icon

Chcem schudnúť 8 kilogramov. Kto sa pridá?

trish31
23. júl 2012

Ahojte,potrebujem schudnut 8 kil takze ak sa niektora z Vas chce pridat,budem rada 😉

zuzik1983
24. júl 2012

@ibajeho ale praveze by si sa cudovala, je to uplne super, ranajky su vynikajuce, teda aspon pre mna, strasne mi chutia a dlho zasytia.a ten obed, no je to pripravene takym sposobom, ze je to fakt veeelmi chutne

moukuska
24. júl 2012

mozem sa pridat aj ja? 😉 vcera som zacala a za mesiac to musim stihnut. skusim postupne docitat vecer tuto aktualnu temu 🙂

kilian
24. júl 2012

Aj ja by som sa pridala,musim si to precitat,aby som bola v obraze.

anika159
24. júl 2012

@zuzik1983 orbitrek je skvely 🙂 mocttak ist do posilky🙂

moukuska
24. júl 2012

takze zacinam (pokracujem) na 64kg, je dobre mat nejaku podporu a spolubojovnicky 😵 ja som si pre zmenu objednala DVD pilates a od buduceho tyzdna ked mi vyjde by som aj chcela chodit ten pilates cvicit, ak zozeniem aupair k malemu 🙂

kikaneu
24. júl 2012

@trish31 prečo nehrozí? 🙂 manžel je niekde mimo domu?

trish31
autor
24. júl 2012

@kikaneu ja som si zalozila temu,najdi a pochopis 😉

moukuska
24. júl 2012

@zuzik1983 drzis 28 dnovku od Macingovej? 🙂 aj ja som drzala, aj teraz som chcela este raz, ale nejak ten prvy tyzden je pre mna zabijak, tak si len vyberiem jedla co mi pocas toho chutili a pokombinujem to.

eala
24. júl 2012

Ahojte babky, téma ako pre mňa 🙂 Rodila som pred dvoma rokmi a zostalo mi na sebe 10 kílogramov, ktoré musím dať dole. Ja rozmýšľam nad 13 - dňovou mliečnou diétou. Máte s ňou skúsenosti?

moukuska
24. júl 2012

@eala nepoznam, v com spociva?

eala
24. júl 2012

Moukuska, je to presný diétny plán na 13 dní založený na jedení čisto bielkovín so zeleninou. Je sa každé 3 hodiny. Moja kamarátka schudla po nej naozaj 8 kg za 2 týždne.

moukuska
24. júl 2012

@eala da sa niekde pozriet ten plan, ci google? 😉

anika159
24. júl 2012

@eala v dobrom ked jes iba bielkoviny a nejes cuko sa zblaznis... Vydrzis tak 34 dni ... Bez sacharidov sa fungovat neda staci ked ich das do seba vo forme chlebu alebo ryze... Vela ludi si o neuvedomuje ..ale naozaj sa to neda bez pocitov mdlob, prisernej nalady a nulovej energii...

kikaneu
24. júl 2012

@anika159 presne 🙂 preto nikdy nedržím žiadnu diétu, kde by som niektoré potraviny zo stravy vylúčila 😉 jem všetko, len menšie množstvo, častejšie a pomedzi to veľa vody 🙂

anika159
24. júl 2012

@kikaneu ja som vylucila sacharidy v jednoduchej podobe a plnotucne mliecne vyrobky.ale dietu drzim cely zivot... I ked samozrejme obcas zhresim🙂))

kikaneu
24. júl 2012

@anika159 ja som plnotučné mliečne výrobky jedla naposledy ako dieťa, lebo vtedy mali babka s dedom kravu a všetko bolo domáce.....ale teraz už nie 😉

anika159
24. júl 2012

@kikaneu napodobne ak neratam niektore syry leo syry su moja vasen🙂

anika159
24. júl 2012

@kikaneu ale kazdy den ich samozrejme nejem🙂

kikaneu
24. júl 2012

@anika159 vidíš, na syry som zabudla, tam na to ani nepozerám 😉

anika159
24. júl 2012

@kikaneu ja ano samozrejme zalezi od toho ktore aktualne ale viac pozeram na krajinu povodu🙂) ale i obsah tukov lebo to je obcas sofoma gomora... Potom stojim pre chladiacim pultom pol hodinu a hladam vhodnu kombinaciu ktajiny povodu a podielu tukov🙂

kikaneu
24. júl 2012

@anika159 viem si predstaviť pri súčasnej ponuke na trhu 😀 schválne idem pozrieť na ten, čo mám v chladničke 🙂

anika159
24. júl 2012

@kikaneu tak to som zvedava s cim prides🙂)

75janka
24. júl 2012

ahojte, no ja dnes na raňajky káva + celozrnný rožok, obed kurací steak + veľa šalátu, večera 1 ananás a 1 biely jogurt, a o 18,00 hodinka zumby - teším - nabíja ma to pozitívnou energiou.......babenky všetkým nám držím palce..... 😀

kikaneu
24. júl 2012

@anika159 45% tuku v sušine a je z holandska

anika159
24. júl 2012

@kikaneu no to je dost... Hlavne ked si zo eries ze ked zjes 100g 45g ztoho je tuk..,

trish31
autor
24. júl 2012

A ja si pojdem vecer zabehat🙂

kikaneu
24. júl 2012

@anika159 to hej, ale celé to balenie malo len 100 g a jedol z neho aj mnažel 😀 takže som ho až tak veľa nezjedla...e.šte tam ostal jeden plátok, tak mu ho nechám 😉

bonaquaba
24. júl 2012

Ahojte babule
idem sa pridat k vam, ja tiez som zacala chudnut,ale trosku inym sposobom,nedrzim ziadne diety, jem uplne vsetko,akurat po 3 hodine sa snazim nejeste cukry a chodim behat kazdy vecer 5 km a hlavne to behanie pomaha, ja potrebujem zhodit najma brucho,kedze ho mam ako pred porodom 😝

anika159
24. júl 2012

@kikaneu syry su nebezpecne ono vseobne pri bielkovinovej diete by i nemala jest ani moiecne vyrobky kvoli mliecnemu cukru...ale tato informacia sa rdsej nehovori lebo ludia by ozaj nevedeli co jest....🙂

eala
24. júl 2012

@moukuska áno, dá sa pozrieť - daj si do vyhľadávača 13 dňová mliečna diéta a nájdeš presný rozpis. Ak by si to nenašla, napíšem ti to sem.