Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
ahojte dievcata..mam tip na jedlo zo surovin mrkvoveho perkeltu ale perkelt to nie je🙂) perkelt mi chuti avsak dnes na neho nemam absolutne chut a mam ho na obed..tak som vymyslela taketo placicky opecene na olive oleji. nastruhana mrkva a tvrdy syr. Urobit v ruke placku.. stlacit a sup na panvicu... solim az na tanieri kedze mrkva by pustila vodu a neupieklo by sa do chrumkava.. cibulku s cesnakom by som vedla opiekla a ked tak dala na opecenu placku na tanieri. ALe myslim ze nevadi aj bez. Je to mnam. pekny dnik zelam...
Baby zjete všetko čo urobíte? Myslím porcie? Ja som napríklad nevládala dojesť brokolicu... môžem to jesť aj po častiach? napr.polovičku o 12tej a druhu polku o 15tej? A koľko hodin máte pauzu medzi jednotlivými jedlami... o koľkej papate raňajky, obed a večeru vy? Ďakujem 🙂
@janina1007 ved si rob menej. Ja si tak 1/2 cerstvej robim. Ranajky 6:45, obed 11:30 a vecera medzi 17:00-18:30, podla toho kedy prideme domov
@betina1984 staci ti toľko jesť alebo si dáš ešte niečo?
@janina1007 staci mi
@janina1007 ja nezjem vsetko tiez....a bud zjem este neskor alebo doje muz. Ja jem ranajky o cca 7.00 obed okolo 11.30. Jogurt ako olovrant cca 15.00 a vecera cca 18.00.
Baby, ja by som dnes mala byť 13/28, ale včera som brutálne zhrešila. boli sme na oslave, tak tam som sa natlačila čipsami a tortou. Dnes ráno by som mala mať mrkvu, hrozienka a jablko, no mám doma len jablká, tak som si urobila kivi. to isté obed.. mrkvový perkelt a mrkvu nemám, lebo som ju minula všetku včera do polievky. A najväčši gól? V piatok som zisitla, že som tehotná .-D 😀 😀 😀
@mykaellle tak čo jedz normálne a keď porodíš tak začneš sem tam si možeš niečo urobiť z mačingovky 😉
kolko sa vam podarilo zhodit ak vazite okolo pri vahe cca 51 kg? oplati s to drzat ? ja by som chcela tak kilo dve len pred letom sa dostat do formy.
@cathuskacuketa zapekaná v rúre mi nechutila ,ale keď som si z nej spravila placky mňáááám,trošku sa to roztekalo ,zle sa obracalo ,pŕskalo to ,ale výsledok bol pre mňa mňamkovýýý
@martinabreza chcela by som tych chlapov vidiet v nasej situacii. ci je vsetko take jednoduche ako si stale myslia.
Takze baby, vcera som skoncila. Z vahy 99,2 som zisla na 91,4, takze -7,8 kg. A miery povodne 109-107-125 mam teraz 103-96-117.
@betina1984 supeeer
@betina1984 krásne 🙂, parádny výsledok, nech sa darí 😉
@betina1984 paradny ubytok 😉 palec hore, verim, ze moje telo to vidi co pises a inspiruje sa celkovym ubytkom ako mas ty 🙂
@elisvic pre nich asi je moj chlap je ako kobilka všetko čo nezjem doje a ešte k tomu čo varím a je tak akurát ani chudí ani tučný majú víhodu.
baby,ten 3. tyzden sa mi vobec nepozdava tolko jedla a veeeela varenia.vsak nebudem nic ine robit len varit

@lenkahanka ja ho krajala na kococky. Mne sa mlyncek spinit nechcelo a bolo to super. Tiez tak jedno prso a polovicu mensieho zelera. Dvakrat som to robila s kari a raz bez neho. Lepsie to bolo bez neho.