icon

Súťaž pre všetkých kávičkárov

Káva pre labužníkov, ktorá sa skrýva pod brandom TRINITY KÁVA, pozostáva zo zmesi 80% Arabica + 20 % Robusta. Potrpíme si na kvalitu a zmysel pre detail, preto našu Trinity kávu podávame na špeciálnom drevenom podnose a v sklenených pohároch.

A keďže ste sa tu vo fóre vyjadrili, že balíček kávy by vás určite ako výhra potešil, tak poďme súťažiť.

AKO SÚŤAŽIŤ?
Napíšte nám niečo o sebe a svojich „kavičkárskych“ návykoch 🙂

O ČO SÚŤAŽIME?
Balíček Trinity kávy

Súťaž pre všetkých kávičkárov
Strana
z5
drdrdr
26. feb 2017

Ja som kavickar uz asi 20 rokov, jedinu prestavku som mala, ked som bola tehotna, vtedy sa mi akakolvek kava zdala velmi horka a vadila mi aj jej vona....teraz ale kavickujem dalej a najradsej vtedy, ked nasa mala dcera zaspi...zalejem kavicku, vytiahnem nejaku dobru cokoladku, vylozim nohy na stol a vychutnavam si chvilu ticha 🙂

danys1
26. feb 2017

Kávu som začala piť až po 25 a ostalo mi to dodnes 🙂 Najradšej pijem kávu s manželom a na presso nedám dopustiť 🙂

vroni
26. feb 2017

Ja kavu milujem. Je to moja pauza, spomalenie, chvilka pokoja. Cista kava, cierna a horuca, nedopackana mliekom ci cukrom. V pohode fungujem aj bez kavy, ale s nou je den pohodovejsi. Ak raz za cas potrebujem nakopnut, tak to tukova kava isti. Beznu kavu robime v Nespresso masine, cez vikend si vychutnavame francuzske presso z cerstvo pomletej kavy (v drevenom mlynceku, po kave vonia cely dom. Aj postpubertak vylezie z nory, pardon, izby a nucha...) Neska a podobne “kavy“ maju u nas zakaz vstupu. A najlepsiu kavu som pila v Albansku, to bol sen (kdekolvek, kava bola neuveritelne dobra fakt v kazdej “diere“)

zuzikaa29
26. feb 2017

Ja kavu nepijem, no kavickovy ritual mam. Pripravujeme kavu s nasou temer dvojrocnou dcerkou pre ocka, ked ma prist domov z roboty. A to musi byt vzdy vsetko naozaj presne tak, ako ju to ocko naucil 😀

majasimon
26. feb 2017

Vždy keď prídeme z práce si urobíme kávu a preberieme aký sme mali deň...

nanina11
26. feb 2017

kávu si najradšej vychutnávam doma, sama a s dobrou knihou v rukách..ideálne už v lete 😀

anti13
26. feb 2017

U nás je káva v poslednej době témov číslo 1. Moj manžel si urobil radost a kúpil si pákový kávovar. Teraz testuje všetky možné druhy káv a určite by sa potešil aj tejto vašej kávičke, ktorú určite len tak v meste nedostane. Od kedy má kávovar varí kávu praticky non stop som zvedavá do kedy ho to bude bavit😉

laurinka2012
26. feb 2017

NESKUTOČNÝ kávičkár som 🙂 deň bez dvoch silných, zalievaných - vypitých po sebe v priebehu hodiny ani začať neviem. Kávu si vychutnávam aj večer....beriem ju ako formu relaxácie, oddychu...milujem kááávu

gradula
26. feb 2017

Rano kavicka na prebudenie a po obede pre chvilku oddychu ;)

b_veronika
26. feb 2017

Milujem, ked mozem vychutat moje vonave presso s mliekom spolu s manzelom 🙂

esperanka
26. feb 2017

Zbožňujem vôňu a chuť kávy, je so mnou ráno hneď po prebudení, počas dňa keď sa potrebujem sústrediť aj v podvečer keď sa stretávam s kamarátmi v kaviarničke. Je mojou neoddeliteľnou súčasťou. A bola to láska na prvé stretnutie 🙂

erikab82
26. feb 2017

som kávomaniak 🙂 Kávu milujem a neviem bez nej žiť už 20 rokov. Denne pijem 4-5 káv. Pijem preso bez mlieka a cukru zo šálky 😍 Kávu si pripravujem na poloautomatickom preso stroji, je to môj miláčik ktorý už pripravil 11 000 kávičiek ❤

nikuska265
26. feb 2017

Nedokážem odísť z domu kým si nedám kávu. Najviac chutí esspreso priamo z kávovaru,kde krásne rozvoni vôňa kávu,ktorá má prebudí. A po obede mi už dcérky robia kávu,vedie že bez toho nedokážem pokračovať deň 😉☕ a najviac milujem jar a leto,keď si rannú kávu môžeme s manželom vychutnať na terase ☕👌

mirkarh
26. feb 2017

Kávička je pre mňa pozitok ktorý si najradšej vychtnavam s priateľmi. Naučila som sa ju pit bez cukru a začínam si jej chuť oveľa viac vychutnavat

jarkamartin
26. feb 2017

Ja som bez kávičky denne nepoužiteľná. Teraz pijem veľmi slabučkú, keďže čakáme bábätko. Manžela som tiež na kávičku naučila a keďže sme cez týždeň rozbehaní, tak aspoň cez víkend si doprajeme spoločne kávičku a dlhé raňajky. Určite by nám chutila aj táto.

jankaajanko
26. feb 2017

Milión ja som bez kávy ako nbez duše keď ju nemám nefunguje a bolí ma hlava kávu zboznujem😍

martinusik91
26. feb 2017

Ja som dlho kávu nepila.Ale odkedy mám synčeka do toho som začala chodiť do školy a popri tom brigádovať bez kávy si neviem život predstaviť😂 síce ju pijem len ráno a v núdzovom stave napr po prebdenej noci pri malom aj cez den je to moja záchrana. Milujem vonu cerstvo uvarenej kávy 😍

hrosikjanka
26. feb 2017

Kava je na mne zavisla a a ta jej vona kazde rano je neopisatelna

erikad82
26. feb 2017

🙂 Kávu zbožňujem .-) Jej chuť,vôňu 🙂 Hm,hneď by som si dala šialočku takej dobrej kávy 🙂

cammeronka
26. feb 2017

Myslienka na rannu kavu ma drzi pri zivote celu noc, ked kazdu hodinu vstavam k stvormesacnu drobcovi 😂😂😂 myslim, ze kava je pre zenu na materskej zivotabudic, zdroj optimizmu pokoja aj ked casto studena 😂😩👍

daniela364
26. feb 2017

Káva je pre mňa všetkým. Najprv milujem moje deti a potom kávu. Bez nej nedokážem žiť! kým som bola tehtná, nemohla som piť kávu. Teraz sa jej neviem nabažiť. Cez deň ich vypijem viac než 5 šálok. Večer zaspávam s tým, že sa neviem dočkať kedy sa ráno zobudím a dám si svoju šálku kávy.Aj teraz ju pijem a píšem tieto riadky 🙂

kukucka12
26. feb 2017

Či už máme kávu ako drogu,či ako životabudič,jedno je isté,káva tak trochu zbližuje ľudí🙂.
Posedieť si pri nej s kámoškou👏,manželom😍,či obchodným partnerom😎 je vždy celkom príjemne strávený čas👏👏👏 určite nie len pre mňa😉.

luchajda
26. feb 2017

Na kavicke "ulietam" uz dlhe roky 🙂 zacinala som neskou s dvoma cukrami 😀 na intraku uz len silna cierna (a aspon liter) postupne, hlavne s prilevom penazi sa moje chutky menili a zacala som vyhladavat prilezitosti na navstevu kaviarne. Kavu pijem denne, dve ... tri... nema na mna ani tak povzbudivy ucinok ako skor upokojujuci. Vtedy sa moj svet zastavi, nadychnem sa vone kavovych zrn, cerstvo zomletej kavy... uz tu citim uvolnenie a zlepsenie nalady 🙂 a ked si ju vychutnavam (idealne s kolacikom), nic ma nerozhodi 🙂

kacero007
26. feb 2017

Deň bez kávy akoby ani nebol. Nie, nie som závislák a dokážem zaspať aj 5 minút po tom, ako si dám šálku voňavej (nie vždy horúcej) kávy. Jednoducho milujem tú chuť a arómu. Nevadí mi, že si ju dám doma sama, a vôbec nie keď ideme na kávičku do obľúbenej kaviarne, kde sme s obsluhou už kamaráti a na stôl nám ju prinesú aj bez opýtania.
PS: Jednoducho, keď ju miluješ nie je čo riešiť a káva spája ľudí, so šálkou v ruke vznikajú nové priateľstvá - prikladám citát z našej obľúbenej kaviarne na korze 🙂

koriblik
26. feb 2017

Kava-to je moj kusok pohody ... spravim si kafco a dam si par glgov v klude.. lebo len tych par stihnem pri krpcoch v klude 🙂 staci ze sa jej vona siri bytom a je mi lepsie

winni
26. feb 2017

Môj manžel si doma melie kávu, každé ráno a tá vôňa čerstvo namletej kávy má vždy vytiahne z postele von. On je kávičkár, keby ste ho videli ako si vie kávu vychutnať, asi by ste odpadli 🙂 ja mám tiež rada kávu, v zahraničí som sa naučila piť milky coffee, mňam! Ale pri mojich povinnostiach pijem jednu kávu aj tri dni 🙂

jana755
26. feb 2017

Kedze kavovar je zatial naplanovany do buducnosti... tak u mna je zvykom vzdy zaliat kavu po usko hrnceka.. a potom doliat trosku mlieka ;) vzdy pijem kavu s medom ;)a zakladom dna teda rana je po pohar cistej vody tepla kava ;)uz len ta vona ma vie prebrat ;)

bibyke
26. feb 2017

Tak my sme teda riadny kavickari.. bez kavy sa nam den zacat nemoze a ani skončiť.. rano vstanem a hned po tom ako dam ranajky malemu si konecne sadnem na kavu a takto cez den este niekolko krat si musim urobit kavu a nemam problem ju vypit aj vecer o 9ej..proste ja si bez kavy zivot ani neviem predstaviť!

meiwe
26. feb 2017

Mam rada kavu ktoru mi kazde rano s laskou pripravi moj muz bez nej neviem zacat svoj den. Ku podivu ked sa stane ze mi nerobi on ta moja kava mi nechuti aj ked je presne taka ako mam rada s cukrom a mliekom ;)

patricia_trinityhotels
autor
27. feb 2017

Krásny večer prajem, ďakujeme všetkým za súťažné príspevky, dnes šťastie prialo @michala.s - SRDEČNE GRATULUJEME!

VHODNOTENIE - súťaž o balíček Trinity kávy
VÝHERCA: @michala.s

sticker
Strana
z5