icon

Prečo moja váha nejde dolu aj pri cvičení?

Včera o 08:34

Ahojte, chcem sa poradiť lebo už neviem kde robím chybu! Mesiac mi stojí váha na 55kg a ani za svet sa pohnúť dole. Nemám ani viditeľnú zmenu na postave oblečení proste žiadna zmena, v deficite som kedze praktizujem omad metódu a neprezieram sa plus cvičím každý den aspoň 40 minút s ľahkými váhami. Neporadil mi ani chatgpt tak hľadám možno podobnú skúsenosť 🫣

Strana
z2
anonym_2ccb9f
Včera o 11:39

Pridaj vahy a 5x do tyždnna kardio ( napr.beh ) . Posledne kila idu najtazsie treba zabrat alebo vyradit na par tyždnov sacharidy a pojde to velice rychlo. Mne vyhovuje napr. jest max 3x denne. Ked som skusala 5x tak som vkuse len na jedlo myslela a mala pocit ze cely den sa toci iba okolo jedla takze to co ti radia,ze 5x denne jest je kravina, ktora vyhovuje a funguje niektorym ludom ale urcite nie vsetkym.

anonym_2ccb9f
Včera o 11:43
@oceanahory

Mojmu kolegovi akurat diagnostikovali cukrovku...lekari mu povedali, ze si za to moze vo velkej miere sam, kedze jedol iba raz denne 😏...

@oceanahory a moja mama ma cukrovka lebo sa napchavala 5-6x denne .. ide hlavne o to co jes a mnozstvo

oceanahory
Včera o 12:01
@anonym_2ccb9f

@oceanahory a moja mama ma cukrovka lebo sa napchavala 5-6x denne .. ide hlavne o to co jes a mnozstvo

@anonym_2ccb9f Jest jedenkrat denne je naozaj nezdrave

anonym_c6d710
Včera o 12:56
@mizoko

@anjelicek26 pre mňa je 55 kg nadváha 😌 každý to máme inak. Ja mám 152 CM a všetko nad 50 kg je už vela

@mizoko a potom sa čudujeme prečo je toľko mladých dievčat anorektičkami alebo bulimičkami keď si prečítajú taketo niečo.. 👌

zuzubb007
Včera o 12:59
@anonym_2ccb9f

Pridaj vahy a 5x do tyždnna kardio ( napr.beh ) . Posledne kila idu najtazsie treba zabrat alebo vyradit na par tyždnov sacharidy a pojde to velice rychlo. Mne vyhovuje napr. jest max 3x denne. Ked som skusala 5x tak som vkuse len na jedlo myslela a mala pocit ze cely den sa toci iba okolo jedla takze to co ti radia,ze 5x denne jest je kravina, ktora vyhovuje a funguje niektorym ludom ale urcite nie vsetkym.

@anonym_2ccb9f áno u mňa platí jesť 5 x je kravina, pretože ja potrebujem jesť 10 x za deň a to reálne 🤣

anonym_2ccb9f
Včera o 13:23
@zuzubb007

@anonym_2ccb9f áno u mňa platí jesť 5 x je kravina, pretože ja potrebujem jesť 10 x za deň a to reálne 🤣

@zuzubb007 vsak to potom cely den len nieco jes 🤷‍♀️ ja uz z 5 porcii denne som mala zaludok roztiahnuty ako krava 😂 10 by mna znicilo resp.rozkyslo 😀

zuzubb007
Včera o 13:56
@anonym_2ccb9f

@zuzubb007 vsak to potom cely den len nieco jes 🤷‍♀️ ja uz z 5 porcii denne som mala zaludok roztiahnuty ako krava 😂 10 by mna znicilo resp.rozkyslo 😀

@anonym_2ccb9f áno musím každú hodinu niečo žuť 🙈, keby som mohla tak ja jem reálne nonstop, milujem jedlo

mizoko
Včera o 14:11
@anonym_c6d710

@mizoko a potom sa čudujeme prečo je toľko mladých dievčat anorektičkami alebo bulimičkami keď si prečítajú taketo niečo.. 👌

@anonym_c6d710 čo to má spoločné s mojou váhou a výškou? Čo si na Tom nepochopila že ja pri výške 152 CM keď mám 55 kg mám nadváhu? Spomínam snáď,že je to ok pre ženu s výškou 165 a vyššie? Pozri sa,koľko má vážiť žena takejto výšky. Navyše je dosť rozdiel keď má žena subtilnu postavu a keď ma mohutnejšie. Zbytočne sa navazas. Bulímia a anorexia sú poruchy príjmu potravy. Čo to má spoločné s normálnou váhou ženy s výškou 152 CM? Skús mi to vysvetliť lebo nenapísala si žiaden argument len takúto somarinu. Je rozdiel mať 152 CM a rozdiel 165 a viac. Ešte niečo vysvetlím?

anonym_f25cdd
Včera o 14:12
@zuzubb007

@anonym_2ccb9f áno musím každú hodinu niečo žuť 🙈, keby som mohla tak ja jem reálne nonstop, milujem jedlo

@zuzubb007 z tolkeho jedla nemas nadvahu?

mizoko
Včera o 14:13
@anjelicek26

@mizoko ale ona je vyssia.. .ja mam pri 153cm - 49kil... proste vyska-vaha plus typ postavy...vzdy je to ine cislo...

@anjelicek26 to nebolo napísané v úvodnom príspevku. Len som reagovala na to,že pre niekoho je takáto váha už veľa a pre niekoho malo. A i tak sa tu našli mudrlantky ako @simsalabim a anonym xyz čo ma tu obviňujú že keď niečo takéto napíšem podporujem bulímiu a anorexiu u mladých dievčat. Rozum splachl do záchodu zjavne

mizoko
Včera o 14:19
@anonym_c6d710

@anonym_c6d710 keď niekto nevie,koľko je vhodné vážiť pri akej výške a namiesto normálneho jedenia sa vyziera a potom grca alebo neje vôbec lebo si chce skrátiť cestu k normálnej postave - to nie je vina mňa lebo som drobná a vážim pod 50 kg a mám normálnu vahu. Ty si videla snáď moje výsledky od lekára že si dovolíš takto to komentovať? Máš lekárske vzdelanie že vieš,aká váha je pre koho vhodná a pre koho nie? Si psychológ že vieš že keď ja vážim pod 50 kg tak tým spôsobim anorexiu a bulímiu u dievčat?

zuzubb007
Včera o 14:21
@anonym_f25cdd

@zuzubb007 z tolkeho jedla nemas nadvahu?

@anonym_f25cdd mám 177 cm a 61 kilo čiže som v pohode, ja jem odjakživa takto, samozrejme ten pohyb k tomu musí byť, ináč by som mala oveľa viac, mne sa všetci smejú, že ja furt na jedlo myslím, čo je pravda

anonym_f25cdd
Včera o 14:36
@zuzubb007

@anonym_f25cdd mám 177 cm a 61 kilo čiže som v pohode, ja jem odjakživa takto, samozrejme ten pohyb k tomu musí byť, ináč by som mala oveľa viac, mne sa všetci smejú, že ja furt na jedlo myslím, čo je pravda

@zuzubb007 tak to mas v pohode vahu, len okolo menopauzy sa to meni, s tym pocitaj. Ja som vzdy mohla jest kedykolvek, pribrat som nemohla a okolo 50ky sa zacalo lepit aj na mna

simsalabim
Včera o 14:36
@mizoko

@anjelicek26 to nebolo napísané v úvodnom príspevku. Len som reagovala na to,že pre niekoho je takáto váha už veľa a pre niekoho malo. A i tak sa tu našli mudrlantky ako @simsalabim a anonym xyz čo ma tu obviňujú že keď niečo takéto napíšem podporujem bulímiu a anorexiu u mladých dievčat. Rozum splachl do záchodu zjavne

@mizoko prosim ta, kde som ta obvinila? Ked uz som ta mudrlantka… jedine, co som napisala, bolo to, ze vaha pocas cyklu kolise. Ani som ta neoslovila…

anonym_baa204
Včera o 14:40

Ako prosím ťa v omade dokážeš dodržať denný príjem bielkovín sacharidov aj tukov? Nevidíš ze to je blbosť už od začiatku? Za tu hodinu denne neprijmes hodnoty ktoré máš. Začni týmto

gabrielkamajeckka
Včera o 15:09
@anonym_baa204

Ako prosím ťa v omade dokážeš dodržať denný príjem bielkovín sacharidov aj tukov? Nevidíš ze to je blbosť už od začiatku? Za tu hodinu denne neprijmes hodnoty ktoré máš. Začni týmto

@anonym_baa204 súhlasím. Neviem si predstaviť, ako by prijala v jednom jedle potrebné množstvo kcal a zohladnila potrebných cca 100g bielkovín 😀

akvi
Včera o 15:12
@gabrielkamajeckka

@anonym_baa204 súhlasím. Neviem si predstaviť, ako by prijala v jednom jedle potrebné množstvo kcal a zohladnila potrebných cca 100g bielkovín 😀

@gabrielkamajeckka presne aj mne to napadlo..lebo ja mam problem zjest tych 100g bielkovin v 4 jedlach..toto som sa vyslovene musela naucit a to si este pomaham proteinom a kolagenom..

ameixa
Včera o 17:04

ja len otazku- menzes mas ok? lebo telo stresujes, viem o tom svoje, OMAD nie je pre zeny, nerobis telu dobre

princezna_bosorka
Dnes o 04:28

@anonym_autor napr. preto, ze chudnes z tuku a zaroven naberas svaly (tuk je lahsi ako svaly) alebo preto, ze uz si chuda viac nez dost. Mozno by si namiesto vypisovania sem na MK mal hladat nutricneho poradcu.

Strana
z2