icon

Koľko rokov majú otcovia vašich deti?

7. júl 2023

Kolko rokov maju otcovia vasich deti (myslim vek, kedy sa muzovi narodilo “posledne” dieta)
Partner ma 40 ale dieta chceme az tak o 2-3 roky.
Rozmyslam ci uz nebude prilis stary.
Ja mam 33

zuzanaam
8. júl 2023

@pandusica a teraz si predstav, že by vás mal v 40-45. Nepoznali by ste si otca vôbec. Moji rodičia mali 35 a 40 keď som sa narodila. Nespravila by som to žiadnemu dieťaťu. Čo tak sa pýtať radšej na názor detí a nie partneriek?

ema22270
8. júl 2023

@ikuska27 no vidite, gratulujem 🤩❤️

romi0310
8. júl 2023

@zuzanockamt presne, nechapem toto skatulkovanie. Na mojej stuzkovej najlepsie vyzeral otec spoluziacky, ktory bol od mojich starsi o 16 rokov :D a niektori chlapi/zeny v 30tke vyzeraju strasne zanedbane a niektori 60tnici tak, ze otvaras usta

vanilka83
8. júl 2023

Ze stary 😅 môj muž mal 41 keď sa nám narodil posledný syn, no môjmu otcovi sa narodila dcéra ešte keď mal 50 dávno prec

romi0310
Autor odpoveď zmazal
iwesska
8. júl 2023

Vzhladom na tvoj vek,je to u chlapa jedno. Este nemas po 40,takze v pohode. Problem je,ze u zeny so zvysujucim sa vekom hrozi viac komplikacii - vyvojove vady,porodne a poporodne komplikacie...Chlapi tento problem nemaju.

dominkaveronika
8. júl 2023

Manžel 44 a ja 36 a mame 1,5 rocne dieťatko,tiež sme skôr nechceli ale podla mňa netreba čakať čím skôr tým lepšie

andrejka1974
8. júl 2023

Môj mal pri poslednej 44 a ja 38

natalka13
8. júl 2023

Ono lahko sa hovori teraz, kym su deti male.
Dochodca a stredoskolak fakt nieje tak jednoduche ako sa zda kym clovek vladze a hlavne zaraba.

butterflyeffect
8. júl 2023

Necakala by som dlho, este nevies ci o tie 2-3 roky nebudes mat problem otehtniet… predsa len po 35 sa znizuje sanca na otehotnenie, ja mam 36, moj 40, teraz cakame prve, a uz sme vahali ci skrz veku do toho ist, u nas bol problem to ze sa uz 5 rokov snazime, inak by to bolo skor…
Zopar prikladov starsich rodicov v mojom okoli:
Mame v rodine aj take ze parnerka mladsia, partner starsi-on mal 52 ci 53 ked sa mali narodil-maly autista a teraz po 10 rokoch nic nepocuva manzelka doma len to ze on uz je na toto stary… a ze ci mu to bolo treba… zase opacny pripad mame v rodine ked ona prvorodicka 45 on nieco po 50 a zdrave dieta, a zvladaju to super… neda sa to skatulkovat lebo povedzme si uprimne niekto uz v 30 sa sprava ako dochodca a niekto v 60 je plny zivota…. Cize urcite podla toho ako sa citite ale mozno by som na vasom mieste konzultovala stav-ovarialnu rezervu, spermiogram uz teraz, nech vas potom o 2-3 roky nic nezaskoci…

nika_23
8. júl 2023

Konkrétny príklad z manželovej rodiny:jejo otec mal myslim 48r.ked sa narodil moj manžel ako posledné 6ste dieťa.Teraz ma svokor 86 rokov,uz takmer ležiaci,potrebuje starostlivost rodiny.My bývame od svokrovcov skoro 250km,nikdy u nas nebol na navšteve,deti si ho budu asi len matne pamatať,kedze napr.mladsi syncek ho videl parkrat v zivote(teraz ma 3,5roka).Zažitky s dedom žiadne.Za mňa nie.Ešte aj mižova mama povedala pri poslednej návšteve že nikdy by nepomyslela že sa dožije ešte toho že ožení svojho syna(mojho manžela) a dožije sa aj vnučat od neho(svokra ma 80r.).Na toto len malokedy ludia myslia ked deti odkladajú do vyssieho veku(a to nemam na mysli kvoli zdrav.problemom napriklad).Moj manzel mal 31r a 33r ked sa nam narodili deti.Dalsie uz neplanujeme,som vdacna za nase dve 😊

renka30
8. júl 2023

Tak to nemozes brat, ze sa nedozije trebars VS dietata. Moj otec mal 30 ked som sa narodila ako posledna...zomrel na rakovinu, ked som mala necelych 18..niekto moze mat dieta v 50tke s dozit sa este aj vnucat

katka1389
8. júl 2023

Moj mal 41 a ja 35....Iba sme trosku viac nervozny ....

cevricek40
8. júl 2023

Muž mal 45 a ja vtedy 35

dankagirl
8. júl 2023

Ja 42 muž 46 a mame 4 plánované 7 týždňové

magimary
8. júl 2023

Môj Manžel mal presne 40, keď sa nám narodil najmladší synček,
ale nedožil sa ani jeho 5tich rokov, ke´dže nečakane zomrel,
dokonca sa nedožil ani stužkovej dvoch najstarších synov...
a nie preto, že by bol starý... skrátka to nestihol,
i napriek "ideálnemu" veku pri ich narodení...

milanemila
8. júl 2023

@zuzanockamt tak aj promocie na vyske dajme tomu 🤷🏼‍♀️ moj svokor mal v 50 dieta a aj ked je to zlaty chlap a o dceru sa stara, tak lyzovat, korculovat atd sme ju ucili my, lebo uz to proste nie je mladik, teraz ma 63 a je to citit, ze uz nevladze za nou. Vnucat od nej sa mozno ani nedozije, hlavne ak by aj ona mala neskor deti.
Je to samozrejme kazdeho vec a vstupuje do toho vela faktorov, kedy sa ludia rozhodnu alebo sa im podari mat deti. Ja som uprimne rada, ze mam 30 a 2 deti a u mna je to uz finalny pocet.

milanemila
8. júl 2023

@michaela329 ja som tiez mala prababku, kt este po 90ke obrabala zahradu, vzdy sa najdu vynimky aj moja mama ma 57 a niekedy mam pocit, ze jej energia je nekonecna. Ked sa ale bavime vseobecne, tak proste objektivne vekom sily ubudaju a clovek ma v mladosti viac energie na santenie s detmi a este ma sam v sebe tu “hravost”.

liv1
8. júl 2023

@mamina7070 no ako sa to vezme. Unaveny clovek ktory nespi poriadne , tak ani mentalne na tom niebje bohvieako 😁. Za mna mat vacsie deti je pozitivne vo vsetkych smeroch aj fyzicky aj mentalne 😁

liv1
8. júl 2023

@renka30 moze, ale ide o pravdepodobnost

natalka13
8. júl 2023

@milanemila presne tak, ja vidim muzovych spoluziakov a zafrflu si na vlastne deti casto.

silviaeli
8. júl 2023

@cecilia29 svagrina má kolko rokov??

zuzanockamt
8. júl 2023

@milanemila Tak my s mužom sme asi nejakí divní, ja 40+, on kúsoček do 50 a popri škôlkarovi vládzeme rovnako ako kedysi pred 10 rokmi, bicykle, lyže, korčule. Teraz sa v záhrade nacvičuje stavanie stanu, keďže nás čaká párdňová stanovačka v kempe. Ale áno, sú ľudia v našom veku aj bez energie.

alzbet24
8. júl 2023

Ja mam 29 a muz 41. Prve planujeme tak o dva roky. Este sa obaja necitime na deti. Samozrejme ze po nich tuzime, no este to na nas neprislo. Taktiez sa chceme do buducna financne zabezpecit ( obaja pracujeme ), aby dietatu nic nechybalo. Takze ja si myslim, ze nezalezi na veku ale na tom ako sa citis. Nepocuvaj okolie a urobte si to tak, ako vy chcete. Na mna už tiež tlačia, ale ja mám vždy svoje argumenty a neriesim. Muž so mnou tiež súhlasí.

lyci
8. júl 2023

ja by som sa tych chorob az tak nebala. ak ma niekto predispozicie, tak sa prejavia aj v nizsom veku, takze to mas jedno. problem je, ze s vekom stupa pocet anovulacnych cyklov a darmo sa bude niekto snazit, ak vacsinu mesiacov v roku nie je co oplodnit. a teda muz ma teraz 43 a cerstvo 3.babo

luciaaaaa
8. júl 2023

Skor ako chlapa a jeho vek, ries seba a svoj vek. Pre chlapa mat dieta v 43 je uplne v pohode. Ty ak budes mat dieta v 36, tak, ruku na srdce, nebudes zrovna mlada mamicka. A ako tu uz odznelo, pripajam sa aj z vlastnej skusenosti nazorom, ze po 35 uz nie je tehotenstvo lusknutim prsta. Tak aby ste sa nezacali snazit o 3roky a budete sa snazit dalsie 3 roky (alebo aj viac).

sense
8. júl 2023

47

cecilia29
8. júl 2023
zitaje
8. júl 2023

@luciaaaaa no, ale aj to je tiež veeeľmi individuálne. Ja som v 36r. otehotnela hneď a v 42 omylom... teda tiež hneď.