icon

Čo kúpiť deťom na Vianoce 2015?

lusi24
16. aug 2015

Ahojte baby aj vy už rozmýšlate čo kupite vasim ratolestiam na tohtoročné Vianocce?Rýchlo to uteká este3 a pol mesiaca a su tuVianoce

lenatali
19. okt 2015
Používateľ lenatali je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lenatali.

Bubon máme doma. K nemu 2 flauty, 1 piano, 1 gitaru a 4 deti. Myslím, že susedia nás milujú 🙂

emily456
21. okt 2015
Používateľ emily456 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od emily456.

@1pillow1 uz mam tu pivnu kvasinku doma 😀 akurat vcera mi prisla a je fakt rozkosna 🙂 a doslo to docela dost rychlo, objednavala som minuly tyzden. Oni to odosielaju do 24 hodin. Teraz musim uz len vydrzat neukazat to manzelovi 😀 😀 😀

evi_b
22. okt 2015
Používateľ evi_b je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evi_b.

Jééj tak ak sú vaše deti na tom tak ako naše tak majú všetky možné hračky od výmyslu sveta od starkých a príbuzných :D Na vianoce sme vytvorili zoznam s tým čo by is priali a preposlali známym emeilom tak ako nás pýtali ;) my kúpime dievčatku náušničky z izlata žlté zlato s ružovou a chalanovi vstupenky na futbal...

gabik001
25. okt 2015
Používateľ gabik001 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gabik001.

clovek sa ani nestihne spamatat z Vianoc a uz su tu dalsie :D nas ide nabuduci rok do skoly tak kupijem skolsku tasku, a inak hracky a podobne. najnovsie autodrahu 🙂

1pillow1
26. okt 2015
Používateľ 1pillow1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 1pillow1.

@anjelik2509 to je zakon schvalnosti 😀 az 4?? To pre kazdeho jeden?? 😀 😀 😀
@emily456 tak to pride naozaj rychlo, s tym si ma fakt potesila 🙂 ked nebudem vediet co mam rychlo zohnat urcite sa obratim na nich 😎 inak citala som na nete ze v zahranici su velmi v mode 😀

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
meli33
27. okt 2015

@gabik001 ahoj.mozem sa spytat,aku skolsku tasku ste vybrali?ja uvazujem nad herlitz,alebo topgal.ktore je lepsie,poradte.dakujem.

pata_pajt
28. okt 2015
Používateľ pata_pajt je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pata_pajt.

My kupujeme štartovaciu sadu na harmoniku od hohnera nakoľko nám ju poradil pán z kytary.sk Starký sa rozhodol učiť malého a tak zatiaľ fúka do jeho a baví ho to tak snáď ježiško poteší a potom len nejakú mikinu s číslom (to číslo musí byť veľké :D) Nechceme malého nastaviť na more darčekov, chceme ho naučiť vážiť si všetko čo má aj čo sa mu možno až tak nepozdáva.

anjelik2509
29. okt 2015

@1pillow1 no dva katalógy sme si doniesli z dráčika, z kamenného obchodu, lebo máme dve baby a každá musí mať svoj 😀 a ďalšie dva nám prišli poštou 😀 sme v tom ich klube, tak svojim zákazníkom zasielajú katalógy a letáky poštou domov...
No a cez víkend sme boli v auparku v PN a tam ďalšie hračkárstvo, Alltoys a tam zas, o dva ďalšie katalógy sme bohatší...

jarkakovacc
29. okt 2015
Používateľ jarkakovacc je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarkakovacc.

a pre kolko rocne? nejak som to tu prehliadla.
ja som kupovlala naposledy spolocenske hry 🙂 kedze u nas ich mame velmi radi

jasminet
29. okt 2015

@emily456 aka pivna kvasinka? co to je? potesi to muza pivara, ci som uplne mimo obraz? 😀 😀 😀

vepoet
29. okt 2015

my kupujeme jedno velke, spolocne a univerzalne - pra babu aj chalana... http://detske-kuchynky.mackoviahracky.sk/smoby-... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

karolinka789
3. nov 2015
Používateľ karolinka789 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od karolinka789.
emily456
6. nov 2015
Používateľ emily456 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od emily456.

@jasminet haha, no je to plysak v podobe pivnej kvasinky 😀 je to realna zväcsenina, vsak sa kukni 🙂 www.giantmicrobes.cz/pivni-kvasinka 😀 pivar nie je, ale takej profesii by sa zrejme potesil,nakoniec asi ako väcsina chlapov 😀 😀 😀

alietam
8. nov 2015

ahoj tak ja som zatial len prakticke veci mali osusky take vacsie v akcii tak tie som im kupila v Lidl mali knizky tak som im kupila dcerka zacala len teraz vnimat knihy a obtahovat a dokreslovat a planujem este dokupit malej lego chce a syn dakeho pavuka chodi reklama na to a to je vsetko nic viav nedostanu a kedze dcera je decembrova tak na narodky dostane len tortu teda moje deti dostavaju na narodky len tortu ktoru si vyberu same aj tak len z nej ochutnaju a zbytok dojedam aj 2 tyzdne 😝

buttergirl
9. nov 2015
Používateľ buttergirl je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od buttergirl.

Kvadrokoptéra Blade Pico QX SAFE 🙂 podľa mladého sa dostane všadee 😀 tak dostane len tú (http://cz.rajmodelov.sk/blade-pico-qx-safe-mod-2-p99243) a ponožky ;)

kryptonka
12. nov 2015

ahojte...a co takemu malemu 9 mesacnemu? plno hraciek po starsom aj plno oblecenia...nechcem zbytocne minat peniaze na zbytocnosti...manzel chce kupit klasicku tatru tu velku...ale uz jednu maju...vobec neviem...netusim... ☹

eeffka
12. nov 2015

@kryptonka ja som dcere ked bola mala zabalila hracky po starsej ( ta uz vedela ze Jezisko neexistuje), malej to bolo jedno a naozaj sme doma mali uz vsetko...
a kupili sme jej novu autosedacku 😀 aby babky boli spokojne ze "investovali"

veroni111
12. nov 2015

@kryptonka ja som na tom podobne...moj bude mat v decembri rok...kupila som take malickosti,hlavne tie co hraju take 1e ,to moze aj znicit a aj sa potesi 🙂 tiez som nevedela ze co...

janickacrazy
12. nov 2015

@kryptonka býva taký hovoriaci psík, ak ho už nemáte doma, je to fajn hračka pre takýchto drobcov alebo taká hovoriaca a spievajúca knižka, moj malý to mal veľmi rád a dlho sa s tým vyhral

kryptonka
12. nov 2015

autosedacku potrebujeme aj my...inac dobry napad...maly sa tesi zo vsetkeho...lenze to ja som taka ze by som kupovala...ja sa z toho tesim tak ako deti ale je pravda ze vela dostanu od rodiny...kazdy hovori ze nic mu netreba ze vsetko ma po starsom...ale aj tak...ja by som mu chcela daco... 😒

kryptonka
12. nov 2015

@janickacrazy tu knizku fisherprize sme kupili starsiemu ked mal rok....cize tu uz pozna a ta sa mu velmi paci...ten psik je tiez pekny ale toho maju znami to by sme teoreticky vedeli pozicat....asi tiez len daco po par eur...

eeffka
12. nov 2015

@kryptonka taketo mate? ked ma rad hudbu, stoji to asi 5-8eur
http://www.tesco.com/direct/tesco-little-steps-...

kryptonka
12. nov 2015

@janickacrazy mame detsky laptop ale tento je krajsi...v nasom tescu som este taky nevidela...tento by sa mu urcite pacil....dik.

kryptonka
12. nov 2015

a starsiemu myslite ze by som mohla nejaku spolocensku hru? ked pozera reklamy na detskych kanaloch tam davaju rozne mozno aj my dospelaci by sme sa zabavili...len ci je to vhodne uz pre pat rocneho...

mamka_danka
12. nov 2015
Používateľ mamka_danka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamka_danka.

s tym mam vzdy problem co na vianoce pokupit

eeffka
12. nov 2015

@kryptonka "dobble" je vhodna pre 5r a aj dospeli sme sa zahrali
https://www.alza.sk/dobble-d323834.htm?kampan=a...

princip: vylozis 2kruzky a treba najst rovnake na oboch, kto najde zakrici co nasiel a berie k sebe, kto ma najviac vyhral. Cudovala by si sa aki sme dospeli slepi 🙂

kryptonka
12. nov 2015

@eeffka mame aj dobble 🙂 aj to sa mu paci...ale uz ho to nebavi...velmi sa hneva ked nevie najst rovnake 🙂

luc22ka
16. nov 2015
Používateľ luc22ka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od luc22ka.

My sme už objednali hviezdnu lienku 🙂 tak som zvedavá, ale všade som čítala že sa to detičkám hrozne páči 🙂 má s tým už niekto osobnú skúsenosť? (tu je link ak by niekto nevedel o čo ide pexik.inshop.cz/hvezdna-beruska-classic-red-twilight-ladybug?=1155)

jumama
16. nov 2015

@kryptonka skuste niektoru z tychto hier - Batanimo, Oudordodo, Piratatak, Bla-Bla-Bla Napisala som clanok kde su aj k nakuknutiu - mam dcerku 5,5 a hra sa rada tie hry: http://darcekovy-poradca.mudramama.sk/spolocens...