Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@lenocka004 Jej tak to ti držím palce nech to teda dobre dopadne potom určite daj vedieť držím držím palce ....tuj tuj tuj tuj ....... 😲
@lenocka004 ty tajnostkarka 😀 😀 😀 😀 😀
@tinkatinulka juj, ty si zlata, a co ti budem za to dlzna??
@olivia31 Dakujem moc 🙂 Dufam ze to tentokrat vyjde a vy vsetky ma budete rychlo nasledovat.
@vafinka No chcela som to povedat ked bude pozitivny vysledok. Aby som vam vsetkym dodala silu do boja 🙂
@vafinka bude mi to odplatene na mojich detoch 🙂
@olivia31 kukam kukam..nie nie ja za to nic nechcem, len ma bude hriat pri srdiečku že som ta potešila 🙂
@tinkatinulka pridem ti kocikovat a pozvem ta na halusky do koliby, co je za kopcom 😀 😀 😀 😀
@vafinka jasne poklebetime, sak moj drahy tam aj zajtra ide prevetrat hlavu 🙂
@tinkatinulka to fakt??? keby som mala zajtra doma tatosa, tak zajtra dame halusky 😀
@tinkatinulka Tak ti pekne ďakujem ....no ja ti to vynahradím a pošlem ti niečo ja len si vyber môžem ti aj vzorky poslať 😉
@tinkatinulka Ty robíš v nejakom obchode z nábytkom , alebo len robíš dizajn pre nejakú firmu ? Chceme novú sedačku do obývačky ak mi môžeš poradiť budem ti vďačná .
@tinkatinulka ....Tinuška velmi drzim palceky, aby malinky bojovnicek zabojoval 😵
@vafinka
@olivia31
@mili78
@kostickabonnie
@strapula27
dakujem kočky že ste na nás mysleli aj za každú modlidbičku pre našho drobčeka, žije je sice malinky ale ma progresívny rast a nemame sa bat o neho že je v dobrých rukách.Padol mi kamen zo srdca, ked mi toto volali.Idem upratat dom, dat sa dokopy a pripraviť sa na to že pride k nám mrnusik 😉
@tinkatinulka ufff, hned je mi lepsie 😀 😀 😀 😀 a dostala si vcera???
@vafinka jasne kočica aj som ti odpisala 🙂
ani nehovor ja som tak trpla tlak 160/110 no akurat na porazku..je maličky ale je 😉
@tinkatinulka veriiim ti verim, ja tu trpnem od pol deviatej a sledujemmmm ci napises, este som ti poslala 😀
@vafinka volaIi mi 8,56 takže ja už od 5,30 hore a kukala na mobil..
@tinkatinulka keby si vedela, ako mi padol kamen so srdcaaaaa, ufffff
@vafinka no ja som si už dala magnezium a žehlim 😵
@tinkatinulka och, mozes prist aj ku mne pozehlit, vobec sa nenahnevam, 😀
@vafinka juj sak ja to tu prehadzujem z kopy na kopu..
@tinkatinulka ja ti dohodim z tej mojej, to ju potom budes mat isto iste este krajsiu 😀 a gulatejsiu 😀
@vafinka juj ani nevrav, zaclony ale zahlit nejdem..sak ked ich pojdem vesat tak pozehlim..neznasam draheho kosele
@tinkatinulka ja ti v poho ozehlim kosele ale ty mne zbytok, aj zaclonu ozehlim 😀

@tinkatinulka jej Ty si poklad no ja by som ti poslala vlnu mám aj ja baby vlnu kúpenú mám zelenú bielu modrú a asi je tam aj ružová ak my pošleš adresu tak ti pošlem .....aj peniažky ti pošlem za vlnu alebo ti kúpim postelné prádlo za odmenu pre bábätko do postielky my to šijeme v robote rôzne môžeš kuknúť ne intern. poslem ti presnú adresu 😉 Neboj bude dore len sa zaň modli a ono to zvládne ja v to verím . 🙂