Chcem schudnúť 8 kilogramov. Kto sa pridá?
Ahojte,potrebujem schudnut 8 kil takze ak sa niektora z Vas chce pridat,budem rada 😉
ahojte 😵 rata sa medzi pohyb - sport aj behanie po obchodoch? 😀 😀 😀
ahoj!od augusta budem chodit do fitka,zatial cvicim doma pri telke lebo nemam nic na cdcka 😠 mrzi ma ale hrozne ze z prs som dala schudla 4 cm 😒 a tak som sa z nich tesila,to neni fer.neda sa to nejak inak aby som nechudla z prs,poradte daco,prosiim, 😅
@zumbadance no to je aj môj problem ,po pôrodoch mi aspon prsia ostali,aj ked brucho velké prevelké 😀 no tu mi nič ine neostáva len bud alebo,tak som sa rozhodla,že chcem schudnuť aj ked budem mať menšie prsia ☹ ,manželovi sa vždy páčili amyslím,že som sa mu viac páčila ked som bola chudšia,aj ked mi samozrejme hovorí,že má má rád takú aka som ale aj ja som sa cítila lepšie ked som mala tých 52kg
ahojte baby, prepacte nemala som pristup na net som u nasich a po burke im zhorela masina na net. ale uz sa vam budem dnes vecer venovat, tak piiiiiste 🙂
ahojte, mozem sa pridat aj ja? zajtra zacinam 😝 trish31 tych 44 cm mas kde na stehne? ja mam 55!!!!! /v najsirsia casti/
mnoho žien je na tom s postavou horšie,ale sú rady,že sú zdravé.
v najsirsej
ahojte ja som za rok schudla 15,5kg 🙂 musim sa pochvalit
ahojte dievčatá ja už mesiac skáčem denne( 20 min.) na trampolíne, ale ide to dole strašne pomaly ☹ tiež mám problém s bruchom takže budem Vás tu sledovať a čítať, čerpať z Vás motiváciu 🙂
bezkyne z BA kde behavate? ja pri strkoveckom jazere, kto sa prida zajtra vecer o pol osmej? 😉
o 46 cm nemozem ani snivat 😔 tych 50 - 52 by mi stacilo. btw pred chvilou som zjedla jednu horalku, jaaaaaaj 🙄 takto to asi nepojde..

@lubuska22 uz si davala tabulku?Ja ti musim dneska poslat