icon

Čo naozaj jedia štíhle ženy?

16. júl 2024

Ahojte. Veľa z tých žien, ktoré sú v mojom okolí jedia len na prežitie, teda raz denne napr. maso s minimom prílohy a veľa zeleniny a ovocia, a to preto, aby boli chudé (čo aj sú), zároveň veľa športujú. Takto žijú asi aj všetky celebrity. No ja tak uvažujem, naozaj sa dá byť štíhlou, len keď nebudem jesť? Ako sa stravujete vy? Nechcem schudnúť, som so sebou spokojná, len ma to zaujíma, lebo na jednej strane platí kalorický deficit, no potom sú tu tvrdenia, že keď ješ málo, neschudneš.

Strana
z3
stanulienkat
21. júl 2024

@carolynka priberanie z kalorickeho deficitu je 100x opakovana loz a hlupost. Ale cim dlhsie chudnes z vysokej vahy, tak tazsie ide neskor vaha dolu, lebo telo si uvedomuje, ze prichadza o zasoby, tak nastava v tele taky setriaci mód.

zic
21. júl 2024

@zazka666 Nie som si isty, ci uplne presne rozumiem, co si chcela napisat a ci si citala povodne prispevky tych, na ktore som reagoval... Ja som reagoval na bludy co sa pisali na prvej strane o priberani z chudnutia (zasoby a pod)... Tak som sa iba opytal, ze teda ked si telo tvori pri chudnuti zasoby, ci ked niekto 10 dni nic nezje, ci bude mat super vela zasob alebo ako...
Tak isto sa tu asi nikto nebavi o sile, ale o chudnuti... 150kg chlap moze byt silnejsi ako 90kg (a nemusi)... svaly su jedna vec (ziskavaju sa cisto cvicenim / pohybom) a absencia tuku je zase uplne ina vec (zcasti to koreluje spolu, ale nema to priamy suvis)...

dagas
21. júl 2024

@lenkalienka321 30,po dvoch deťoch ☺️ ale teda mamina je tiež stále rovnako chudá.

dominikamacakova
21. júl 2024

@stanulienkat tak nie každý si to dokáže uvedomiť...Pozri sa čo si ľudia zvolili, to je odpoveď na všetko 🫢 Proste ľudia nerozmýšľajú

lenkalienka321
22. júl 2024

@dagas tak to je myslím v pohode genetická výbava☺️ Ja mám 40 a 3 detičky, som stihla, ale asi tak do 30 som mohla toho pojest, po 35 sa už začína ukazovať, že telo má pomalší metabolizmus. A moja mamina je momentálne štíhlejšia ako ja🙃

Strana
z3