Aké boli vaše veľmi skoré príznaky tehotenstva?
Ahojte maminky,
Prosím tie z vás, čo mali naozaj veľmi skoré príznaky tehotenstva, aké ste mali a kedy?
Ďakujem krásne ❤️
@zuzkalujza to asi kazda :( tak budem len drzat prsteky a ked budes mat nieco nove tak kludne napis ;)))
@bejka90 ďakujem. Dám vedieť určite, no bol by to naozaj zázrak 🙂
@julka97646 ja som sa tým umarala 3 roky tak viem. O čom píšem. 😉😉😉😉
bejka90 gratulujem 😘 ja som si dnes robila clear blue test a negatívny 😥 takže mne to nevyšlo ale tebe prajem všetko dobre a aby si to dotiahla až do konca ❤
@julka97646 dakujem,dufam,ze bude vsetko dobre.... jok skodano:(snad vofebruari sa aj tebe podari🙂
@julka97646 mozno je len skoro ja mam tiez nachystany ten digi bojim sa ho este spravit...
No čítala som že si tento test môžeš spraviť 5dni pred MS a ja MÁM 4 dni do ms a negatívny 😥
@julka97646 ešte by som to skúsila ;)
@bejka90 no nevydržala som a dnes ráno som spravila test, mrcha má prísť zajtra. Je negatívny :( vlastne som to aj čakala :( :(
@zuzkalujza to mi je luto :,( snad sa postasti na Valentina ;)
@julka97646 ja som si ho spravila rano a tiez je negativny... ked mi skoncia kramy pojdem doktorovi nech mi spravi vysetrenia a pojdeme na umele
@bejka90 prirodzene už asi nie, zajtra mám výsledky z HP a ideme už do centra
Ahojte už ste si robili test? Myslíte si že keď mám dostať menzes v nedeľu že už by tam niečo bolo alebo je lepšie počkať ci v nedeľu príde a až potom testovať
@anonymka11 ak si tehotna uz ti ukaze ja som mala dostat v nedelu dnes som si ho rano robila a uz sa spusta mrcha...
@anonymka11 nemusí ti ešte ukázať vôbec . Ani v den MS ti nemusí ukázať niektoré mali čiarky až pár dni po meškajúcej ms 🙂 tak počkaj kým nemešká a potom testuj .
@sandrusa777 mne sa zatiaľ nespusta mrcha dokonca ma neboli ani brucho jedine dva dni dozadu ma veľmi boleli kríze co mňa nikdy nebolievaju plus ma bolia prsia takže neviem ci mam čakať menzes co ma vždy pred menzesom brucho boli a teraz nič ale to ešte môže prísť zajtra alebo v sobotu alebo sa to podarilo
anonymka11 ja som si včera robila clear blue test a negatívny mám dostať nedeľu tak som sklamaná 😥
@anonymka11 mna tiez nic nebolelo a rano sa utieram a ruzove reku no tak dojde dnes uz
@julka97646 ahoooj, no akoo to vyzera?
bejka90 No mám 26, 27 cyklus mala som dostať asi dnes ale nedostala som tak asi zajtra robila som si clear blue test pred 4dnami ale negatívny určite zajtra dostanem
anonymka11 s tebou to ako vyzerá?
@julka97646 este nic nie je stratene ;) ja skm citala aj take, ze 7 tyzdnov niektorej neukazal test
No vravi sa že tento je 100% 😥
@julka97646 nič nie je 100% vopred ;)
@sunny_g dostanem zajtra na 100% cítim boli ma brucho a aj krize ako stále ked mám dostať MS
@julka97646 ahoj tak ja som mala menzes dostať zajtra a nakoniec som ho dostala už dnes ráno no nevadí ideme ďalej 😉 v práci ma povýšili aspoň to ma teraz teší a nebudem mat čas stále nato myslieť a ty ako?
@anonymka11 zajtra mám dostať 😥
@ anonymka11 a gratulujem k poviseniu 😉
@julka97646 ďakujem no co ako dostala si ci nie? Ak nie dúfam ze zajtra budeš robiť test držím palčeky

@bejka90 asi s testom ešte chvíľku počkám. Moc sa bojím sklamania.