SÚŤAŽ pre všetkých. Chcete zažiť pravú rodinnú dovolenku na Slovensku s animáciami?
Tri destinácie, tri hotely a zábava za každého počasia - to je heslo, ktorého sa držíme pri tvorbe programu v Trinity Hotels & Resorts. Zapojte sa do súťaže a vyhrajte letný pobyt v jednom z našich hotelov podľa vlastného výberu.
Hlavná cena je 3 dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby + 2 deti v ktoromkoľvek z našich hotelov počas pobytu Leto 2016.
Pobyt ďalej zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- wifi,
- bezplatné parkovisko,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne.
Súťažná otázka - Trinity Hotels & Resorts prešli v uplynulých rokoch viacerými rekonštrukciami, otvorili sa nové priestory, pribudli nový maskoti, nový bazénový vodný svet, suchý detský svet, herne, kulinárske štúdio a podobne. Čo Vás alebo Vaše deti zaujalo na našich hoteloch najviac?
Viac o hoteloch nájdete na našich hotelových stránkach www.trinityhotels.sk, www.hotelsenec.sk, www.hotelsitno.sk a www.atriumhotel.sk
Pozn. - do súťaže budú zaradené všetky odpoede v tomto súťažnom fóre zaslané do nedele 14.2.2016. Meno výhercu uverejníme v pondelok a bude kontaktovaný internou poštou.
Tešíme sa na Vaše názory v podobe súťažných príspevkov 🙂

Otázka: Čo Vás alebo Vaše deti zaujalo na našich hoteloch najviac?
Odpoveď: Zaujímavé je asi to prostredie resp.príroda okolo 🙂 Inak pre nás aj tak cenovo nedostupné.
Boli sme u v hoteli Sitno ešte pred rekonštrukciou detského vodného sveta a už vtedy bolo u vás úžasne. Radi by sme teda zistili, kam ste ešte posunuli svoje služby 🙂 a užili si u vás ešte lepšie a krajšie leto. Deti by radi videli na živo Kopkovu kamarátku Svetlušku, na nu a vodný svet i animátorov sa tešia najviac. Ďakujem 🙂 Janka
Tak nasu uputali maskoti hlavne morska panna kedze teraz na nich frci no a moznost byt cely den v bazene to by sa jej a aj druhej dcere velmi pacilo a samozrejme aj mne s manzelom aspon nejaky relax a oddych by sme spolu zazili.
najviac ma zaujala herna pre deti 🙂))) tak dufam ze to vyhram a zoberiem tam tata a maleho :D :D
Deti jednoznacne herne, su krasne. Predbehnu akekolvek ine detske herne na Slovensku. Mna velmi zaujala hlavne poloha hotelov atrium a sitno, krasne okolie. A kedze mame aj mensie dieta do dvoch rokov, tak aj detaily ktore myslia na rodiy s detmi. Neviem ci je na Slovensku hotel, ktory by tak dobre zvladol pokryt potreby rodiny s malymi detmi. A škola varenia je uplny top. Mam syna ktory ma 3,5 roka a denne musime spolu nieco varit alebo piect, velmi rad pomaha...a myslim ze ked bude mat moznost navarit v takejto kuchyni bude uplne nadseny. A dalsia vec ktoru uvitaju moje deti su bazeny a voda, nakolko su to vodne zivly. Od narodenia miluju vodu, velmi radi by sme navstivili niektory z vasej siete hotelov a ponukli detom tento super zazitok. Gratulujem, pokryli ste super dieru na trhu v Slovenskom hotelierstve. Malo kto mysli tak na deti. Dakujeme
Moje detičky boli nadšené z nového detského kútika - môj 2,5-ročný synček mi veľakrát( keď zbadá fotku z Vášho hotela ) dá otázku kedy tam zasa pôjdeme 🙂 a samozrejme z vodného sveta - z toho sme boli nadšení aj my dospelí.
Ja sa dobrovolne priznavam, ze som ani v jednom vasom hoteli nebola, ale ked som si pozerala fotky a komenty, tak mojej malej princezne by sa urcite pacili bazeny a detske kutiky a aktivity - pretoze vodu a ostatne deticky ma strasne rada. Nam dospelakom 🙂 by sa urcite pacil pristu personalu - je prijemne vediet, ze deti "nie su prekazka" - pretoze aj s tym same sa uz stretli...
Na vašich hoteloch nás zaujalo najmä to akým luxusným dojmom na človeka pôsobia a pritom ponúkate "ľudské služby",ktoré by rád využil každý z nás.Či už ide o detailne vymyslený program pre deti,atrakcie alebo samotná ponuka starostlivosti o ne,pričom rodičia si môžu oddýchnuť.Alebo rozsiahla ponuka pobytových balíčkov,z ktorých si určite dokáže vybrať každý.Izby,ktoré už z fotiek na internete pôsobia čisto a útulne.Športové vyžitie,bazény,masáže,...Musím sa priznať,že som netušila,že na Slovensku máme aj takéto hotely,kde sú vítaní rodičia s deťmi a dokonca je tam pre ne vytvorený špeciálny program a vlastné miesto na hranie.Je super vedieť,že aj u nás sú hotely kde sa nemusím báť,či bude v reštaurácií detská stolička a nemusím byť celý večer nervózna,že keď budú deti pri stole hlučné,tak nás vyhodia alebo minimálne budú všetci zazerať.Pretože predpokladám,že v takýchto hoteloch sú na to všetci zvyknutí 😀
Nikdy sme ešte neboli na dovolenke s deťmi a ak by sme niekedy išli určite by sme sa rozhodovali podľa toho, či hotel ponúka atrakcie pre deti a babyfriendly je úplne, že úžasná voľba. Tak nám ostáva iba šetriť alebo skúšať šťastie. 🙂
Pozname zatial len hotel Sitno vo Vyhniach. Zaujalo nas hned niekolko veci, neverila som, ze sme na Slovensku 😀 Prijemny, usmievavy a hlavne OCHOTNY personal, krasna priroda, chutne jedlo, mysli sa aj na tych najmensich 😀 Vodny svet a detsky kutik tip top, vecerny program pre velkych aj malych, dielnicky, uuuzasna kava...nenudili sme sa ani chvilu, aj ked som si pred pobytom nevedela predstavit, co budeme v sychravom jesennom pocasi v hoteli robit 😊 Trinity a specialne hotel Sitno odporucam kade chodim 😀 Urcite sa chceme opat vratit, pobyt v lete by nas potesil, v jeseni sme nad vonkajsim bazenom len utreli slinu 😅 😀
Ps: cerveny tobogan bol naj 🙂
Asi vsetko, hladame, co pre dve male deti by bolo na dovolenku vhodne...a teda, toto by bolo ONO...teda hlavne je to na Slovensku, cize blizko, mate vody svet, krasne prostredie,... brala by som teda 😀
Pre mna je dolezite ze su zamerane na deticky, kedze nase dve su na baterky 🙂 takato dovolenka by nam isto prospela, uz to potrebujeme...
Ahojte, my sme mali tu moznost byt na svadbe v hoteli Sitno vo vyhniach, vtedy mala dcerka len 8 mesiacov. Dovtedy som o trinity nic nepocula, ale po tom vikende som sa zavala viac zaujimat. Uz vtedy sa o nas starali animatori, boli sme v mini aquaparku, fakt vysoka uroven! Teraz ked je uz dcerka starsia viem porovnat, boli sme vo viacerych babyfriendly hoteloch, ale mala som viacero vyhrad hlavne na vybavenie detskych kutikov a ochotu personalu. V Sitne sa nam uzasne pacilo, v ostatnych hoteloch sme zatial neboli ale hadam sa nam raz podari🙂 velmi podporujem Vadu myslienku a verim ze rozsirite siet hoteliv aj do inych oblasti na slovensku🙂
My sme vaše hotely navštívili už dávnejšie, takže teraz by sa deti určite vytešili zo všetkých noviniek 🙂 Maskoti jednoznačne vedú, aj na narodeninovej párty musel byť Člupko na torte 🙂 Keby deti vedeli, ako super ste prerobili vodný svet, tak by tam chceli ísť hneď najbližší víkend, foodie by tiež neobišli a na záver diskotéka 🙂
Nam sa paci Hotel Sitno, ubytovani sme tam sice este neboli, ale chodime sa tam kupat, deckam sa tam velmi paci, ci v zime, ci v lete.....super
Tak mňa zaujal najviac koncept rodinného hotela - program pre celú rodinu a v každom počasí. Veľmi dobrá a výborne zrealizovaná myšlienka.
No a potom ešte tá káva 🙂
Paci as nam vsetko a hlavne kazdy so najde to svoje us Len zazit super dovokenku.
Ešte sme neboli ani v jednom z vašich hotelov, ale určite by sme sa vybláznili v Aquaparku, aj si skúsili varenie so šéfkuchárom, už teraz sa tešíme! L&J&R 🙂
Najviac ma zaujalo to, ze hotely su stavane na rodinne dovolenky.Cize to,ze sa tam deti nenudia ,vdaka animacnym programom a to je hlavne asi pre kazdeho rodica.Tiez vodny svet vyzera byt super 🙂
ma zaujili krásne bazény, perfektné oddychové kútiky pre deti, vodný svet, vseobecne krásne prostredie a k tomu dobrá kuchyňa. V senci mame aj rodinu, ale chystame sa tento rok na Senecke jazera, dufam ze to vyjde a dostaneme sa aj do hotela Senec 🙂 🙂 🙂
Zatiaľ sme na dovolenke v takto vybavených hoteloch neboli. Boli sme len na jednej spoločnej dovolenke, vlastne to bol taký dovolenkový poukaz zo zamestnania, ktorý keď som podávala, veľmi som ani neverila, že by nám to schválili nakoľko som doma s deťmi na RD. Ale stalo sa, vybrali nás a tak sme si užili veľmi pekný pobyt, ktorý bol zároveň aj dodatočnou svadobnou cestou po 5rokoch. Bolo tam veľmi pekne, aj keď tam boli vekovo ľudia v dôchodcovskom veku a nič nebolo prispôsobené deťom - dokonca nemali ani detskú stoličku. Aj preto by som si s mojou rodinkou chcela užiť taký naozajstný rodinný pobyt so všetkým čo k tomu patrí, hlavne aby si deti prišli na svoje. Možno táto výhra by bola ako super darček na moju 40 a dcérkinu prvú 5ročnicu. Ďakujeme. 🙂
Veľmi nás zaujalo krásne prostredie, v ktorom by sme si oddýchli a zároveň by sme mohli byt sktivni... Služby, prostredie, program -- všetko vyzerá super. Perfektný rodinný pobyt, ktorý by sme si užili všetci a najmä naše deti. 🙂
Mna na vasich hoteloch zaujali prave vsetky moznosti vyzitia pre deticky a aj pre rodicov, ako aj vas celkovy pristup k rodinam s detmi, ako myslite na vsetky detaily, aby dovolenka u vas bola nezabudnutelna a aby mali rodiny k dispozicii vsetko, co potrebuju pre svoje pohodlie..Odkedy mam dieta sa na moje velke pocudovanie a hlavne sklamanie velmi casto stretavam s negativnymi postojmi a recami ohladne rodin s malymi detmi, pre niektorych ludi by bolo asi najlepsie, aby sme ostali len sediet doma, aby sme nahodou niekoho vonku neobtazovali..Prave preto si velmi cenim kazdy hotel, restauraciu, kaviaren, kde myslia aj na deticky a kde sa nemusime citit ako nevitani hostia..
Páčia sa mi vaše webové stránky, je tam naozaj všetko, čo klienta môže zaujímať a oceňujem aj online čet.
tuzim si odychnut spolu s detmi paci sa mi prectava welnes , pokoj , masaz, vsetko to tu je 🙂 🙂 🙂
Milujem hotel Sitno cca už 20 rokov. Boli to moje najkrajšie prázdniny a neskôr aj dovolenky. Vždy som sa tam tešila. Pekne prostredie ako aj areál hotela.nemam slov ako je krásne prerobené všetko. Rada by som sa tam vrátila opäť ale už aj s rodinkou.
My sme sa nedavno vratili z lyzovacky, ktoru sme prezili vo vasom hoteli Atrium v Smokovci. Musim sa priznat, ze som bola milo prekvapena sluzbami, ktore hotel rodinam s detmi ponuka. Nasho 4-rocneho syna zaujala najviac prijemna herna a smyklavky vo wellnesse. Z malého detského bazena sme ho nevedeli dostat 🙂
Dakujeme za prijemnu atmosferu, ktoru ste nam v hoteli vytvorili. Budeme sa velmi tesit, ak sa nam podari do tohto hotela niekedy este vratit a uzit si relax, ktory hotel hostom ponuka.
Zatiaľ sme vo vašich hoteloch neboli, no, ak budeme mať šťastie a vyhráme, isto radi vyskúšame všetky dostupné atrakcie, havne pre deti. a, ak by sme mali možnosť výberu, tak by sme radi navštívíli hotel Atrium.
Krasne hotely, ciste. Idealne pre rodiny s detmi, je nas viac tak sme nadmieru spokojni, ze o deti je postarane a my s manzelom mame chvilky pre seba.

Zboznujem Tatry a mat takyto uzasny hotel priamo pod Tatrami je pre mna dobra sprava. I ked priznavam, ze do Tatier chodime veľmi zriedka max. na otocku, nakolko je to velmi financne narocne. Avsak teraz, ked sme uz traja, vnimam Vas hotel v N.Smokovci ako vybornu volbu pre celu rodinu. Pod jednou strechou si kazdy z nas najde to svoje-super wellnes, bazeniky,detsky kutik,animaky,.. a spolocne chvile su na nezaplatenie 🙂