icon

Č0,0 PIVNÁ DIÉTA? Áno, a ešte aj SÚŤAŽ!

matus_bazant
Moderátor
14. jún 2018

Možno ste už počuli a možno nie, pivná diéta existuje. No tentokrát vás asi sklamem, lebo je len pre nás chlapov, a to len pre tých najodvážnejších z odvážnych. Neveríte?

V 17. storočí bavorskí mnísi z rehole paulánov zvykli konzumovať počas 46-dňového pôstu iba svoje extra silné pivo. Boli prísnym rádom, ktorý v pôstnom období odmietal jesť tuhú stravu, a tak sa hu rozhodli nahradiť známym „tekutým chlebom“ plným sacharidov a živín.

V roku 2011 sa túto špeciálnu „pivnú diétu“ rozhodol vyskúšať aj americký novinár a pivný znalec J. Wilson. Náročných, no veselých 46 dní s pivom absolvoval pod dohľadom lekárov. Schudol síce pár kilogramov, predovšetkým si však uvedomil veci, ktoré predtým ani len netušil. Odhalil existenciu veľkého rozdiel medzi tým, čo človek chce a čo potrebuje, a že dokáže oveľa viac, ako si myslí. Každopádne pivnú diétu by neodporúčal nikomu, nakoľko znížiť hmotnosť sa dá oveľa jednoduchšie, bezpečnejšie a zdravšie.

A má pravdu! Na to, aby sme zhodili nejaké tie nadbytočné kilečká stačí, ak zmeníme zlé stravovacie návyky, pridáme do jedálnička viac zeleniny a ovocia, ale hlavne sa začneme viac hýbať a cvičiť. To odporúčame aj my s našim Radlerom 0,0% Light, s ktorým sa cvičí najlepšie!

Minulé leto sme pre vás pripravili parádne videá na jednoduché cvičenia s Radlerom 0,0% Light my. Máte nejaké obľúbené cviky? Podeľte sa o ne s nami a 3 z vás pošleme 6-pack Radleru a fuknčné športové tričko, aby ste pri behu či cvičení zažiarili v Radlerovej žltej...

Č0,0 PIVNÁ DIÉTA? Áno, a ešte aj SÚŤAŽ!
keena
14. jún 2018

Denne preslapujem, vyskakujem, zdviham sa na spicky na tomto schodiku co mame z obyvacky do kuchyne. A aj vdaka tomuto schodiku sa moje obe deti naucili neskutocne rychlo zvladat cestu dole a hore schodmi. 😊👍🏻

evulienkaslx
14. jún 2018

behanie po schodoch, pekne spraví zadok a nohy 🙂 , behanie s a za dieťaťom
zo "serióznych" robím Pilates - spevní hlboký stabilizačný systém a posilní svaly

jovka
14. jún 2018

drep, leg press,mrtvy tah a spinning 🙂

ludka140281
14. jún 2018

naše cvičenia su prechádzky,turistika a malá dcerka sa rada nosí a kočíkuje 🙂 s nou idu kilá rýchlo preč aj tie čo navyše ostali po porode 🙂 a bežííííííííme 🙂

shilou
14. jún 2018

Dobrý šport je pri mojich dvoch deťoch :D

Alebo dať sa dcérkou pofotiť a urobiť 50 rozmazaných fotiek, kde dvíham pivká, ktoré sa nedajú použiť 🙂

Alebo jednoducho si pivká dať na nohy, rukami pridržiavať a nohy dvíhať. 🙂

tutiynka
14. jún 2018

Dve piva v ruke na miesto ciniek ,,pomaly dviham raz jedno pivo ,napijem sa z neho a raz druhe pivo..a tak striedame kym sa nezobudi malee babo 🙂

helenaarvova
14. jún 2018

U nas na Zahori:SEDNI, LEHNI A UZ SA ANI NEHNI :D

petronelak
14. jún 2018

@matus_bazant cvicim doma ked mam cas a deti spia, brusaky, drepy, kliky, plank a rozne ine

dazdovka
14. jún 2018

Tak ja som takmer prestala pouzivat auto a byvame v poriadnom kopci, tak jazdim na biku s dietatom v sedacke. Je to riadny zaberak, ked pridem z mesta este mi 20 min. huci v hlave naval krvi, potom by som aj kona zozrala, tak neviem nakolko je tento sport v mojom zivote efektivny, ale setrim environment a peniaze na naftu, mam z toho radost 🙂

si14
14. jún 2018

Kocikovanie, tanec s malou na rukach, Kocikovanie, uspavanie trasenim kocika 😁

zuzika2255
14. jún 2018

Vynasanie kocika na piate poschodie😊ale svaly na rukach mam uz poriadne

kristina2708
14. jún 2018

Pravidelné každodenné drepovanie a sem tam aj ine cviky k tomu. 😊 Človek ma zo seba lepší pocit, a po cvičení nesmie chýbať osvieženie

gabiq
14. jún 2018

Plank, drepy, kliky a potom kadeco na brucho, momentalne mam objemovku 5.mesiac 😜

sonica
14. jún 2018

kazdy den hore dole po schodoch na stvrte poschodie niekolkokrat za den 🙂

ferihegy
14. jún 2018

mam vyborneho trenera - 15m syncek 🙂 Takze my takto :D

aadrika
14. jún 2018

@matus_bazant moje oblubene cviky kde sa da vyuzit aj Radler su Squaty, potom Jumping Jacks 😀 Ked v kazdej ruke zaroven drzis Radler Zlaty Bazat tak paradne poposilujes aj ruky 😀

bibyke
14. jún 2018

Teraz mam dobry cvik na bicepsy,mam 8mesacneho synceka,ktory ma skoro 11kíl plus ked sa k nemj pridruži aj starsi bracek skoro 20kilovy.. 😁 do posilky chodit nemusim

rysmamka
14. jún 2018

Drepy,brusaky a vela vela jooogy

evamajercak
14. jún 2018

Tých cvikov by bolo isto viac, ale v mojom podaní sú najčastejšie:
1. Tréning na eliptickom trenažéri
2. Behanie hore-dole schodmi
3. Drepy
🙂 a kto chce, zvládne to aj s Radlerom v ruke 😉

monee
14. jún 2018

U mňa sú to kolieskové korčule, bicykel, zumba, beh a turistika so psom 🙂

cupakabricka
15. jún 2018

ahojte... tak ja necvicim pravidelne ale snazim sa...hahaha... kila sice idu dolu pomaly ale snad budem mat raz svoju vytuzenu vahu 🙂😝
moje kazdodenne cviky su prechadzky s malou a neustale behanie za nou,lebo vsetko ju zaujima a lozi z preliezky na preliezku 😀 a krmenie kaciciek,takze striehnem aby nespadla do vody lebo chce byt stale blizko pri vode🙂
chodim vacsinou peso po schodoch a sem tam urobim nejaky drep a brusak😀😉
prechadzky s hafanom...taky relax ked ideme na prechadzku do lesa a obcas pozriem a zacvicim si nejake videjko s rebeccou
vcera na prechadzke som mala citronovy..velmi super ma osviezil 🙂😘

greta123
15. jún 2018

Varenie, upratovanie, práca v záhrade, umývanie okien /mám ich totiž 15 na našom dome a to malé okienka nepočítam/ nedávno som skončila a môžem začať znovu. Malé detičky už nemám, ale vtedy som robila to isté...🙂🙂Okrem toho chodíme aj s mužom na pravidelné prechádzky do prírody a zbierame bylinky na čaj. Už mám nasušenú lipku, bazu, levanduľu. Bazový sirup je už v špajzi, dozrievajú ríbezle a postupne všetko ovocie a zelenina, ktorej máme v záhrade neúrekom. Takže sa určite nudiť nebudem...

lucik194
15. jún 2018

strečing a natahovanie noh po behu

matus_bazant
autorModerátor
15. jún 2018

@monee Parádny výhľad! 🙂

lucanka49
15. jún 2018

Nohy vyložiť a nohy zložiť 😁keďže som po operácii toto leto len takto 👍😊bez cvičenia 💪

sykorka84
15. jún 2018

Mám ja doma "drobca", Matejko sa volá 🙂 hoci ešte ani rok nemá, už má vyše 11 kilá...posilovňa je oproti nemu nič, večer mám takú svalovicu, že si necítim už nič...dvíhať ho hore dole celý deň je riadna makačka, večer už chodím ako kačka 🙂 teraz v lete to nie je žiadna slasť, pot zo mňa steká ako dážď 🙂 keby tie kilá išli aspoň zo mňa dole, ale oni nie, držia sa ma ako kliešť 🙂

karolin2
15. jún 2018

Byť v pohybe. Sedavá práca škodí, ale aj napriek tomu, mám k tomu vzťah.

klamarka5
15. jún 2018

1. Dlhe prechadzky
2. Dvihanie 13kg zavazia (dieta) 🙂
3. Pilates a najlepsie cviky - plank, drepy a brusaky

curcuma
15. jún 2018

Vždy som tíško závidela mamičkám čo dali dieťa na ihrisku do piesku a ono tam dlllllllho sedelo a hralo sa, ja som zatiaľ chodila s dcérkou hore dole po schodoch, lebo tie ju najviac zaujali, po ceste sme vyšli asi každé, ktoré boli pri bytovkách a samozrejme niekoľkokrát, to len získate kondičku a dobrú postavičku 😉, a teraz, keď je trošku väčšia ju fascinujú výťahy, aká to príjemná zmena 🙂