Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
aj som vas stihla docitat 😅 ale musim uz skoncit, lebo mu to tak hlasno klika, ze mam strach, ze ho zobudim 🙄 😀
no abstaky veru mam, ale aspon stiham zehlenie 😀 😀 😀
duduska, nepanikar, mala je nadhernaaa, a ty si dobra maminka 😉 zajtra ju von nedaj a vykompenzujes to 😀
je teda tiez pravda, ze hanka je letna a ja som s nou prvykrat isla von po 3 ci 4 dnoch.... a to bolo skoro 30°C 😅
ale ved ak bola zababusena, tak mozno ani nepostrehla, ze haja vonku 😉
no padam uz dobruuuu, 😉
dufam, ze do tyzdna mam pc opraveny 😉
paaaaaaaaaaaaaaaaa
cafte, tak ja takto skoro rano letim do socialnej poistovne, pre istotu ide so mnou aj M, aby ma zase neodbila... 😉
ahojcek,
co dnes varite? ja asi granadiersky pochod, mala som ho v nemocnici a celkom mi chutil, tak som dostala na neho chutky 😉
ani nehovorte o bolesti chrbta, mna este neprestal od porodu boliet... 😠 , aj mne by sa zisla masaz, ale ja to dlho nevydrzim..., po chvile mi je to neprijemne neviem sa uvolnit...
particku som aj ja vcera pozerala, boli super...
pozerali ste aj minulu cast? ja som bola teda v nemocnoci, ale vcera davali reprizu a to ma teda ta jazva a stichy dobre boleli od rehotu 😀 😀 😀 😀 , ako hostia boli Suchanek a Gencer a teda oni sa dobre peckovali aj na sebe 😀 😀 😀
pipi hanulka je chora 😕 ☹ ☹ ☹ ☹ , moje zlate, to sa velmi nevyspite ked jej tie sopliky tecu..? 😒 😒
lia kedy ti vyberali stichy? ja idem zajtra
ano duduššš,minula cast bola supernaaaa,oni sa rehotali aj na polniske v kuse 😀
ako sa ma Tamarka? Nekasle, nesopli po vcerajsom studenom odchove?
jul, zatial sa nic neprejavuje, tak uvidim.
Dala som si 1000 celaskonu a mam aj tie vitaminy pre tehotne a este dnes pride aj dokina ku mne domov ..., no uvidim co mi povie aj ona...
krpata sa o 8 napapala a teraz spinka 😉
tusim sa mi zacinaju viac plnit prsia nejako ma bolia 😕 ...
asi vinea zaucinkovala, ci co
teraz si tamina dva krat kychla zo spanku.....
zacina sa budit..., tak sa idem s nou pohrajkat kym ju znova nakojim... 😉 😀
boooze aka je zlatucka , ked sa tak usmieva zo spanku 😀 😀 😀
nemozem ju takto pozorovat sak mi s toho sibne 😅 😅 😉 😀 😀
duduššš,aj my sme furt pozorovali,nemohli sme sa vynadivat...to mas namiesto telky 😀
ja padam na nakup,mam total vybrakovanu chladnicku 🙄
R tu este nie je,asi pride poobede az 🙄
dudus,ja uz si presne nepamatam po kolkych dnoch mi vyberal stichy,ale ja som mala tie kovove,ako sa mi ulavilo ked mi to vybral,tahalo ma to,stipalo,ked to vybral,bolo super 😉
male deti kychaju casto 😉
mne sa nic nechce,ako je vonku??
ahojteee
duds deticky taketo malinke casto kychaju takze neboj mala bude v pohode, bola uz lekarka???co povedala??
jul my sme sa uz vratili z nakupu, boli sme v lidli,ty koki to bola apocalypsa, ludi jak hovado a plno ciganov 😖 no ja som len vbehla rychlo nahadzala a vybehla hehehe a pri pokladni som namiesto platovnej karty dala nay kartu 😀 😀 😀 😀 😀
uff som sa nazrala jak prasaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😝
ahojte 🙂
wigh, aj ja som akurat dojedla obed a praskam 😀
pipi, aj baby su takto chore, dnes sme sli aj k dokine, lebo strasne kaslu, hlavne lenka 😖 tak sa drzte, nech je hanka cim skor fit 🙂
mixka ,babulkam zelam rychle vyzdravenie, a co im dala lekarka???
dakujeme wigh 🙂 nedala nam atb, co som rada, ze je to len viroza. dala nam kvapky do nos a sirup na kasel stoptusin baby
no supeeer ani nasa lekarka nedava ATB iba ak to Crp potvrdi
tak snad sa dievcatam rychlo ulavi 😉
nasa je nastastie taka ista 🙂
cafetko
ja uz doma chvalabohu 🙄
musela som si sadnut,som hotova 🙄
bola som v tescu,nakupila som vsetko co som chcela,5 igelitiek + maly....no hruza 🙄
zas mi reval v aute...ja uz neviem co mam pesi chodit? ci co 😠
dala som si pohar vody a 1 jablko a idem varit...neviem sa rozhodnut co....ale slizikovu polievku idem robit a neviem ci mam kura upiect alebo hovadziu rostenku so zemiakmi 😒
ale asi bachnem len kura na pekac,nech sa pecie,nechce sami absolutne stat pri sporaku 🙄
vonku je celkom fajn,len sa to to topi jak besne 😝 vsade su clapkanice
jul prave teraz vysvetlujem decku ze pojdeme von ale iba ak bude posluchat a pojde po chodniku inak ideme okamzite domov hehehehe potom dam vediet ak osme dopadli hehehe
ja sa neviem dovolat do ORL ambulancie na kramaroch..., musime sa tam objednat lebo v ruzinove maju pokazny ten pristroj..., a na antolskej nas nezoberu, ze podla bydliska...

hanule uz je nastastie o macik lepsie, aj viacej spala tuto noc, ale spoliky tecuuuuuuuuuuuuu ☹ a to odsavanie...hotova katastrofa, nenavidi to, reve no sak si asi viete predstavit 😅 🙄
dufam, ze uz sa to bude len zlepsovat a zlepsovat