icon

Aké vyšetrenia žiadať u gynekológa, keď sa mi nedarí otehotnieť?

lenuss1992
Dnes o 04:46

Ahoj ake vyšetrenia by som mohla pýtať u gynekológa aby zistili problém prečo sa nám nedarí už vyše dvoch rokov ďakujem

Strana
z2
lenuss1992
autor
Dnes o 11:49
@anonym_472f71

@lenuss1992 koľko detí mate, a koľko máte rokov obydvaja?

@anonym_472f71 len na neodsudzuj že chceme mať tak veľa detí

esfera
Autor odpoveď zmazal
anonym_7ae54c
Dnes o 12:06
@lenuss1992

@anonym_7ae54c a kde si mala problém

@lenuss1992 hodnota AMH

dadis
Dnes o 12:45
@lenuss1992

@anonym_472f71 len na neodsudzuj že chceme mať tak veľa detí

@lenuss1992 Asi je dost nepravdepodobne, ze sa mu po 3 detoch (ak su jeho), zrazu tak zhorsil spermiogram, ze ani tuk.. skus zajst za gyndou - nech ti spravi kontrolu, amh, hormonalny profil.. zas nejaki stari nie ste.. mozno to chce len viac casu

lenuss1992
autor
Dnes o 13:16
@dadis

@lenuss1992 Asi je dost nepravdepodobne, ze sa mu po 3 detoch (ak su jeho), zrazu tak zhorsil spermiogram, ze ani tuk.. skus zajst za gyndou - nech ti spravi kontrolu, amh, hormonalny profil.. zas nejaki stari nie ste.. mozno to chce len viac casu

@dadis prepáč nehnevaj sa ale ja by som muža bepodviedla nikdy a nie to že mať deti s iným mužom chceli sme veľkú rodinu a už sa snažíme cez dva roky stále nič vždy som otehotnela do roka a terás nič myslíš že keď máme deti že sa mu mohol zhoršiť spermiogram ?

lenuss1992
autor
Dnes o 13:17
@dadis

@dadis objednala som sa mám ísť na 12 deň cyklu na sono nevieš čo tam aké vyšetrenia ma čakajú

lenuss1992
autor
Dnes o 13:18
@dadis

@dadis môžem sa spýtať ovitrelle sa dáva iba keď nemám ovuláciu či ?

sense
Dnes o 13:42
@lenuss1992

@dadis môžem sa spýtať ovitrelle sa dáva iba keď nemám ovuláciu či ?

@lenuss1992 ovitrelle sa dáva keď je vajíčko dostatočne veľké aby sa regulovala ovulácia a následne plánovaný styk aby sa zvýšili šance na oplodnenie. Na 12 deň cyklu ti spraví folikumetria aby zistil či máš dominantné vajíčko a ako je veľké. Plus či máš dosť luteuzacneho hormonu
A spermiogram sa môže zmeniť ,zhoršiť aj zlepšiť. Rovnako ako u žien dochádza k hormonálnymi zmenám, alebo môžu prísť iné problemy

dadis
Dnes o 14:42
@lenuss1992

@dadis prepáč nehnevaj sa ale ja by som muža bepodviedla nikdy a nie to že mať deti s iným mužom chceli sme veľkú rodinu a už sa snažíme cez dva roky stále nič vždy som otehotnela do roka a terás nič myslíš že keď máme deti že sa mu mohol zhoršiť spermiogram ?

@lenuss1992 Myslela som, ze ak nie su z predchadzajuceho manzelstva, v dnesnej dobe nic neobvykle predsa

Strana
z2