icon

Kedy prídu endorfíny z cvičenia?

10. jan 2024

Baby kedy prídu endorfíny z cvičenia? Cvičím veľmi krátko, 2 týždne, ale som veľmi unavená po cvičení, žiadne endorfíny o ktorých sa toľko hovorí neprichádzajú. Navyše som nejaká mrzutá, bez nálady. Je to normálne?

Strana
z3
autor
13. jan 2024

*násť

nyusika
13. jan 2024

Ďakujem, kvalitný fotograf má fotil

blonde_bella
13. jan 2024

Musíš si nájsť to svoje. Ja z posilky tiež nemám žiadne endorfíny. Zato po plávaní ich mám najviac.... .... 🙂
a pri behu napríklad vyzerám tak, že sa bojím, aby mi okoloidúci nezavolali záchranku....po ňom mám tiež oveľa menej endorfinov ako z plávania.... Ešte z chôdze ich mám celkom dosť....
Čiže u mňa je top plávanie, potom bike, chôdza.... 🙂
Možno trošku beh
A z fitka nič...
Za mňa máš len zlú formu pohybu...

zenulkaaa
13. jan 2024

Tak ono tie endorfiny su vlastne akysi dobry pocit po cviceni. Ani to nemas? Nie si nakoniec rada a spokojna ze si si zacvicila? Ja tiez cvicenie neznasam, ale vzdy som po nom uplne spokojna ze som sa prekonala a zacvicila si.
Odporucam necvicit do unavy, ale tak aby si sa dobre citila.

nurielka
13. jan 2024

U mňa prichádzajú endorfíny, pocit šťastia a spokojnosti po dlhom behu, alebo po náročnej hodine jogy.

alazala
13. jan 2024

@dadka_bb každý je iný, ja to mám presne naopak 😁 pri tanci mám komplexy , že som drevo, absolútne ma to nebaví . S činkami všetko super💪

emm_i
13. jan 2024

Ja som skúšala viacero športov, napr. brušné tance, neskôr yoga, Power yoga, potom jumping, bodypump, cvičila som aj doma, ale pri žiadnom neprišli endorfíny. Už som mala pocit, že asi ma nič nebaví. Skúšala som aj fitko, ale tam som mala strašne divný pocit. Až som sa našla v plávaní, behu a najviac endorfínov mám po spinningu 🚴 tieto tri športy striedam a mám pri nich najviac pocit šťastia 😊

bbalin
13. jan 2024

2 týždne je veľmi krátka doba podľa mňa, ja som sa na začiatku tiež nútila do cvičenia a nevládala som, ale postupne si vybuduješ kondičku a keď ti zrazu tie cviky prídu ľahké a budeš si dávať ťažšie a zvládneš aj to, a plus sa ti začne formovať postava tak ťa to chytí podľa mňa, u mňa to bolo až po polroku, ale cvičila som 3x týždenne, nie každý deň, a cvičím doteraz a už si ani neviem predstaviť bez toho, lebo je to na psychiku perfektné, aj beh 🙂 takže moja rada, skús vydržať, príde to 😁

baby2008
13. jan 2024

@koniarova hahahahaaa,moja rec👌

lunademonica
13. jan 2024

Skus cvicit pred zrkadlom, mne to vtedy ide viac. Bez zrkadla urobim 2 drepy a zdochinam, pred zrkadlom mozem drepovat "cely vecer" :P a este aj vidim ci cvicim spravne, napr. pri planku a podobne.

Strana
z3