icon

Rodinka hier KVÍDO + DARČEKY pre VÁS

nela_kvido
Moderátor
21. aug 2019

Celé to začalo v roku 2018. Na jeseň sa na vás z výkladov usmievali prvé chobotničky. A že ich teda bola hromada! Celkom to bolo 17 rôznych hier! To aby si z nich mohli spraviť zbierku naozaj všetky deťúrence. 👶👦👧

Tento rok sa Kvído postaral o ďalších 10 nových hier, nech nikomu hlavičky nezaháľajú.

Pozrite si ponuku hier na https://eshop.albi.sk/kvido/.
Skúste mi napísať, čo by vás doma potešilo a prečo. BUDÚ SA OPÄŤ ROZDÁVAŤ DARČEKY!
Vylosujem 3 z vás a pošlem im hru podľa komentára 🙂
Môžete písať do 22.8. do 12tej.

Výzva ukončená.

Hry sa povezú sem:

@sperka
@julka828
@gutusa1

Gratulujem 🙂

Rodinka hier KVÍDO + DARČEKY pre VÁS
zuzibe
21. aug 2019

Potešil by nás VEJÁR PLNÝ KVÍZOV - DOPRAVA pretože máme doma dvoch chlapcov ktorí zbožñujú dopravné prostriedky a všetko čo s nimi súvisí

evita2222
21. aug 2019

Keďže veľa cestujeme potešili by Hádanky na cesty a Rýchle čísala🙂

sif
21. aug 2019

Potešila by nás doma hra OBCHOD - hra o nakupovaní. Podľa mňa je to skvelá forma zábavy, zaujme deti a hravou formou ich naučí hospodáriť s peniazmi.

heeedka
21. aug 2019

Naše dievčatá by určite potešili Hádanky na cesty Zvieratá, keďže majú radosť z učenia sa nových vecí a zvieratá sú ich veľký kamaráti. 🐒🐶🦊🦁🐴🐅🐘🐊

ninka1609
21. aug 2019

Pekný večer 😊 Nás by potešili hádanky na cesty pre malé slečny a malých džentlmenov.... Aj preto lebo sa sťahujeme a čaká nás veľmi dlhá cesta takže by sme zabili nudu v aute.... Ale aj preto lebo naša Ninka je bystrá hlavička a rada by som ďalej rozvíjala jej schopnosti... A samozrejme že aj mamka si rada zahrá hru😊 ďakujeme a prajeme príjemný zvyšok večera

moni07
21. aug 2019

@nela_kvido kedze mame doma prvacika, potesili by 6+

karolin2
21. aug 2019

Nás by určite potešil obchod. Už teraz počujem, ako na mňa kričia obe moje dcérky, poďte nakúpiť, poďte nakúpiť..... .

jajova
21. aug 2019

Obchod - Hra o nakupovaní.To by potešilo moje deti.Syn pôjde do školy a isto by ma potešilo keby sa naučil hospodáriť,aby neminul peniaze na zbytočnosti 🙂

sona_v
21. aug 2019

Moje dcerky by potesilo cokolvek 6+, maju radi taketo hry,aj sami medzi sebou, aj s nami rodicmi, albi nas nikdy nesklamalo, tak verime ze aj pre nas novinka kvido bude urcite TOP! A kedze dcerka bude mat meniny,bolo by to pre nu velke prekvapko, nikdy nic nevyhrala. 🍀🍀🍀 🙏🙂

evkanovaa
21. aug 2019

Nas by potesil vejar plny aktivit 2+, caka nas castovanie aj autom aj lietadlom (vela hodin) a isto by sme sa so skoro 2rocnym zvedavcom dobre zabavili a cesta ci let by rychlo ubehla. 🙂

mirka6661
21. aug 2019

Mna osobne by potesili vsetky, na tej MD som tiez uz ako dieta 😆😆, ale moju princeznu (1,5r) by potesil urcite Vejar plny aktivit.

benca
21. aug 2019

urcite by sa potesila hre obchod,miluje sa hrat na obchod, cely den doma blokuje na kasicke a predava, a cela rodina kupujeme, dokonca chodi k sestre do obchodu a bavi ju tam vykladat tovar, nasla som pre nu v boroch aj mestecko povolani, tam sa uplni vyzivala, bola tam ozajstna drogeria

ruzasipova
21. aug 2019

@nela_kvido Vejar plny kvizov 3+. Ked zacne uprsane pocasie, na preliezky von sa uz ist neda, radi doma s malou vymyslame. Ma velmi rada doplnovacky, hladanie spravnych dvojic,....kde musi rozmyslat.

monika11m
21. aug 2019

Pexeso by bolo super!

kristina2708
21. aug 2019

Veľmi by potešili hádanky na cesty zvieratá 🙂
Keďže veľa krát treba deti v aute niečím zabaviť a zvieratká sú pre nich veľmi lákavé a obľúbené ❤️

syberia
21. aug 2019

Povedacky na cesty- U nas doma....mame malu slecnu, ktorej sa nedavno rozviazal jazycek a tak by sme tuto hru naozaj plne vyuzili...😀

lenka9g
21. aug 2019

Závod farieb pretože syn veľmi nerád kresli a musí si cvičiť ruku pred nástupom do prvej triedy

smolinka024
21. aug 2019

Nás Hádanky na cesty- písmenká 🤗🤗🤗 aby sme si precvičili všetci poriadne jazýčky 😁

27nika
21. aug 2019

Ahoj, tak nás by potešila ktorákoľvek hra, keďže hru KVÍDO ešte nemáme žiadnu. Syn veľmi rád hraje rôzne hry, ten by sa veľmi tešil. Samozrejme by som ju využila aj v práci (väčšinou tam nosím na požičanie všetky hry, ktoré mám doma), keďže učím na 1.stupni a teraz budem mať prváčikov. 🍀🍀🍀

vonava007
21. aug 2019

Uprimne, ťažko vybrať jednu hru🙂 ked uz teda musim, tak Povedačky na cesty-predskolaci 5+. Máme doma malu rapotačku, nasáva vedomosti z každej strany, takze tato hra by nas urcite vedela zabavit vsetkych.
@nela_kvido chcem sa aj opytat, ci po tomto tyzdni bude opat nejaka akcia ako minule s knizkami albi, bola zlava, vyuzila som ju, teraz by sa tiez hodila 🙂 dakujem.

unctadorg
21. aug 2019

nieco co by pomohlo k rozvoju slovnej zasoby 🙂)) vsetky hracky vyzeraju super

nela_kvido
autorModerátor
21. aug 2019

@vonava007 Samozrejme, pripravené sú aj ďalšie súťaže aj zľavy 😉

kacerkal
21. aug 2019

Malý by sa potešil obchodu, musím si u neho kupovať hračky za peniaze, našťastie nie ozajstné 😀

gradac
21. aug 2019

@nela_kvido prosim vas a kde sa to da najst tie sutaze a zlavy, ked budu, dakujem

petronelak
21. aug 2019

@nela_kvido zaujalo ma kvido zavod farbier preco, lebo vsak kazde dieta rado vyfarbu a tak isto aj moje doevcata takze by ich urcite potesilo obe

majocka24
21. aug 2019

Hadanky na cesty pismenká to by bolo moc super ale mali by úspech aj rýchle čisla

cailana
21. aug 2019

@nela_kvido ahoj. Vejar plný kvízov 7+ , syn ide do školy a je to bystrá hlavička, ktorá miluje hádanky 😊

lucy0
21. aug 2019

Moje dve baby by najviac potešila hra Obchod - hra o nakupovaní... Odmalička sa veľmi rady hrajú na obchod, predávajú hračkársky tovar a účtujú na pokladnici :D a najnovšie staršej dcérke učarovali Monopoly, takže preto si myslím že táto hra Obchod z Kvida by bola pre ne ideálna a určite by sa jej potešili...

si14
21. aug 2019

Vejar 2+ to jedine je zatial pre nas 🙂 aj to az o pol roka, ale určite by sme skušali už aj teraz sa s tym zahrat ☺️

1kriosa1
21. aug 2019

U nás Vejár plný aktivít 😊 bola by to prvá taká hra dcérky a isto by sme sa i ja s manželom zabavili 😃 a hra by išla s nami ma dovolenku, zábava na plaži s Kvídom 😊