Prečo moja váha nejde dolu aj pri cvičení?
Ahojte, chcem sa poradiť lebo už neviem kde robím chybu! Mesiac mi stojí váha na 55kg a ani za svet sa pohnúť dole. Nemám ani viditeľnú zmenu na postave oblečení proste žiadna zmena, v deficite som kedze praktizujem omad metódu a neprezieram sa plus cvičím každý den aspoň 40 minút s ľahkými váhami. Neporadil mi ani chatgpt tak hľadám možno podobnú skúsenosť 🫣
Mojmu kolegovi akurat diagnostikovali cukrovku...lekari mu povedali, ze si za to moze vo velkej miere sam, kedze jedol iba raz denne 😏...
@oceanahory a moja mama ma cukrovka lebo sa napchavala 5-6x denne .. ide hlavne o to co jes a mnozstvo
@oceanahory a moja mama ma cukrovka lebo sa napchavala 5-6x denne .. ide hlavne o to co jes a mnozstvo
@anonym_2ccb9f Jest jedenkrat denne je naozaj nezdrave
@anjelicek26 pre mňa je 55 kg nadváha 😌 každý to máme inak. Ja mám 152 CM a všetko nad 50 kg je už vela
@mizoko a potom sa čudujeme prečo je toľko mladých dievčat anorektičkami alebo bulimičkami keď si prečítajú taketo niečo.. 👌
Pridaj vahy a 5x do tyždnna kardio ( napr.beh ) . Posledne kila idu najtazsie treba zabrat alebo vyradit na par tyždnov sacharidy a pojde to velice rychlo. Mne vyhovuje napr. jest max 3x denne. Ked som skusala 5x tak som vkuse len na jedlo myslela a mala pocit ze cely den sa toci iba okolo jedla takze to co ti radia,ze 5x denne jest je kravina, ktora vyhovuje a funguje niektorym ludom ale urcite nie vsetkym.
@anonym_2ccb9f áno u mňa platí jesť 5 x je kravina, pretože ja potrebujem jesť 10 x za deň a to reálne 🤣
@anonym_2ccb9f áno u mňa platí jesť 5 x je kravina, pretože ja potrebujem jesť 10 x za deň a to reálne 🤣
@zuzubb007 vsak to potom cely den len nieco jes 🤷♀️ ja uz z 5 porcii denne som mala zaludok roztiahnuty ako krava 😂 10 by mna znicilo resp.rozkyslo 😀
@mizoko a potom sa čudujeme prečo je toľko mladých dievčat anorektičkami alebo bulimičkami keď si prečítajú taketo niečo.. 👌
@anonym_c6d710 čo to má spoločné s mojou váhou a výškou? Čo si na Tom nepochopila že ja pri výške 152 CM keď mám 55 kg mám nadváhu? Spomínam snáď,že je to ok pre ženu s výškou 165 a vyššie? Pozri sa,koľko má vážiť žena takejto výšky. Navyše je dosť rozdiel keď má žena subtilnu postavu a keď ma mohutnejšie. Zbytočne sa navazas. Bulímia a anorexia sú poruchy príjmu potravy. Čo to má spoločné s normálnou váhou ženy s výškou 152 CM? Skús mi to vysvetliť lebo nenapísala si žiaden argument len takúto somarinu. Je rozdiel mať 152 CM a rozdiel 165 a viac. Ešte niečo vysvetlím?
@anonym_2ccb9f áno musím každú hodinu niečo žuť 🙈, keby som mohla tak ja jem reálne nonstop, milujem jedlo
@zuzubb007 z tolkeho jedla nemas nadvahu?
@mizoko ale ona je vyssia.. .ja mam pri 153cm - 49kil... proste vyska-vaha plus typ postavy...vzdy je to ine cislo...
@anjelicek26 to nebolo napísané v úvodnom príspevku. Len som reagovala na to,že pre niekoho je takáto váha už veľa a pre niekoho malo. A i tak sa tu našli mudrlantky ako @simsalabim a anonym xyz čo ma tu obviňujú že keď niečo takéto napíšem podporujem bulímiu a anorexiu u mladých dievčat. Rozum splachl do záchodu zjavne
@anonym_c6d710 keď niekto nevie,koľko je vhodné vážiť pri akej výške a namiesto normálneho jedenia sa vyziera a potom grca alebo neje vôbec lebo si chce skrátiť cestu k normálnej postave - to nie je vina mňa lebo som drobná a vážim pod 50 kg a mám normálnu vahu. Ty si videla snáď moje výsledky od lekára že si dovolíš takto to komentovať? Máš lekárske vzdelanie že vieš,aká váha je pre koho vhodná a pre koho nie? Si psychológ že vieš že keď ja vážim pod 50 kg tak tým spôsobim anorexiu a bulímiu u dievčat?
@anonym_f25cdd mám 177 cm a 61 kilo čiže som v pohode, ja jem odjakživa takto, samozrejme ten pohyb k tomu musí byť, ináč by som mala oveľa viac, mne sa všetci smejú, že ja furt na jedlo myslím, čo je pravda
@zuzubb007 tak to mas v pohode vahu, len okolo menopauzy sa to meni, s tym pocitaj. Ja som vzdy mohla jest kedykolvek, pribrat som nemohla a okolo 50ky sa zacalo lepit aj na mna
@anjelicek26 to nebolo napísané v úvodnom príspevku. Len som reagovala na to,že pre niekoho je takáto váha už veľa a pre niekoho malo. A i tak sa tu našli mudrlantky ako @simsalabim a anonym xyz čo ma tu obviňujú že keď niečo takéto napíšem podporujem bulímiu a anorexiu u mladých dievčat. Rozum splachl do záchodu zjavne
@mizoko prosim ta, kde som ta obvinila? Ked uz som ta mudrlantka… jedine, co som napisala, bolo to, ze vaha pocas cyklu kolise. Ani som ta neoslovila…
Ako prosím ťa v omade dokážeš dodržať denný príjem bielkovín sacharidov aj tukov? Nevidíš ze to je blbosť už od začiatku? Za tu hodinu denne neprijmes hodnoty ktoré máš. Začni týmto
Ako prosím ťa v omade dokážeš dodržať denný príjem bielkovín sacharidov aj tukov? Nevidíš ze to je blbosť už od začiatku? Za tu hodinu denne neprijmes hodnoty ktoré máš. Začni týmto
@anonym_baa204 súhlasím. Neviem si predstaviť, ako by prijala v jednom jedle potrebné množstvo kcal a zohladnila potrebných cca 100g bielkovín 😀
@anonym_baa204 súhlasím. Neviem si predstaviť, ako by prijala v jednom jedle potrebné množstvo kcal a zohladnila potrebných cca 100g bielkovín 😀
@gabrielkamajeckka presne aj mne to napadlo..lebo ja mam problem zjest tych 100g bielkovin v 4 jedlach..toto som sa vyslovene musela naucit a to si este pomaham proteinom a kolagenom..
ja len otazku- menzes mas ok? lebo telo stresujes, viem o tom svoje, OMAD nie je pre zeny, nerobis telu dobre

Pridaj vahy a 5x do tyždnna kardio ( napr.beh ) . Posledne kila idu najtazsie treba zabrat alebo vyradit na par tyždnov sacharidy a pojde to velice rychlo. Mne vyhovuje napr. jest max 3x denne. Ked som skusala 5x tak som vkuse len na jedlo myslela a mala pocit ze cely den sa toci iba okolo jedla takze to co ti radia,ze 5x denne jest je kravina, ktora vyhovuje a funguje niektorym ludom ale urcite nie vsetkym.