Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
Nám ponúkali PIG alebo take niečo...je to to isté čo myslíš ty alebo niečo úplne iné?
@vafinka no hej to mi hneď odporučili a tiež spomínali že to je drahé....ale vraj ani tam by nezistili ten problém aký máme....problém má vlastne manžel s genetikou takže možno by na tom vyšetrení spermií zistili problém...to sa aj nejako odborne volá toto vyšetrenie dna...je to tiež tak financne náročné?
babule cauteeeeeee 😀 nemám vobec čas, finišujeme s puzzle...uz ho lepíme huráááááááá a potom šup sa na 6-tisícku 😀
@vafinka no ja chodím do gyn-fiv BA...tak ti veľmi pekne ďakujem za radu🙂určite sa na to p🙂opytam...hneď mám lepšiu náladu;)a to vyšetrenie sa robí pred et aby potom s tými bezchybnymi oplodnili vajíčka alebo ked vlastne zistia problém tak to znamená že kazdá jedna spermia zlá?už ti asi aj leziem na nervy ked sa tak stale vypytujem;)že?ale ja som ti taká vďačná za radu a tvoj čas;)
@fialka13 ale nie v pohode,lebo ked su poskodene spermosky, tak preto sa prestanu vajuska vyvyjat. ved pozri si to na nete. no veru by sato malo robit asi aj pred stimulkou, aby ste vedeli ze na com ste a pri oplodnovani dat este aj picsi metodu.
tot vysetrenie na spermoskach sa robit tak, ze oni sa potru dajakou latkou a tie co svietia su poskodene. dufam, ze ti to dobre vysvetlujem. precitaj si to na nete a popremyslaj, podla mna to ma dajaky ten vyznam, 😀
@tinkatinulka ahoj mojo, no kde si???
@vafinka ahoj tu som..
som musela dole dat dom dokopy a zakurit v krbiku..aj u vas je take krasne slniečko a modra obloha?
@tinkatinulka 😠 😠 😠 tu za kopcom sa nazi to slniecko predrat cez mraky, ale inac tu padaju tie biele lajenka 😖
@vafinka no asi ste sa malo modlili..toto je fraza mojdo milacka..tu snezilo v noci a skoro rano..obcas aj teraz daci preletii ale to slnko je uzzzaas
@vafinka inak sa snažím sa nejak rozbehnut dneska ale som ako priklincovana,sla som spat o polnoci lebo ma matali myslienky o tych masich embryjkach ☹ tak som vatiahla ishice a začala som štrikovat, hackovanie som zabudla u nasich..skusala som aj vzorky a trosku sa mi myslienky inam posunuli
@tinkatinulka vies co, mna ty nasi psi tak nastvali, az som tu jednu nasu herecku skoro od jedu zadrhla. ona madam, ti nebude posluchat, ona sa ti madam otoci chrbtom a ide si robit posvojom, no tak som ju ponahanala v pyzame po dvore, dostala a vcul je zavreta, jedna aj druha. aspon ze ma ten krpec poslucha na slovo. ale ta druha, to je drza madamita. zadavim ju.
inac si ma navnadila aj stym strikovanim a aj hackovanim, ochhh. ked tu najdem na mk dajake postupy. tak to hned kopirujem a stahujem . ze hadam aj ja raz zacnem. a ozaj tie obliecky na perinky su s cim, s gombikmi? vies co myslim 😀
@vafinka aj na gombiky aj na zips ale aj na cvoky
@tinkatinulka inac, si predstav, ze co som tu vcera vecer nasla na temu v ar-mate zaujem darovat vajicka v mt? no ktora klinika mt ma lekarky??? no ktora??? to je drzost. 😠 😠 😠 😠 😠
@vafinka skor je to o tom že ak ides ty na darovane, a chces sa v poradovniku dostat dopredu musis zohnat darkynu pre register..
@tinkatinulka hmm, skor to na mna ten text vplyva tak, ze to pisala lekarka, ako bezna osoba. podla stylu a odbornosti by som povedala. ale aj tak, ze kolko by si za to dostala

@vafinka ešte nemešká no mohla by 😀 .....ja som toto tiež riešila v hlave aj občas teraz mi to napadne no ale keby to prišlo tak by som bola najšťastnejšia na svete ....je to normálne....no občas mi to príde že som nenormálna no ja už ani neviem 😀