Máte skúsenosti s liekom Mounjaro na chudnutie?
Ahojte, je tu niekto kto mal mounjaro na chudnutie?
Vraj je to lepšie ako ozempic no ale neviem.
Dajte vedieť skúsenosti. Ďakujem
Ahoj, koľko vyjde taka sranda na dávkovanie dlhodobé, tie fľaštičky sú drahé, či?
Ahoj, koľko vyjde taka sranda na dávkovanie dlhodobé, tie fľaštičky sú drahé, či?
@anonym_3085f2 170-400€ v zavislosti od gramaze, je to pero ako inzulinove (injekcia) obsahuje 4 davky cize 1x tyzd. a nasi pac niektori schudli, ale strasne im zacali padat vlasy a kazit sa zuby
@anonym_3085f2 170-400€ v zavislosti od gramaze, je to pero ako inzulinove (injekcia) obsahuje 4 davky cize 1x tyzd. a nasi pac niektori schudli, ale strasne im zacali padat vlasy a kazit sa zuby
@anissee ale dávka sa navyšuje či?
@anonym_3085f2 to je rozne ..po dohode s dr...su taky co maju aj najnizsiu a stacilo, ale hovorime aj o vplyve na DM plus obezita...ale aj sa navysovala..cize vyssia davka 400e mesacne
@anissee riadne no, ozempic na porovnanie koľko stojí?
keď Ti nevadi gastropareza a pankreatitida tak si daj
Pero samo o sebe ti nepomoze schudnut, musis sa aj hybat a dodržiavat kaloricky deficit, navzdy ho brať nemozeš, a rychlo aj späť priberies
Pero samo o sebe ti nepomoze schudnut, musis sa aj hybat a dodržiavat kaloricky deficit, navzdy ho brať nemozeš, a rychlo aj späť priberies
@anonym_159a94 a toto si si odkiaľ vycucala? Práveže podľa štúdii je to zatiaľ doživotná liečba na mikrodosingu
@anonym_159a94 a toto si si odkiaľ vycucala? Práveže podľa štúdii je to zatiaľ doživotná liečba na mikrodosingu
@anonym_4fe644 aj si citala o tych nezoaducich učinkov ? Trapka
@anonym_159a94 to vôbec nie je pravda,že človek hneď priberie...človek musí zmeniť stravovacie návyky a držať si ich aj po vysadení lieku....to sústave hluposti,ktoré píšete....ja som schudla 52kg....neplánovane prirodzene otehotnela a samozrejme, že som si to prestala aplikovať kvôli tehotenstvu. A som v 3mesiaci a mam hore iba 1kg....nakoľko som sa naučila jesť za rok užívania.
Ak som to správne pochopil rozdiel nieje v látke ale v dávkovaní. Maximálna dávka ozempicu ktorý je určený na diabetes je 1 mg . Vyššia dávka už cukrovku nijak nezlepšuje ale Mounjaro určený na redukciu môže byť až 2.5 mg
@anonym_4fe644 aj si citala o tych nezoaducich učinkov ? Trapka
@anonym_159a94 veľmi inteligentné správanie
Ak som to správne pochopil rozdiel nieje v látke ale v dávkovaní. Maximálna dávka ozempicu ktorý je určený na diabetes je 1 mg . Vyššia dávka už cukrovku nijak nezlepšuje ale Mounjaro určený na redukciu môže byť až 2.5 mg
@anonym_881b09 nie, nepochopil si to ani trošku správne.
Je rozdiel aj v látke a najvyššia dávka Mounjaro je 15mg. 2,5mg je prvá na ktorej sa začína
@anonym_881b09 nie, nepochopil si to ani trošku správne.
Je rozdiel aj v látke a najvyššia dávka Mounjaro je 15mg. 2,5mg je prvá na ktorej sa začína
@anonym_4fe644 presne , aj peptidy sa takto davkuju a pôsobia na chudnutie , majú takéto dávkovanie a účinky
@anissee Ak niekto zaznamenal padanie vlasov, je to z toho, že sa zle stravoval. Samotné liečivo za to nemôže.
@anonym_159a94 to vôbec nie je pravda,že človek hneď priberie...človek musí zmeniť stravovacie návyky a držať si ich aj po vysadení lieku....to sústave hluposti,ktoré píšete....ja som schudla 52kg....neplánovane prirodzene otehotnela a samozrejme, že som si to prestala aplikovať kvôli tehotenstvu. A som v 3mesiaci a mam hore iba 1kg....nakoľko som sa naučila jesť za rok užívania.
@anonym_4352f3 ale pokial nezmeni stravovanie, tak priberie. Ak zmeni stravovanie bez lieku, tiez by mal schudnut a zdravsou formou.
@anonym_4352f3 ale pokial nezmeni stravovanie, tak priberie. Ak zmeni stravovanie bez lieku, tiez by mal schudnut a zdravsou formou.
Tieto pomôcky ti urobia pocit, že nepotrebuješ jesť, cítiš stále pocit plnosti. Hovorím o peptidoch, ktoré su voľne predajné na stránkach , nemajú vedľajšie učinky.
Keď je niekto rozožraty, je mu ťažko si povedať , nejedz
Je to závislosť
Cez deň sa ti žiada jeden krát sa najesť a minimálna dávka, preto toľko schudneš
Nemá to jojoefekt , keď si to prestaneš pichať
Teda aspoň u mňa nie a čo som čítala , ostatní tiež nie
Ide o peptidy , o čom píšem ja, ostatné látky neviem
@anonym_4352f3 a co som napisala? Ak nebude dodržiavať stravovacie návyky tak to pojde späť hore.. ale vela ludi si mysli, že stací len pichať a nič iné nerobiť
@anonym_159a94 veľmi inteligentné správanie
@anonym_4fe644 ďakujem
Môj blízky kamarát to bral , síce schudol ale kvôli tomu , že mu bolo každý deň tak strašne zle, že nevedel zjesť ani to málo čo mal predpísané v jedálničku. Po vysadení ma veľký problem so stravovaním , pridali sa mu všelijaké intolerancie alergie.
Tebe sa to stať nemusí , tiež by si nemusela oslepnut z ozempicu , ani depresie by si nemusela mať , ale stojí to rýchle schudnutie za tieto riziká? Zdravie máš len jedno.
Môj blízky kamarát to bral , síce schudol ale kvôli tomu , že mu bolo každý deň tak strašne zle, že nevedel zjesť ani to málo čo mal predpísané v jedálničku. Po vysadení ma veľký problem so stravovaním , pridali sa mu všelijaké intolerancie alergie.
Tebe sa to stať nemusí , tiež by si nemusela oslepnut z ozempicu , ani depresie by si nemusela mať , ale stojí to rýchle schudnutie za tieto riziká? Zdravie máš len jedno.
@anonym_34c2ac Načo sú vlastne tieto morálne bludy? Však ak chce niekto užívať drogy nech ich užíva, ak chce niekto spáchať samovraždu, nech sa páči.
Rovnako aj s liečivami, s počtom detí a všetkými ostatnými bludami.
@anonym_34c2ac Načo sú vlastne tieto morálne bludy? Však ak chce niekto užívať drogy nech ich užíva, ak chce niekto spáchať samovraždu, nech sa páči.
Rovnako aj s liečivami, s počtom detí a všetkými ostatnými bludami.
@anonym_1c6f46 každý sme iný , ja takto nefungujem. Ak môžem niekoho “zachrániť” pred zlým rozhodnutím , tak to rada spravím a je mi jedno čo si o tom myslíš 😃
@anonym_1c6f46 každý sme iný , ja takto nefungujem. Ak môžem niekoho “zachrániť” pred zlým rozhodnutím , tak to rada spravím a je mi jedno čo si o tom myslíš 😃
@anonym_34c2ac Matka Tereza by bola na teba hrdá, pošli radšej prašule na nejakú zbierku na Doniu, to bude lepšia pomoc a záchrana. Taký Vilko potrebuje 4 miliony.
@anonym_34c2ac Matka Tereza by bola na teba hrdá, pošli radšej prašule na nejakú zbierku na Doniu, to bude lepšia pomoc a záchrana. Taký Vilko potrebuje 4 miliony.
@anonym_1c6f46 Kvôli matke Tereze to určite nerobím , bola som tak vychovaná a nič ma to nestojí , byť lepším človekom a nemať nastavenie “ keď sa chceš zabiť nech sa páči ,tu máš lano”
https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/skusenosti-s-mounjaro-ako-rychlo-ste-schudli/#post-90228377
https://www.modrykonik.sk/forum/kosice/mounjaro-od-vseobecneho-lekara-kto-ma-skusenosti/
https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/skusenosti-a-rady-pre-chudnutie-s-wegovy-a-mounjaro/
https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/ozempic-verzus-mounjaro-ktory-funguje-lepsie/
https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy-a-lieky-pre-dospelych/skusenosti-s-liekom-mounjaro-podelte-sa/
https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/preco-sa-z-liekov-mounjaro-a-ozempic-tak-chudne/
Mám skúsenosť, som spokojná, žiadne nežiadúce účinky, žiadne padanie vlasov ani nič podobné. Podľa mňa skvelá vec.
Som na tom 2mesiac. Pero 2,5mg 177€ (mesiac). Nemám absolútne žiadne vedľajšie účinky. Stravujem sa vyvážene, som v deficite, všetko zapisujem do kal.tabuliek, cvičítam tak 1x do týždňa. Nemyslím toľko na jedenie ako pred tým. Mám dole 9kg. Každý mesiac chodím na kontrolu k obvodnej dr. Pred samotným predpísaním mi spravila krvné testy.

Preco potrebujes take veci brat?