Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka no pockaj, budes tehu, tak si tu budem pisat uz asi sama so sebou, ty sa presunies do fora uz to viem 🙂
@vafinka Juuj tak si never moja, toto tu už bolo a asi 100x tak žiaden stras..my si len pekne počkáme na tie naše skumavkove babatka budúci rok 🙂
@tinkatinulka tak ja som nemusela ani cvičiť takú mám žilu povedala, že ju dobre vidí 😀 . Tak kebyže mám nejaké príznaky tak určite volám, ale ja ani ťuk tak asi preto nezavolám ☹
@vafinka Sak to si sa aj mna mohla opytat..refumendacia v Dovere prebieha asi tak že ked ma ta teta co sedi v kancli naladu tak ti daco preplatia ale až vtedy, ked budes mat vsetko zaplatene im posielas papiere.Ja sa chystám na budúci týždeň to dat dokopy aby mali radosť a pošlem im to, keby preplatili bolo by supeeer.Aj tu imunologiu idem požiadat o preplatenie ale tam ževraj iba smiešnu sumu vratia, ale kažné euriko sa zíde.
@ria191 A bazálnu teplotu si náhodou nemeráš???
@tinkatinulka takale cakaj na mna, ja ti prajem,aby to vyslo. juuuj, tak to budes mat pekny darcek pod stromcek, ja si prajem k narodkam v janurari
@tinkatinulka nie, lebo prvé 2. neúspešné IVF-ka som mala zvýšenú a tehotná som nebola ☹ . Myslím si, že to zvyšuje utroš
@tinkatinulka no kebysom bola vedela a to talcivo o refundaciiu nakladov si stiahnem ze kde
@vafinka No tak nesmokli a pozitívne sa nalad že rok 2013 bude náš. 😀
@ria191 Asi ano utroš celkovo dlho ostáva v tele
@tinkatinulka no uz mi hrdlo stisalo, este ze, ta tu mam, ja viem, som kofa, ale ked viesssssss , ja viem ze vies, nooo. mne je to tak luto, ze niekto si len tak smykne a uz je to,a co my chudece
@vafinka Na nete Dovery su take vsekovake tlacivka,ja už som si to ztiahla ale moc tomu neverím žeby mi daco preplatili.Nám zamietli v Heliose pre nedostatok vysetreni, ze haha ale tie vyšetrenia už mám okrem interného od drahého ale jemu sa nechce asi ho dotlacim nech si aj to da spravit a potom to poslem nech maju radosť. Ešteže je kámoška sestrička na internom 🙂
@vafinka Juj ani mi nehovor,segra aj svagor na 1 sup a ani nevedeli že čo a ako a ked som segre ked už bola tehotna vysvetlovala ako sa rataju plodne dni, bola z toho jelen.Sak mne drahy furt hvori že už napíšem dáku odbornú prácu o gynekologii. 😎
@tinkatinulka ja tomu nechapem, ze preco vam to vzdy zamietli, ved co su pipi???? ved jasne, ze to tam tak vela stoji, ale ja si pockam na tn, a sa uvidi a nechces tam ist aj ty??? vies, vypocut si nazor aj ineho, a nemas to az tak daleko,ci?
@vafinka A to pripomínam že oni splodili deti keď sme mi mali už dávno cestu k IVF jasnú a dokonca svagrovci v ten týžden ako sme mali prve bioch.tehu nam oznamili že sa zadarilo..sak ma skoro odviezli 😖
uz by sme malit mat titul-mudra, 😀 , ved ja som uz taka vyskolena z netu, az si harasi z toho
@vafinka Ja to mam do TN z domu asi hodku cesty a od nasich asi 40 min po dialnici, počkám na tu preventívku a asi sa tam aj ja vyberiem,ak by som išla rišiť tu laparku tak asi tam.Mam už odtial referencie z operacii a vsetko bolo OKI.
neboj aj mne sa kamoska pochvalila, ze caka mimi, tak som to porusila azajedla to vsetkym sladkym co som doma nasla 🙄 🙄 🙄 🙄
@vafinka Zamietli nam to lebo sme nemali genetiku a hemato, ale Krajkovic nam tvrdil že to netreba..tak asi treba.
@tinkatinulka a ešte aj mätie človeka (myslím tým utroš) 😀
@tinkatinulka aj aj to tak mam daleko, po dialnici to mame skoro hodku, ale radsej tam a ved ja uvidim co mi povie. som strasne zvedava a idem si vsetko popisat, ze co bolo pri prvom a druhom pokuse, a co na to povie, ja si pripadam ako kralik
@tinkatinulka ani my sme nemali pri prvom toto, ale az pri druhom a iba genetiku, a to som uz mala schvalenu ziadost bez ohladu na to, ako by dopadla genetika
prosim nespominaj mi krajkovica, lebo sa mi vyhadzuje pri tomto mene akutna alergia
@vafinka Pohoda, do Olomouca do RF sme šli asi 1hod 45 min ale do Brna to už bolo skoro 3 hod 30 min a to bolo dosť aj na mna..ale ked spočítam tak v Heliose sme boli asi 10x/máme to asi 45 km/ a v Olomouci 2x a Brne 2x tak to neni moc rozdiel
@tinkatinulka a co je v olomouci, tam maju aj dajaku pobocku?
@vafinka Ano tam maju pobocku, ale tam robia iba konzultacie a odbery krvy..inak na vklad a odber ides do brna
@tinkatinulka aha, ale ked chces, tak mozes chodit stale do brna, ci?
@vafinka jasneee..len nám bolo bližšie do olomouca tak sme tam sli radsej, je to v historickej casti mesta a celkovo cesta tam je zaujmavejsia a aj na nakupy sa vždy v olympii stavíme, ked ideme do brna tak cestou len luky a lesyy
@vafinka dneska som dala 15 min s odratými uskami 😝

@ria191 No ja by som to nevydržala, ked už si šla na krv..inak aj ja som dnes bola, odobrali mi na 1x co sa teda nestava ale ostala mi pracknuta žila 😠 😠