Baby, len tak pre srandu a zistenie aké ceny tu mame. Mňa najviac prekvapila tatarka k vypražanemu syru, prosim pekne 2€ za malu mištičku 🙄😅 (a nie, nebola to ich domaca tatarka) 🤷🏽♀️ A 10g medu, k čaju, 1€ 🙈
@miskakyska u nas v meste všade, ale jasné, že podľa toho aká, ja píšem o najlacnejšej margherite.
@stanulienkat akurát pozerám starý a nový lístok, po starom 3.50 po novom 4.90.samozrejme stále píšem o margherite, zas nemysli si že každá stala toľko 😀
Ale aby ste sa aj trochu zasmiali, ked uz su tie ceny take smutne:
Jedna žltá paprika 2,80€.
Mňa sokla cena obyčajného rožku 0.13 centov ak chlieb stojí 1.55 keď zjesť ak si hladná aspoň dva rozky
@stanulienkat malá dedinka na západe SK, dokonca bývala každý druhý piatok akcia, pizza po 2€ na objednávky prijaté v nejakom časovom rozmedzí alebo od počtu objednaných ks.
Narodeninové prianie (pohľadnica) za 9,90€ 😱 (kupoval pán predomnou - samotná predavačka sa ho opýtala, či si všimol cenu a či ho naozaj chce - ponúkla mu hneď aj lacnejšiu alternatívu)...
@nikha2809 tak margerita nie je pizza. Kus muky s pretlakom. Tak to je mozne.
@moonlight1210 ziadne charitativne ceny necakam, za dobre jedlo si rada priplatim ale uznaj ze kusok kolaca za 4.90 je prehnane.
@andrejka1974 kupovala som rožok za 20 centov a chlieb, 900-gramový 2,55€.
@bylinka25 ďakujem paráda o fakt poteší vždy si to rozmýšľam čo kupit
200g vajickovej/tuniakovej/bryndzovej natierky za 7€ v jednej bratislavskej pekarni/cukrarni - Vyskladaj.
Ja som si vo Viedni kúpila čerstvý bezlepkový chlieb, taký fakt úplne malý... 12€ 🤯
Mna sokuju stale ceny bezlakto produktov. Akoze mlieko za 1,79 a crievko karicky za 2e?!? 🤯 Ale velmi ma pobavilo klasicke Rajo maslo v akcii za 3,8e a Vianoka za 5,80😂 Vsak to uz mam super obedove menu a nie vianocku s maslom🤦♀️
@queen_mary A Yeme? 8e 1kg cherry paradajok,rovnakych ako v Lidli? A 4,70e za spaleny chleba?
Prekvapilo ma klasicke maslo v akcii za 1,69 minule (250g) Boli casy, ked stalo vyse 3€ 🙃 Inak na ceny potravin velmi nepozeram, pretoze jest musime 🤷 Kupujem aj kvaskove chleby, aj bezlakto vyrobky, aj bezlepkove. Vzdy to bolo drahsie ako rovnake potraviny danej kategorie pre beznych ludi plud este to ma aj nizsiu gramaz 🤣, mozno som si teda uz nastavila inak v hlave tu hranicu a ani mi to nepride.
@andrejka1974 To teda hej, ja som ten rohlík kúpila preto, že som chcela urobiť doma test, či má takú hmotnosť, aká bola písaná na etikete v obchode. Mal mať 60g, našťastie mal takú hmotnosť.
Inak, všimla si si, že práškový cukor nie je až taký sladký, ako voľakedy?
Niekedy mám pocit, že je to slabo osladená krieda.
moj oblubeny toaletak zdrazel v priebehu cca pol roka z 0.49 na 0.89 centov 😒
po tom, čo som v maji vyškolila detom za kopček zmrzliny 5 € ma už nič neprekvapí 😂✌️áno, síce to bolo vo FR, v Štrasburgu, ale aj tak som sa obzerala, že kde je skrytá kamera😂tu na neprekvapilo nič zas tak extra, snáď svojho času cena oleja, keď vyletel, to som sa spýtala predavačky, či na tej cedula nemajú chybu…
@iv007 vies aka je nakupna cena kolaca od dodavatela? A taka kaviaren ma na tovar naklad len cca 1/3 z celkovych nakladov. Naklady predstavuju ceny tovaru, prenajom, ceny energii, mzdy, dane, a dalsie poplatky, co sa mi az rozum pozadtavuje, napr. za to ze mame telku a platno v kaviarni platime SOZa 280 eur rocne. Smetiak 900 eur rocne… takze ked kolacik nakupim za 2 eura, tak 6 eur by mal stat, aby som zaplatila vsetky naklady. Bohuzial je to hrozne ale je to tak.
To máš ako prídavok na pizzu v pizzerii, cibuľa za 1e. 😁
zlatý východ, zväzok peknej redkvičky červenej 0,55 kaufland, krásny zdravý por 0,35 Lidl, 500 gr. paradajky Roma 1,79 ap. , 6 pprík bielych Billa 2.40 - minulý a tento týždeň,
V jednote smotana na šľahanie od rajo 2.29 potom dali akciu za 1.89 a včera keď som pozerala tak dali cenu 1.99
Mňa prekvapilo tento týždeň Bowlie vo Freshmarkete. O 2e zvýšili cenu na tanier jedla. Zo 7,90e na 9,90e. Menu zo 5,90e na 7,40e. 🤷🏻♀️ Iné prevádzky som si nevšimla zmenu, ale toto mi príde celkom radikálny skok.
Minule som zacúvala v obchode s tým vozíkom, či dobre vidím na cenovky vajec. Aha, a dnes sáčok cestovín do polievky stal 1,50 😶 Či pred pár týždňami acidko za skoro 2 eura. No a potom taká klasika, zemiaky, ryža, múka... Chcela som urobiť rezance s tvarohom, tak cestoviny ešte OK, maslo a tvaroh, a už to nespĺňa kategóriu lacné jedlo. A to som ešte nezapla pod tým plyn...
Zelenina..... karfiol 1 ks za 7.50 😂😂😂😂😂😂😂😂
@nikha2809 vies co?? Cestujem dost po Sk a teda ani nahodou. Mozno v zapluvanej dedinskej krcme.