7dpo, dúfam, že ms nepríde
Kto je na tom podobne? 🙂 pridajte sa tu, mozno sa docmame spolocne krasneho testu a nie ms🙂 ja mam do ms 8dni 🙂
Nevidno dobre na fotke ale je tam.
@chcemradu zatial tam nieje ani duch
@adrianna94 tak dnes uz pekna ciarka 😉
@chcemradu blahozelam, oplatilo sa cakat❤️
@chcemradu kolko ste sa snazili? 🙂 uz ti aj meska?
@adrianna94 1.12.sme mali sex, 17.12.mala som dostat menzes. A test vcera duch, dnes uz pekne vidno.
@adrianna94 hned na prvu šupu, bez snaženia 😉
@chcemradu gratulujeem ❤
Ahojte babulky... ja som dnes 6 dpo. A 5,5 roka skúšame. Ja sa tak modlím, aby to vyslo. Mám pekny graf, tak si robím velke nadeje. Navyše. tento cyklus ovu prišla nečakane skoro, sexik tým pádom nebol plánovaný ale bol s chuťou. Tak snáď to výjde a my budeme mať ten najkrajší vianočný darček 🙏🙏🙏🙏
Kukuk. Neviete mi poradit nieco sestrne, ale účinné na asi mykozu? Svrbí ma 😁😳 a mam výtok ako tvaroh. Viem, ze najlepsie k lekárovi, ale ci dovtedy nieco nepomoze. Ide ma poraziť.
@chcemradu jaaaaj, s týmto ja mam vecne problem. Skús canesten tabletku. Dá sa kupit 1 tabletka a vklada sa na noc. A hlavne treba obmedzit sladké a bielu múku. Naposledy mi úplne pomohla Beliema A uz 3 mesiac mam pokoj. Klop klop
@mishka0508 teraz mam beliema aj tablety. Aj krém. Len tam píše, ze v tehotenstve sa treba poradit s lekarom no ja ešte ani termin menzesu nemam a test pozitivny 😀 tak nechcem este chodit k nemu.
@chcemradu canesten som používala aj v tehotenstve... takže je to bezpečne....ty naša tehulka ❤❤
@mishka0508 😁😁
@dajda459 to je nádhera...gratulujem...
Je mozne, ze dva dni dozadu som mala ducha, ani nic nebolo vidiet na citlivom teste. A dnes na 24kovom som mala silnú čiarku? A do menzesu este 5 dni? 😁 to budu dvojičky 😂😂
@chcemradu a nech len su... hlavne nech ste vsetci zdraví
Ahojte, mate nejake tehotenské príznaky? Ja som mala o2 dni dostat menzes, nastastie nedostanem.... Ale mam 2 deti, pri kazdom som hned vedela ze som v tom. Bolest prs, zväčšenie, žilky, nechut na kavu. ...aj ked som potratila v septembri, tiez som od zaciatku citila prsia, az ked vymizli príznaky, som vedela, ze je xle. Teraz este nic, prsia vobec, kava chuti, nic mi nesmrdi, ziadne chute. Len ma dost bolieva brucho. V pravom vaječníky asi
Silnie vam test? Ja som si prvy robila 10.12. A dnes a rovnako silny.
@chcemradu tak ani ja nemám nijaké veľké príznaky. Trochu ma dnes pobolievalo v podbrušku a včera pri večeri trochu prvýkrát nevoľno,ale fakt len trochu. Čo mi je divné lebo pri dcerke som už dávno zvracala od rána do večera. Držím ti palce,nech je všetko v poriadku. Ale radšej by som behla k dr. Kedy ideš?

9 dni do menzesu. A mam ducha ale az po limite. Skusim o dva dni.