Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@martinabreza Mne ten mrkvový perkelt chutí aj brokolica mňááám , tá cuketa taká mastná a ako blato nebyť syra úplne by bolo ,že bléé a cvikl. šalát na silu jem ..
@linibini stále sa vopred tak povzbudzujem,že teraz to bude lepšie ,ale aj dnes keď som si pripravila šalát ,tak znovu som ho jedla na silu,vyskúšam nabudúce ohriať ako píšeš a pritom zaváranú cviklu zbožňujeeeem.... a tie struky ako ?pre mňa je to také čudné a pritom čisté len na masielku som zvykla bežne chystať ako prílohu k jedlu..
ja sa odhodlavam uz asi tri mesiace ze to skusim.. ale nejak ma do toho neni..nejake rady ako sa prinutit? haha
a kde najdem komplet recepty? su tu niekde? ci to musim tu knihu kupit len ? aj to sa odhodlavam ju ist kupit neviem kolko :D haha uz je najvyssi cas teraz pred letom
@chichua cauko. tak chutil ti dnes ten borsc? mne vcera velmi chutil. mnam.
dnes ta brokolica na obed a hras.pol.na veceru sa dalo. akurat zajtra mame zas ranajky mrkef grrr a cvikla vecer tak ale bojujeme. ideme vpred🙂. dame to. mam -3.5 kg comu sa velmi tesiim ze sa to pohlo po roku konecne zas dole...
Cavky. Ja uz pomaly s detoxom koncim. Po troch tyzdnoch bolo dole 6,5 kg a miery zo 109-107-125 na 104-98-118, teraz je dole zatial 7,4 kg. uvidim v pondelok rano 🙂
@betina1984 paráda 🙂 super motivácia
@linibini dakujem
@betina1984 ahojky, prosim ta ako budes pokracovat, ja tento tyzden koncim...
@dankako aj ja koncim. Pokracujem delenou stravou. Niektore jedla z detoxu milujem, mrkvovy perkelt, hraskovu polievku atd.tak ich budem robievat aj dalej.
ahojte, chcem sa spytat, ktore ste v druhom tyzdni, 7.den su na obed kuracie karbonatky, uz ste rozmyslali z akeho mnozstva masa to budete robit? a nemate nejaky tip, ako to inak urobit, ked nemam mlyncek na maso? z mleteho masa doma nic nerobievame...
dnes som nevydrzala a som sa odvazila, -2kg po 9 dnoch, potesilo 🙂
@betina1984 delena je super.
na tej som schudla 10 kg a aj sa pekne na nej da drzat vaha 🙂
@lenkahanka ja si to kuracie hodim na kusky narezane do robota na sekacik nastavec a posekam to tak, tiez nemam doma mlyncek,
a tak na jednu porciu jedno kuracie prso pouzijem asi.
inac v masiarni nam pomelu ked povieme, ked pomelu pliecko,pomelu aj kuracinu asi 🙂
@betina1984 inac uzasny ubytok mas 🙂 gratulko
@cathuska dakujem. Ja uz tiez drzala delenu stravu. Na strednej skole a bolo to ok. Ten ubytok je vyssi lebo som zacinala z takmer 100 kg

@mykaellle tiez neviem ako to budem robit, nakolko ja nezjem dva chody naraz a este takeho mnozstva