Kdy vaše miminko spalo celou noc?
Podle mě je to pro každou maminku zásadní okamžik 😀 Vzpomínáte si, kdy vaše miminko poprvé spalo úúúplně celou noc? Jaké to bylo? Dokázaly jste usnout nebo jste ho raději chodily kontrolovat? Já jsem měla velké štěstí, že Anička milovala spánek stejně jako já. Takže spala opravdu dobře, teda i díky mlíčku HiPP Combiotik 😉 a já mohla odpočívat, ale vím, že hodně maminek má doma malé nespavce, kteří se budí i několikrát za noc...

hee no tak mame 16mesiacov ale doteraz som si este nepospla poriadne este nebola ani jedna jedina noc co by spala celu vzdy sa minimalne 5x zobudi a to je ten lepsi pripad 😀 ale ked ten den pride budeme oslavovat a skakat az po strop a vsetci naokoli budu otom vediet 😀DDD
hihi malý mal v novembri 3 a ešte neprespal celú noc 🙂
od 2,5 roka🙂))
Kocky, ked tu tak citam tie komenty, tak je to relativne, kazda vnimame celu noc inak. Ja povazujem prespatu noc tak cca 5-6 hodin spanku v kude do jedneho roka, tak 8 hodin po roku... Ale naozaj je to indi vindi.
Naša Hanička má necelý mesiac, je plne dojčená a ak sa ráta aj spánok od 23,00 do 5,00 za prespatú noc, tak sa nám to stalo už viackrát 🙂 čo nás veeeeeľmi teší!!! 😀
tak pravidelne asi v 10 mesiaci. ale začali sme tak, že som si ho brala do postele, ked zacal plakať a zasspal aj bez mlieka pri mne. teraz už vydrži aj sám v postielke celu noc.
Ešte ani raz. A to vcéra oslávil 1r. 😁😁
Môj synček Adamko spinká cca od 4. mesiaca 🙂 😀 😀 😀
Ja som velmi stastna matka a dakujem velmi za to no moje obidve deti spia celu noc od narodenia (okrem preplakanych noci ked idu zubky ale to sa nerata ;) )
moje "miminka" maju coskoro 7 rokov a celu noc prespia velmi zriedkavo... zvycajne jeden alebo druhy pridu v noci ku nam do postele, ze nemozu spat.. a ako lahnu, tak spia... na rozdiel odo mna... potesujuce je prve "miminko", v juni bude mat 19 rokov, to uz prespi celu noc v pohode.. a ak by som ho nechala, tak aj cely den. Z toho vyplyva, ze treba byt len trpezliva, uspech sa skor ci neskor dostavi.. 😉
Ešte ani raz a to máme 3,5 roka :D
mladsi (teraz ma 4) spal celu noc od 2 rokov. Starsi (bude mat 7) sa kazdu noc zobudi, ide vycikat a lahne si k nam.
mamicky asi mi date za pravdu, ze ked uz raz porodite- ziadna noc neni prespata a pokojna...no jednoducho ten nas pokladik, je nase VSETKO a aj v noci sledujeme aj ked spinka ci je v poriadku, pocujeme kazdy pohyb, such aj ruch aj kasel, sopllik, zle sny no jednoducho vsetko 😉 to je asi udel mamiciek 😵 ale ked zijeme pre nich a ony sami to pochopia az ked budu mat vslatne deti, tak isto ako sme teraz pochopili my nase mamicky, co nas cakali domov zo zurky, strazili nas a davali na nas pozor, za co im patri VDAKA 😵 😵 😵
Za par dni mame dva roky a veru sme este nespali celu noc 😀
Ked som ju v 2 rokoch odstavila od kojenia🙂
moje babo ma 3 a pol mesiaca, raz spal do pol siestej rana 🙂 to bolo pre mna pocitovo ako prespatie celej noci...ale je to normalne, ze deti sa v noci budia aj starsie, ved aj to moje sa inak budi v noci, raz to urocte prejde 🙂
moja spala celu noc ked mala 2 roky a tri mesiace 🙂
Ahoj, moje dieta bude mat 5r. a prespate noci, ak ratam take ze ako zaspal sa zobudil az rano spocitam na jednej ruke. Ked bol malicky pochopitelne sa budil na papanie, neskor ked uz v noci nepapal sa budil na x inych veci. A je jedno ci spi v detskej izbe alebo v spalni, preberie sa kazdu noc na nieco. Ja uz ani necakam, ze to prejde 😄
Starsia prespala celu noc ked mala ani nie 2mes, a s druhou 4 mesacnou sa este trapim, raz za noc sa zobudi. Hmm tak o prespatej celej noci mozem len snivat.
Vivienka bude mat o týždeň dva roky a ešte nevieme co je prespatá celá noc. Ešte sa kojí, v noci sa tak 3 krát zobudí, že chce mama ham (čiže mliečko). Spáva so mnou v posteli, takže sa napapá a spinká ďalej.
17m
@lidka_hipp ja si to velmi dobre pamatam lebo mi nikto nechcel verit.moja dcerka prespala komplet noc uz ako 4 mesacna a samozrejme to ma doteraz. Ja to pripisujem rezimu co sme si s malinkou hned urcili ako sa narodila a riadime sa nimndoteraz. Kedze aj ja si velmi rada pospim tak som vdacna ze aj mala si rada pospi spolu somnou heh. I ked zasa u nas cez den bohvie ake spanky neboli maximalne hodinku raz za den 🙂 ale tak to mi vobec nevadilo kedze sme prespali noc tak aspom cez den sme sa mohli pekne venovat.a nie nebala som sa mali sme monitor dychu takze boli ozaj kludne noci 🙂
Naše deti boli v tomto super 🙂. Od troch mesiacov sa budili na jedlo v noci 00-3.00-6.00 takze sa dalo vyspať ( tri hodinky 🙂 ) a celu noc ? Ked začali jesť prikrmy. Potom už len mliecko o pól noci a zase okolo 7-8 ráno 🙂
Neviem kedy prvu noc, ale najviac prespanych noci mame od vyse 6 rokov 🙂
Staršia prespala prvýkrát, keď som ju odstavila od materského mlieka. ráno sme sa zobudili a manželovi hovorím, že sme sa necickali..on prekvapený, ja prekvapená, malá si super zvykla. ak nie je chorá, spáva dobre od vtedy.. mala 10 mesiacov.
mladší prespal už skôr ako jeho sestra, čiže bol v mladšom veku, cca 3-4 mesiace mal, ale stále to nie je pravidelnosť. budí sa raz za noc, vtedy aj papá, potom až ráno. a vôbec nezáleží na tom, aký mal deň, či večeral kašu, mliečko s kašou alebo len mliečko 🙂
Stare zlate casy - prvych 9 mesiacov maly prespal celu noc. Od prichodu z porodnice. Spal minimalne 8 - aj viac hodin. A to bol kojeny. O pol nocisa nadrulal, vstaval po 8.00 🙂 Potom prisi zuby a uz sa v noci budi. Minimalne raz, niekedy dva krat. Ale zas cucne si, ked dorazi kanister, tak ma odstrci a odvali sa mi chrbtom a zaspi 🙂 cisty chlap 🙂🙂🙂
ked mal 8 tyzdnov - 2 mesiace 🙂

Na den presne na svoje 2.narodeniny. Neverila som uz, ze to niekedy pride. Dovtedy bez prehanania, 6-7x za noc bol priemer. Boli aj noci ze 10x.