Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka
@vafinka Baby ja s vás asi odpadnem náááááááááááááádhera ......vafi nieje ti čo vytknúť si šikovná je to krásne ak by si chcela tak ti pošlem zvyšky látok a môžeš šiť o dušu mám kopec látok čo nám aj šéfka s práce dala a sú tam aj rôzne detské........ dievčatá tak a môžte to aj predáva STE NESKUTOČNE ŠIKOVNÉ 😀 😀 😀 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@olivia31
@lenocka004 baby moje, dakujem , ste ma potesili, sice ma to chyby krasy, ale ja som sa tak snazila. kazdej jednej vam tu posijem, a baby ja by som si tymrada privyrabala, ked som nezamestnana, a nemozem si najst pracu, nech robim cokolvek, ta kaspon dufam, ze tymto, a ozaj, kupili by ste si to? je to len obliecka na perinku. inac, oliv ak mas moznost tych latok a hlavne detskych a jednofarebynch bavlnenych, tak by som to brala, ak by boli vcelku apon 1*1 meter
@lenocka004 lenocka, jasan, aj 3 ti uzsijem, no problem, co vies, ty si mozno z nas najsikula vo peceni a vareniiiii, a mozno vniecom inom, 😀 😀 😀 , v com by som aj ja chcela byt sikula 😀
@vafinka myslím že to má myšlienku čo robiš, je to obmenitelne a praktické..mne sa taketo perinky hodne páčia 🙂
@tinkatinulka som rada, ze si mi to takto zhodnotila, ja si tiez myslim, ze je to prakticke, a ked aj ja budem cakat, asi moje male bude mat takych snad 10, ku kociku, k maminkinej bunde a ja este neviem k comu. ale hadam , sa to ujme,co ty myslis?
@vafinka určite..ja by som tak rada daco pre svoje tvorila ale.. 😢
@tinkatinulka a ja ta vycapem, ved mi tu tvrdis, toto ivf bude posledne, a co to tu vidim za ikonu?? to uz nechcem vidiet, ja ti vravim, ze sa zadari a basta, fidli hotovo, jasne????
@vafinka dneska tažký den.. 😒
@vafinka a asi rozbieha mrcha..mam už krče, prsia bolia ako slak.
@tinkatinulka ved ja viem, ale neboj, aj my sa tu dockame, kazda jedna, vies, asi v prirode je to divne zariadene, rovnovaha neexistuje, ale nam trpezlivym, to ruze prinesie. ja viem, ze ta to boli. ale aj aj budem bucat takto zas tiez za 2 mesiace, ale uz s tym nic nenarobim. hmmmm, hlavicku hore, mna tu mas a toto prekoname tu vsetky spolu 😀 😀 😀
@tinkatinulka ja moja mrcha by sa tiez rada rozbehla ale vyhlasila mi zas vojnu, ze ona si bude robit co len chce, no uznaj
@tinkatinulka ak momentalne places, tak sa capni, inak ja ta aj cez monitor dam na poriadok 😀 😀 😀 😀
@tinkatinulka Tinuš neplač už bolo dosť sĺz už bude len dobre ver mi a počúvaj Vafi lebo tá keď sa naštve ta nás tu všetky vi cápe......nebojkaj čoskoro budeš mať pre koho štrikovať a tvoriť krásne vecičky 😲 😲 😀 😀
@olivia31 ale ba, ozvala, ale asi je to vies kde, ta baba co je tam, zatial, tak strajkuje recami typu, ze ona tam bude ste chvilu a ze potom pojde prec, tak kamoska ma dohodu so sefkou, ze ked doide, tak jej zavola aona zas mne. ale ci to tak bude, a aj v piatok so msa bola o jednu robotu tiez pytat,ale mam pochybnosti, tiez do realitky, ale sa uvidi
@vafinka ty vcelicka nasa..ja strikujem ale moc mi dneska nejde..bolí má celé telo..vecer orbitrack a hafam to rozchodim a este cvicenia dále a aj mojzisovej a padnem ako hruška

@vafinka
@tinkatinulka
Fnuk mi je smutno ze ja nic take neviem urobit. Ani pri najvacsej snahe. Nemam najmensiu trpezlivost ☹((
Vafi, ty si sikulka. Si s Tinkou ruky mozete podat. 🙂 Ak sa nam zadari babo tak si tvoju tvorbu od teba kupim 🙂 a aj od Tinky. 🙂 Dufam ze to bude mozne 🙂