Rodinka hier KVÍDO + DARČEKY pre VÁS
Celé to začalo v roku 2018. Na jeseň sa na vás z výkladov usmievali prvé chobotničky. A že ich teda bola hromada! Celkom to bolo 17 rôznych hier! To aby si z nich mohli spraviť zbierku naozaj všetky deťúrence. 👶👦👧
Tento rok sa Kvído postaral o ďalších 10 nových hier, nech nikomu hlavičky nezaháľajú.
Pozrite si ponuku hier na https://eshop.albi.sk/kvido/.
Skúste mi napísať, čo by vás doma potešilo a prečo. BUDÚ SA OPÄŤ ROZDÁVAŤ DARČEKY!
Vylosujem 3 z vás a pošlem im hru podľa komentára 🙂
Môžete písať do 22.8. do 12tej.
Výzva ukončená.
Hry sa povezú sem:
Gratulujem 🙂

Keďže veľa cestujeme potešili by Hádanky na cesty a Rýchle čísala🙂
Potešila by nás doma hra OBCHOD - hra o nakupovaní. Podľa mňa je to skvelá forma zábavy, zaujme deti a hravou formou ich naučí hospodáriť s peniazmi.
Naše dievčatá by určite potešili Hádanky na cesty Zvieratá, keďže majú radosť z učenia sa nových vecí a zvieratá sú ich veľký kamaráti. 🐒🐶🦊🦁🐴🐅🐘🐊
Pekný večer 😊 Nás by potešili hádanky na cesty pre malé slečny a malých džentlmenov.... Aj preto lebo sa sťahujeme a čaká nás veľmi dlhá cesta takže by sme zabili nudu v aute.... Ale aj preto lebo naša Ninka je bystrá hlavička a rada by som ďalej rozvíjala jej schopnosti... A samozrejme že aj mamka si rada zahrá hru😊 ďakujeme a prajeme príjemný zvyšok večera
@nela_kvido kedze mame doma prvacika, potesili by 6+
Nás by určite potešil obchod. Už teraz počujem, ako na mňa kričia obe moje dcérky, poďte nakúpiť, poďte nakúpiť..... .
Obchod - Hra o nakupovaní.To by potešilo moje deti.Syn pôjde do školy a isto by ma potešilo keby sa naučil hospodáriť,aby neminul peniaze na zbytočnosti 🙂
Moje dcerky by potesilo cokolvek 6+, maju radi taketo hry,aj sami medzi sebou, aj s nami rodicmi, albi nas nikdy nesklamalo, tak verime ze aj pre nas novinka kvido bude urcite TOP! A kedze dcerka bude mat meniny,bolo by to pre nu velke prekvapko, nikdy nic nevyhrala. 🍀🍀🍀 🙏🙂
Nas by potesil vejar plny aktivit 2+, caka nas castovanie aj autom aj lietadlom (vela hodin) a isto by sme sa so skoro 2rocnym zvedavcom dobre zabavili a cesta ci let by rychlo ubehla. 🙂
Mna osobne by potesili vsetky, na tej MD som tiez uz ako dieta 😆😆, ale moju princeznu (1,5r) by potesil urcite Vejar plny aktivit.
urcite by sa potesila hre obchod,miluje sa hrat na obchod, cely den doma blokuje na kasicke a predava, a cela rodina kupujeme, dokonca chodi k sestre do obchodu a bavi ju tam vykladat tovar, nasla som pre nu v boroch aj mestecko povolani, tam sa uplni vyzivala, bola tam ozajstna drogeria
@nela_kvido Vejar plny kvizov 3+. Ked zacne uprsane pocasie, na preliezky von sa uz ist neda, radi doma s malou vymyslame. Ma velmi rada doplnovacky, hladanie spravnych dvojic,....kde musi rozmyslat.
Pexeso by bolo super!
Veľmi by potešili hádanky na cesty zvieratá 🙂
Keďže veľa krát treba deti v aute niečím zabaviť a zvieratká sú pre nich veľmi lákavé a obľúbené ❤️
Povedacky na cesty- U nas doma....mame malu slecnu, ktorej sa nedavno rozviazal jazycek a tak by sme tuto hru naozaj plne vyuzili...😀
Závod farieb pretože syn veľmi nerád kresli a musí si cvičiť ruku pred nástupom do prvej triedy
Nás Hádanky na cesty- písmenká 🤗🤗🤗 aby sme si precvičili všetci poriadne jazýčky 😁
Ahoj, tak nás by potešila ktorákoľvek hra, keďže hru KVÍDO ešte nemáme žiadnu. Syn veľmi rád hraje rôzne hry, ten by sa veľmi tešil. Samozrejme by som ju využila aj v práci (väčšinou tam nosím na požičanie všetky hry, ktoré mám doma), keďže učím na 1.stupni a teraz budem mať prváčikov. 🍀🍀🍀
Uprimne, ťažko vybrať jednu hru🙂 ked uz teda musim, tak Povedačky na cesty-predskolaci 5+. Máme doma malu rapotačku, nasáva vedomosti z každej strany, takze tato hra by nas urcite vedela zabavit vsetkych.
@nela_kvido chcem sa aj opytat, ci po tomto tyzdni bude opat nejaka akcia ako minule s knizkami albi, bola zlava, vyuzila som ju, teraz by sa tiez hodila 🙂 dakujem.
nieco co by pomohlo k rozvoju slovnej zasoby 🙂)) vsetky hracky vyzeraju super
@vonava007 Samozrejme, pripravené sú aj ďalšie súťaže aj zľavy 😉
Malý by sa potešil obchodu, musím si u neho kupovať hračky za peniaze, našťastie nie ozajstné 😀
@nela_kvido prosim vas a kde sa to da najst tie sutaze a zlavy, ked budu, dakujem
@nela_kvido zaujalo ma kvido zavod farbier preco, lebo vsak kazde dieta rado vyfarbu a tak isto aj moje doevcata takze by ich urcite potesilo obe
Hadanky na cesty pismenká to by bolo moc super ale mali by úspech aj rýchle čisla
@nela_kvido ahoj. Vejar plný kvízov 7+ , syn ide do školy a je to bystrá hlavička, ktorá miluje hádanky 😊
Moje dve baby by najviac potešila hra Obchod - hra o nakupovaní... Odmalička sa veľmi rady hrajú na obchod, predávajú hračkársky tovar a účtujú na pokladnici :D a najnovšie staršej dcérke učarovali Monopoly, takže preto si myslím že táto hra Obchod z Kvida by bola pre ne ideálna a určite by sa jej potešili...
Vejar 2+ to jedine je zatial pre nas 🙂 aj to az o pol roka, ale určite by sme skušali už aj teraz sa s tym zahrat ☺️
U nás Vejár plný aktivít 😊 bola by to prvá taká hra dcérky a isto by sme sa i ja s manželom zabavili 😃 a hra by išla s nami ma dovolenku, zábava na plaži s Kvídom 😊

Potešil by nás VEJÁR PLNÝ KVÍZOV - DOPRAVA pretože máme doma dvoch chlapcov ktorí zbožñujú dopravné prostriedky a všetko čo s nimi súvisí