Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@lenocka004 my sme už prešli fazu zufalstva dost dlho a preto sa snažíme sa naladit na lepsiu strunu a pozitívne myslenie.pridaj sa k nam.
@vafinka k tomu kociku chces modru?
@tinkatinulka Ahoj kočka tak ako máš už niečo nové ?
@tinkatinulka Ten kočík je supiš pupiš 😀 ako sa darí bojovníkom ? Ja chcem ružovú pre dvojky 😲 😲 .... 😀 ...pošlem ti aj vlnu mám kúpenú detskú vlnu pre bábätká.
@tinkatinulka ja som mala dávku utrošu dve ráno aj večer
@tinkatinulka no skor jemne sedu si rezervujem 😀
@lenocka004 vitaj u nas, my to skor ten nazov nasej temy myslime tak ironicky, vies ako zufale manzelky, tu sa u nas aj zasmejes, 😀
@tinkatinulka Diky rada 🙂 aj ja mam za sebou neuspesne pokusy, ale dalsie si uz nejdem ani pripustat. Tentokrat som sa rozhodla ze to musi vyjst. 🙂
@lenocka004 a kam si chodila do centra?
@vafinka Do Iscaru MT, a ty?
@lenocka004 ku konkurencii v MT. 😀 😀
zabky, idem sa venovat mandzulikovi, a co ste dostali?? ja kraaaasnu ruzicku 😀 😀 😀 😀
@vafinka Tak to moj mm asi do toho tvojho odkukal. Ja som dostala ruzu tiez 🙂 aj veceru urobil (omeletu 🙂)
@olivia31 No ked ho s tinkou chytite, tak ho potom nasmerujte ku mne 🙂 Ale nie ze skonci po vas na PN 🙂
@lenocka004
no pekne sme si zorkedili tie centra:
@vafinka je exHelios
@olivia31 je Helios
@mili78 je ISCARE BA
ja Reprofit
a ty ISCARE MT
pekne aspon budeme mat vsetky infosky z každého 🙂 teda tie tehotenské samozrejme 😀
@tinkatinulka Ahooj, no vidim, ze pol slovenska je podchyteny a aj čr, no ja som chcela ist do mesta, ale ako vidim, radsej nie, brusko ma furt boli. vrrr, uz nech to prestane,m citim sa ako posledny chromtak 😀
@vafinka ale nechod,ja ale pojdem kupit vlnu ,záclony do kuchyne a este rande so zákazníkom..idem dat ale prat biele,som vcera nestihla vsetko kedze som hackovala ako diva.
@tinkatinulka no fakt, ja som divne na tom, najprv ma tak brucho nebolelo a vcul ma boli cela lava strana, ci sa mi tam tkanivo hoji ci co, ja neviem, hmmm, sa mas, ajm mna vezmiiii, a aku vlnu ides kupit?? a este aj zaclony??? tak to by som uz dostala porazku nadobro 😀 , ozaj a co stoji klbko vlny????? ja som kukala v stredu zaclony a veru som aj nasla. hmmmm, pol obchodu by som vykupila 😀 😀 😀 😀 , aj ja vcul perem , ale svetre. no inzeraty na robotu som vsetky vykukala, tak idem popisat ziadosti, a poposielat a zvysok pojdem dat v pondelok osobne 😀
@vafinka super, a ze baby co su doma ze sa nudia..ja mam akoze dovolenku vo firme 🙂 ano zaclonku do kuchyne chcem novu kupit tato som tam mam uz sa mi nepaci to este svokra kupovala tak pomaly vymienam.klbko 100g stoji okolo 3 €, na decku som dala dve.ale kupis aj 50 g za 2€, len ja to z baby vlny robim..sak priprava a dneska idem do ineho obchodu tak mozno budu mat aj daco nove.mam chut nieco nove sem doniest kym pride mrnusik. 😉 😉 😉 a este do banky fnuk peniažky na IVFko vlozit na ucet, budeme platit kartou.

Ahojte kočky to čo tu vidím ja nestíham čítať čo ste tu popísali ste riadne rozbehnuté 🙂 musím to celé prebehnúť