Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@chichua to je pravda. Ja si ale vzdy vybrala len jedno. Nie vsetko.
@betina1984 čiže, keď boli 2jedla len 1 si si dala?tiež som takto nad tým uvazovala
Tak aj ja som dnes začala ale ten cviklovy šalát oooo niejak mi nechutí ...inšpirovali ste na.ďakujem
@chichua ano len jedno.
@chichua no, ani nie 😀
@betina1984 je tam naozaj veľa jedla, dnes som obedovala karbonátky a večeru nevarím, pretože by som ju nezjedla..
8.deň - obed cestoviny s kalerábom, mňam 🙂 Baby, ale tá večera "boršč", tak to odkladám. Mám ho uvarený, ale vôbec na tú cviklu nemám chuť... 🙄
baby tie kuracie karbonatky s akym salatom mala Macingova namysli?co ste si dali vy k tomu ?
musim sa aj ja pochvalit.... macingovku som skoncila pred dvoma tyzdnami a schudla som 7 kg - zo 65kg na 58kg pri vyske cca. 164. Nemerala som sa, ale samozrejme isli dole aj cm. Co mi ale vobec nechutilo bola ta cvikla s cesnakom a susenymi slivkami, to som skusila ale nedokazala som to zjest, tak som to vzdy nahradila cviklovym salatom. Momentalne mi vaha este ide pomalicky dole, ranajky a vecere si vyberam podla Macingovej, len obedy mam take ako deti, cize nie delena strava. Velmi sa tesim, bo takuto vahu som nemala hadam ani na strednej..... 😀
@bambulenka krásne, a pre mňa super motivácia, ja som dnes na 9. dni, mám rovnakú výšku a váhu ako ty, tak snáď sa tiež za tri týždne budem tešiť. Držím palce aj naďalej.
@linibini som tiež 9 den chcem sa ťa opítať na večeru máme hráškovú a ide do toho bazalkové pesto ako si ho urobýš
@martinabreza ja som kupila hotove bazalkove pesto v lidli
@chichua dík za tip do lidla idem až v sobotu no skúsim bez toho
@martinabreza ja som ho kúpila v lidli - mávajú aj čerstvé, medzi syrmi, polievka je mňam, trošku nasladlá, manžel si ju dal k obedu, ja som ochutnala, ako som ju varila. Mne ale cvikla absolútne nechutí 😝 , asi namiesto nej budem jesť iné jedlo z toho týždňa.
@linibini tak ja sa čudujem ale cvikľu možem prví týžden som skor hladovala aj keď viem že sa to nemá okrem cvikle a mrkvi mi nič nechutilo.Tento týžden je to celkom dobré.Do mesta idem až cez výkend tak budem bez pesta.
ja som tvcera zacala treti tyzden a asi bude tiez na obed len jedno jedlo, uz teraz sa mi nechce vecer si pripravovat cosi zvlast ako ostatnym... ale uz mam polovicu za sebou, tesim sa 🙂
a neviete preco ta bryndza ma byt iba s bielkami? mne bolo zltok luto, tak som si spravila len z dvoch vajec ale celych... na zabal vlasov som uz energiu nemala 😀
@betina1984 ako dalej pokracujes v stravovani?
@lenkahanka delena strava
@bambulenka super vysledok, gratulko 🙂
@lenkahanka s tou bryndzou.
ja som jedla cistu bryndzu, riadne studenu z chladnicky...a len k tomu bielka akoby prazenicu, podla mna nevadi aj cele vajce.
@chichua viem co myslis s tym 3 tyzdnom... dost varenia veru...ja rozmyslam ze supnem cosi aj do mrazu a vytiahnem...pripadne ako tu uz bolo spomenute ze nie vsetky jedla zjest ale iba cast v obedoch a vecerach...inac tesim sa na zelerove hranolky, tie su mnamka..
Zajtra rano rozky mnam, tesis sa?
ahojte, dnes mam 15. den, 4 kg fuc, brucho fuc, ale co je hlavne - nebolia ma klby, ktore ma boleli rok a pol kvoli tehotenstvu s dvojickami. isla som s kocikom ako raketa 🙂
@sedola super
Baby ako to je finančne u mačingovej stálo vás to veľa či nič to nie je.
@chichua veru trosku zas pestrejsie to je.
a tie rozteky rano, mnam.
dnes vecer bryndza..
@sedola to je skveleee, macingova funguje 🙂
@martinabreza myslim, ze financne je to ok, v podstate neminies na jedlo viac ako bezne.
Ahojte baby, od pondelka som začala 28-čku...ako je to super len ten šalát z tej cvikly :/ milujem cviklu ale toto blee... som rada, že dnes na večeru konečne mrkvový perkelt 🙂

@chichua 160 cm 🙂