak uz mi nic nie je :D a zensky caj blééééééé to mi nechutí, ale pepsinu si dám :D

vafinka
14. feb 2013

@mili78 no ako myslis, sama si koledujes, idem ta vycapat!!!!!!!! ved sa setri, ved to tam mas este take citlive, a ty takto. ako keby som ja bola lepsia, ze ??? idem si daj dajaku ranajku, a idem pozehlit a tiez daco porobit,
a ten caj si aspon oslad, viem, ze je to humac ale urcite zaberie, mna zacalo hodne boliet brusko, a to som chcela ist uz konecne povysavat. a asi to necham tak

mili78
14. feb 2013

@vafinka ....ved sa šetrím, ale ja nevydrzim lezat, mna na tej posteli mrle žerú 😀 ved ja taky zensky caj ani nemam doma 😀 také patoky nedržím 😝

vafinka
14. feb 2013

@mili78 ja tak isto, neboj, ja ason po troske cosi musum porobit, tiez mi to neda 😀 😀 😀 😀

mili78
14. feb 2013

@vafinka .... my sme žienky domáce 😀 😀

vafinka
14. feb 2013

@mili78 hmmm, veru gazdinky jak hrom 😀 😀 😀 😀

mili78
14. feb 2013

baby ktovie cím nás dnes prekvapia nasi chlopi 😀

vafinka
14. feb 2013

@mili78 juj, ja isto dostanem retiazku, vcera som ju muzikovi v meste ukazovala. 😀 😀 😀 😀

mili78
14. feb 2013

@vafinka ....tak to si dobrá, ja ked dostanem cukrík tak budem happy :D

vafinka
14. feb 2013

@mili78 to bude bolestne za operaciu, isto, este mam slubenu aj veceru. ale mne by stacila iba ruzicka a bocky ako sa patri 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
14. feb 2013

kočky ja som dostala Valentína už včera a bolestne krasne kvitne v kvetináčiku 🙂

vafinka
14. feb 2013

@tinkatinulka a ci si dostala???

tinkatinulka
autor
14. feb 2013

@vafinka dostala som take jarne kvety neviem ako sa to spisovne povie take ako prvosienky farebne su to..a hned tri za každe vajko 🙂

vafinka
14. feb 2013

@tinkatinulka primulky 😀 😀 😀 😀 , krasne a po odkvitnuti si to na jar mozes aj do zahradky zasadit 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
14. feb 2013

@vafinka ano to mam v plane vpredu pri schodoch mam taku mini zahradku na cibuloviny, na jesen som tam aj tulipany dala..uvidim čo z toho vyjde.ano primulky su to 🙂 diky Broňa 😀

vafinka
14. feb 2013

@tinkatinulka neni zac 😀 😀 😀 😀 kámo, ja si pojdem nasadit do kvetinacikov lobelky, ale najprv idem zehlit tu pc, aby som mohla aj odpisovat 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
14. feb 2013

@vafinka ja som to sa lobelkami vzdala, sadila som ich aj zo semena aj som na jar kupovala aj sadenice a nic moc sa im nedarilo.minuly rok som mala na oknach fukcie plnokvete tahave..drahe boli ako slak a do toho som striedala surfinie vonave daka nova odroda.nevyhodila som to a som zvedava co z toho bude na jar.citala som ze aj dva roky by to mohlo porast.inak na severne okna od cesty len muskaty lebo tam mi nic nerastie.na maskovanie su dobre..hehe drahy to neznasa ze mu to smrdi

vafinka
14. feb 2013

@tinkatinulka pocuj, tie lobelky nesad na slnecnu stranu, bo tam ti zhoria, ja ich mam tam, kde mi slnko zasvieti az vecer, a mam totalne chumace co mi rastu, ono je to hodne od miesta. sice pisu ze maju radi slnko ale to neni tak, skus, ja som mala aj petunky a take krasne boli, inak ja som muskatovy maniak 😀 😀 😀 😀

vafinka
14. feb 2013

baby, myslite, ze uz by som mohla zas zacat cvicit?? teda okrem brucha, ja chcem byt krasna rituska do leta 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
14. feb 2013

@vafinka cica cvicit 30 dni po operacii zakazaneee

tinkatinulka
autor
14. feb 2013

@vafinka my mame okna bud na sevej alebo juh, teraz na dome a je to na prd..jedine pri jazierku je orientacia juho zapad a tam vsetko pekne rastie

vafinka
14. feb 2013

@tinkatinulka mozem aspon nohy, tak trosinku 😀 , ci??? a mozem uz dnes aspon muzika tutik mutik??

tinkatinulka
autor
14. feb 2013

@vafinka ty opica jedna..nono sak ho len polaskaj a popusinkuj a to stačíí..drahy tiež včera na mna vrcal že haha a ja že haha zabudni až o 9 mesiacov 😀

tinkatinulka
autor
14. feb 2013

@vafinka
toto je najnovší mojho srdca šampion a drobec sa bude už v nov. vozit po snehu 🙂