icon

Súťaž pre všetkých kávičkárov

Káva pre labužníkov, ktorá sa skrýva pod brandom TRINITY KÁVA, pozostáva zo zmesi 80% Arabica + 20 % Robusta. Potrpíme si na kvalitu a zmysel pre detail, preto našu Trinity kávu podávame na špeciálnom drevenom podnose a v sklenených pohároch.

A keďže ste sa tu vo fóre vyjadrili, že balíček kávy by vás určite ako výhra potešil, tak poďme súťažiť.

AKO SÚŤAŽIŤ?
Napíšte nám niečo o sebe a svojich „kavičkárskych“ návykoch 🙂

O ČO SÚŤAŽIME?
Balíček Trinity kávy

Súťaž pre všetkých kávičkárov
janettan
25. feb 2017

Pravidelne kupujeme a varíme si klasickú tureckú kávu, ja aj s mliekom. Radi skúšame rozličné značky, neuprednostňujeme len jednu. Ja si vždy uvarím najväčšiu šálku, ktorú doma máme a pijem ju celý deň - to je môj rituál. PS: Neverím tej povere, že studená káva je na krásu 🙂 mám to tak jednoducho rada a je to skôr taká tradícia z materskej dovolenky, keď som si ju ráno uvarila, celý deň som na ňu nemala čas a večer som ju naša a vypila studenú 🙂

karolin2
25. feb 2017

Počas pobytu na rodičovskej dovolenke mi to vonkoncom nechýbalo. Moja polovička kávu nepije, možno aj preto. V zamestnaní je to opačne. Začiatok dňa by som si nevedela bez kávy ani predstaviť. U mňa je to zdĺhavý proces. Niekedy to trvá aj tri hodiny. Životobudič, doplnenie si energie na celý deň.

susanka33
25. feb 2017

Kavu pijem niekoľko krát za den najlepsia je ked mi ju niekto pripraví. U vas /sitno/ som si zamilovala aj kokosové guľky ktore automaticky dávate ku káve. Od nášho pobytu ich pravidelne pripravujem aj doma 🙂

dusidu
25. feb 2017

Ja si rada doprajem gruntovu kávu so smotanou a trst. cukrom ráno po raňajkách a hneď po obede s dezertíkom váčšinou v podobe keksíka či koláčika. Najradšej ju pijem samozrejme pri rozhovore s mužom, maminou, svokrou či kamarátkou 🙂

bodkafan
25. feb 2017

pred 5 rokmi som kavu vobec nepila,dnes kavicku si dam hned pekne z rana, s mlieckom a cukrom-taka ma vie postavit na nohy,aby som dokazala fungovat,no najlepsiu aj tak pripravi moj manzel,pridava do nej kusok lasky 😉❤☕

katarinka289
25. feb 2017

My pijeme Lavazzu s napenenym mliekom 🙂 Rano aj poobede. V tehotenstve mi chutila so skoricou 😀

zyzu
25. feb 2017

Ja so začala piť kávu až po 20 a milujem ju dodnes 🙂 neviem si deň bez kávy predstaviť. Milujem ju sladkú a s mliekom 🙂

kokosovykolac
25. feb 2017

Kávičkujeme s chlapom každý deň, najlepšia je keď mi ju donesie každú nedeľu a každý deň ktorý má voľný rovno do postele :P

maaaria3
25. feb 2017

Ráno vstanem bez kávy... ale v práci si zalejem plnú termosku a doobedie bez nej si neviem predstavit...

zuzkanaj
25. feb 2017

Ja kavu nemusim mat kazdy den, ale ked uz, tak si na nu naozaj potrpim. Najradsej mam espresso, resp. ristreto s krasnej malickej porcelanovej salocky s troskou mlieka. A uplne najlepsie je ked mi ju pripravi manzel z nasho "presso stroja" 🙂

irenaliza
25. feb 2017

krásny večer ja kávu ubožňujem a hneď ráno, keďže s najmladšou vstávame dos´T skoro si neď uvarím kávu, milujem vôňu kávy a hlavne čerstvo pomletej , No niekedy sa mi stane pri mojom domácom zmätku, že si uvarím kávu a vypijem o pár hodín... Ale musím povedať, že som si Vašu kávičku dala v Hoteli Atrium a u mňa 1**** výborná chuť a servírovanie úplne Top. Výhra by ma potešila, lebo vaša kávička je naozaj super.

vebe23
25. feb 2017

Kava patri neodmyslitelne k mojmu a manzelovmu zivotu...doprajeme si ich za den niekolko a je to cas na spolocne debaty 🙂

shilou
25. feb 2017

Ja s mojimi deťmi sme kávičkari ako sa patrí 🙂🙂 ps...deťom robím ranajkovu kávu🙂🙂 nieje nič lepšie ako keď cez týždeň príde staršia zo škôlky a posadame si k stolu a každý pije svoju vlastnú kávu 🙂🙂pre mňa výnimočné chvíle🙂🙂

govinda
26. feb 2017

Kavicka musi byt kazdy den, tak 2-3. V praci instantna, doma pressko a prave nan sa najviac tesim 😍

madam33
26. feb 2017

Mam rada, ked si stihnem dat kavu rano sama s niecim sladkym

1mirka1
26. feb 2017

Niekedy to bol ako starter do dna ,len kava a niekedy naozaj nic ine aj cely den 🙂 teraz mam kavicku ako dobry starter pol hodinku pred cvicenim a pocas dna si uz viem kavicku vychutnat naozaj velmi chutne v klude.Uz ani mlieko nedavam do kavy ako niekedy, viac mlieka ako kavy, vyhladavame kvalitne kavy aby som si tu chvilku pri kavicke vychutnala.

topier
26. feb 2017

Bez kavy si neviem den predstavit. Rano ju sice vypijem na behu, ale potom sa vzdy snazim dalsiu si vychutnat s drahym. Je v Nemecku a ma pracu kedy mu to kazdy den inak vyda, takze sa vzdy dohodneme spravami kedy cca. pride domov, alebo bude odchadzat a potom si cez skype zavolame a dame si spolu kavu. Je to taky nas zvyk, ze si porozpravame co nove deti, ja, on... Proste si uzijeme chvilu ako keby sme ho mali doma☺ a potom sa vzdy tesim, ked pride domov a tu kavu mi spravi a vypijeme si ju "nazivo" 👍

evulienka26
26. feb 2017

Ja som zacala pit kavu pocas tehotenstva.ani manzel predtym nepil kavu.myslela som ze po porode ta chut na kavu prejde ale opak je pravdou.s manzelom sme cisty kavickari.museli sme si zaobstarat kavovar na mletu kavu.rano ked vstanem oci mam ako pomlcky a idem rovno do kuchyne po moj zivotabudic.milujem len tak sediet a vychutnavat si kavicku s manzelom,od neho mi najviac kava chuti.a kavu si nosime vzdy s kazdej krajiny ktoru navstivime,rovnako by nas potesil balicek kavy od vas😉☕

evulienka26
26. feb 2017

Oprava- na zrnkovu kavu🙂 je velmi skoro,mozog mi este nepracuje idem si urobit este jednu☕

jankap55
26. feb 2017

Ja kavu pijem malo, zato moj manzel je velky kavickar. V praci ako svadobny dar sme dostali kvalitny kavovar a odvtedy stale skusa nove a nove druhy a chute kavy. Potrpi si na dobru a kvalitnu kavu s bohatou penou. Vzdy po ranajkach si dopraje aj 3 male salky kavy, ktore ho dokazu nakopnut a prebrat, aby vladal santit so svojim malym synom. Takze takato kavicka by ho urcite velmi potesila

kacenka255
26. feb 2017

Tak ja som teda kavickovy zavislak 😂 Za den vypijem viac nez 5. Milujem zalievanu kavu a pressko. Naopak nemam rada nescu. Najcastejsie kupujeme popradsku niejako sme si na nu zvykli. Radi by sme ochutnali aj tu vasu kavicku kedze s nou skusenost este nemam 😉

ryolita
26. feb 2017

Kava je môj tien 😂❤👍
Jednoducho a proste, kava musi byt 🙂

misska22
26. feb 2017

Dobrá káva 3 krát denne to je moje potešenie vychutnávať si ju viem a preto Vám teraz píšem neodmietnem novú vzorku a vipijem si ju hneď na slniečku vonku Dakujem

anickai
26. feb 2017

Manžel vypije denne 20káv šálkových, on je veľmi silný kávičkár, mne postačia 3na deň.

ferihegy
26. feb 2017

Kava je pre mna vzdy startom pre novy den. Jej vona prebudza vo mne vsetky zmysli. Avsak u mna plati jedine pravidlo a navyk : "Kym nemam kavu ani na mna nehovor" :D
V piatok som prisla z porodnice s tyzdennym "abstakom" a tak si vonu kavy a jej chut si opat vychutnavam 🙂

Pekny den.

danii2
26. feb 2017

Kazdy v nasej rodine ma kavu rad trochu inak.Ja ju pijem tak,ze si spravim do velkeho hrnceka z preso stroja kavu tak do polovice.Zvysok zalejem mliekom.A dam cukor ale pozor,nemiesam.Lebo sa mi paci,ze je na zaciatku horkasta a sladucka na zaver.A kedze moja mala miluje hrnceky,ma 10 mesiacov vzdy po vypiti jej musim dat hrncek do ruky a ona sa neskutocne dolezito tvari,ze pije kavu tiez 🙂

spitmausi
26. feb 2017

Kávu si najradšej vychutnávam bez cukru s trochou mlieka a v spoločnosti muža, rodiny či kamosiek, vtedy chuti najlepšie.

matazirafa
26. feb 2017

Kavu mam velmi rada, z prvej vyplaty som si kupila kavovar ktory zomelie cerstvo kavu a pripravi uzasne presso, kam si dam este smotanu prip. mlieko a cukru len minimum. Pocas tehotenstva som ju vysadila, pre istotu ju nepijem ani teraz ked dojcim, ale ked uz nebudem, tak sa velmi tesim az si ju znova pripravim a vypijem na ex ako barbar. Tie dalsie si uz budem vychutnavat ☺

placem
26. feb 2017

Ja kávu pijem od 24 rokov, keď sa mi narodil syn, po nevyspatych nociach, a pijem ju dodnes, samozrejme turecku, výborná je so susenou smotanou, pripadne so smotanou na šľahanie a cukrom