icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
18. feb 2013

@olivia31 nic, neozvala sa, asi je to v haji, do onehoooooo. vrrr, to ma stve. preco tu neni??? za 15 min dorazi pizza, tesim sa

tinkatinulka
autor
18. feb 2013

Ahojte kocky,uz sme doma ale bez bambulky. 😢 nevladzem plakat.zastavilo sa v raste.zajtra nápisem odpálil sa mi net,som iba na mobile. Ideme ďalej,nevzdavame sa sna.

vafinka
18. feb 2013

@tinkatinulka zlatko moje, boli ma to. neboj, tu nas mas vsetky a budeme pri tebe, nech sa deje cokolvek, jedneho dna budeme mat deticky, ale do konca roka je este cas, nebojjjjjj, posielam ti kopec objatiiiiiiii, a bocku na licko. neboj, to prejde ☹

strapula27
18. feb 2013

@tinkatinulka Tinulka,je mi to velmi luto,je mi smutno ☹ posielam vela sil a pozitivnej energie. Bojuje sa dalej!!!!

olivia31
18. feb 2013

@tinkatinulka Plačem s tebou to nieje fér ja tomu už naozaj nerozumiem 😢 .....sme tu pre teba cítim s Vami .....je mi smutno ☹ .....no nevzdávaj sa budeme bojovať spolu

olivia31
18. feb 2013

@strapula27
@tinkatinulka Dievčatá to nieje fér ako mám teraz ja pokračovať keď nemám koho nasledovať fňuk tečú mi slzy jak hrach 😢

tinkatinulka
autor
18. feb 2013

Dakujem kocky za podporu,moc mi pomahate ist ďalej.dneska nam ale potvrdili ze děti len věž ivf,děs.

lenocka004
18. feb 2013

@tinkatinulka ☹ Tinka je mi to velmi luto ☹ Prajem vela sily aby si zvladla bojovat aj dalej.

tinkatinulka
autor
18. feb 2013

@olivia31 budes nasa lastovicka tehulka.

olivia31
18. feb 2013

@tinkatinulka No ja neviem nejak ma to priklincovalo a to odhodlanie sa niekam schovalo a ešte k tomu ma už bolí bruško a idem dostať menzes. ☹

olivia31
18. feb 2013

@tinkatinulka A to vám povedali tam iba ani vám nevolali a čo to znamená musíš ďalšie ivf ? Ja by som sa tam asi zložila je mi to nesmierne ľuto ako keby sa to mne udialo.

vafinka
18. feb 2013

@tinkatinulka tinka, ja tomu neverimmmmm, vzdy je cesta a neverim ze len ivffff. neveriiiim, neboj sa, my ta tu podrzime. to bude okiiii

vafinka
18. feb 2013

@tinkatinulka ved kamarati su nato aby si pomahali a drzali sa. no nie??

lenocka004
18. feb 2013

@olivia31 Ahoj Oli, ty sa chystas na IVF alebo si uz po vklade?

kostickabonnie
18. feb 2013

@tinkatinulka ♥♥♥ je mi smutno, keby som ti mohla dat z mojich mrazacikov, je to smutne, ze bambulka ... 😢 😢 ale ja pevne verim, ze budete mat vlastne babetko už čoskoro, posielam silne objatie ♥♥♥

strapula27
19. feb 2013

@tinkatinulka tak Tinus, dnes rano 10 den po ET a PK je test negativny☹ a to sme mali vlozene dve hatchujuce blastocysty☹

tinkatinulka
autor
19. feb 2013

Kocky mame taky hrozný SPG ako nikdy..to je dovod.mne vela k zlozeniu nechybalo,ale bol tam nás doktor a bol úžasný.jeho slova má nakopliajskor som ne...chcela ujst,ale dál nam nadej a my sa nevzdame. Naplanoval ďalšie vysetrenia a postup.uplne iný protokol,a začneme podlá toho kedy budeme chcieť a podlá vysledkov.dokonca aj embryologycka přišla .musím povedat ze vďaka za RF lebo inde by nás asi poslali domov zlozenych na trosky. Bolí to,ale asi to tak málo byt,vkladat nezdravé embryo je nezmysel.

tinkatinulka
autor
19. feb 2013

@strapula27 bože ja som tomu tak verila ze to vyšlo,fnuk zlatko ale pockaj do 14 dna a krvicku.malá si mamatest? Je mi toluto 😢

strapula27
19. feb 2013

@tinkatinulka ano,mala som mamatest. Tini,velmi dobre vieme ze po PK a s tak kvalitnymi embryami test musi nieco ukazat. Uz nevladzem plakat.Tak som tomu verila,ved dr nam ani nechcel vkladat dve,lebo ze sa urcite uchytia a vidies neuchytilo sa ani jedno☹ Ja uz neviem,toto je fakt na zblaznenie.

tinkatinulka
autor
19. feb 2013

@strapula27 ano v tomto stadiu by uz mal být na teste ..//.neviem ale na krv by som šla.vyplac sa,to pomoze.potes sa dakou malickostou,zasluzis si a potom šup na ket.ja idem na krv,aby sme viděli moje hormony v akom stave su.,dám pauzu a potom 3 ivf.

strapula27
19. feb 2013

@tinkatinulka zajtra som objednana k mojmu gynekologovi,moze ma pozriet a zobrat mi aj krv,i ked to je asi zbytocne.Som z toho vsetkeho taka unavena☹ Snad sa nam to raz podari...ket by sme chceli absolvovat buduci mesiac,ak to bude mozne..

tinkatinulka
autor
19. feb 2013

@strapula27 neboj sa určitě budes maminou.mne sa dnes snivalo o bocjanoch..nechcela som mu dat facku ale koukal na mňa tak pekne.včera som si pre stastie kupila klucenku s bocjanom aby věděl nájsť cestu.tiez som z. Toho unavená ale keď chceme dětičky..

strapula27
19. feb 2013

@tinkatinulka vies,dost ma to stve☹ nepijem,nefajcim,snazim sa zdravo stravovat,beriem vitaminy a zeny ktore slopu,fajcia,dokonca aj droguju otehotneju☹( my sme sa uz s muzom dokonca rozpravali aj o adopcii,ale to je tiez take komplikovane..

vafinka
19. feb 2013

@tinkatinulka tinus, ahoj, ani mi nenapises. a ak sa smiem spytat, co vam vraveli v rf?

tinkatinulka
autor
19. feb 2013

ahojte kočky konečne som online..hruza svet s Telecomom..vrrr

vafinka
19. feb 2013

@tinkatinulka no a ja tu na teba cakam od rana , ani mi nenapises, kasles tu na mna 😢

tinkatinulka
autor
19. feb 2013

@vafinka juj moja sak ja som cely den v meste bola a hlanala modem, vcera nam odisiel a snažim sa to tu spojazdniť, len mi to vytvara free wifi zonu a to ma netesi.

vafinka
19. feb 2013

@tinkatinulka jaj,no to som nevedelaaaa. a uz je ti cosi lepsie??

tinkatinulka
autor
19. feb 2013

@vafinka juj no ledvom som dobela domov, ma boli neskutocne brucho ale na to ma upozornil aj doktor lebo som mala vela malich folikov a tie si tam teraz robia svoje ☹

tinkatinulka
autor
19. feb 2013

@vafinka bola som si kupit zenske caje v cajovni, take zmesy na plodnost, čistenie a podobne..take miešane bylinky