icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

dudu
15. feb 2010

antolska by mi viac vyhovovala, lebo sa da zaparkovat ale hen na kramaroch 😠

ak by nas objednali niekedy na jar tak to si pravym prechdzku aj s kocikom a nebudem sa tam trepat autom..
ja som este nejedla , nebola som hladna

dudu
15. feb 2010

mixi, chudatka dvojky... ☹

prajem aby to mali rychlo za sebou

wighy
15. feb 2010

ahojte sme spat
3/4 hodina stacila uff mam dost,decko posluchalo asi 10 min a potom uz vymyslala ale dalo sa to az nakonci fnukala za vsetko a mne to poooooriadne lezie na nervy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dudu
15. feb 2010

idem si navarit obed..., mala mi spi ako babatko 😀 😀 😀 😀

dudu
15. feb 2010

wighy tak to ste sa velmi nepoprechadzali 😅

jul
15. feb 2010

wiiiiiiiig...tak super ste dopadli vonku 😎 😀

mne maly furt nespi,ja uz som v koncoch 🙄 uz som tam bola asi 10x a stale pocujem,ze sa v izbe hra 🙄
varim teda tu polievku a kura sa mi dopeka

no a svokor tu bol nasraty,ze nam v noci niekto ukradol rínu 🙄 ty kks,inac ja stale mam teraz zapnute svetlo v kupelke celu noc,koli malemu,aby v noci trafil do spalne,ale aj napriek tomu to ukradli a celu noc mi isiel televizor,lebo som zadrochmala pri nom

wighy
15. feb 2010

dud no pesi v tomto pocasi je to celkom dobry vykon 😉 ale boli casy ked bola v kocikua boli sme vonku 3_4 hodiny

jul co vam ukradli????? 😕 ty koki to je sila 😠

jul
15. feb 2010

wiiiig medenu odkvapovu ruru 😀

jul
15. feb 2010

ale toto uz je druha,minule nam ukradli z druheho konca domu,tak tam svokor dal pozinkovanu,co nema ziadnu hodotu....tak teraz kupime tiez pozinkovanu....ale ti kkti si museli asi rebrik doniest,lebo to bolo dost vysoko pripevnene...ale ja som teda nic nepocula,asi som spala jak drevo

jul
15. feb 2010

svokor nadaaaavlal jak svina,ze zachvilu nam dojdu aj do dvora a poberu vsetko co tam mame 😅 😠 😖 😒

wighy
15. feb 2010

jaaaj ale to je sila, to sa im ako podarilo??nic si nepocula???brrr uz mi pomysleni mi je bleeee

wighy
15. feb 2010

jul to je síla ☹ a ako daleko byva svokor od teba keby daco??? 😕

pocuj ju l a co keby si uz nedovolila nech risko zaspi, lebo mne ked mala nie je ochotna zaspat do 3 potom je juz ani nedovoli a dam ju spat o pol 8 a zaspi jak mimino

jul
15. feb 2010

wiiiig uz mi zaspal,konecne

ja ho radsej necham aspon hodinku spat,lebo ked ho nedam,to je horor potom,reve,vrieska,zly je,vsetko hadze o zem...od unavy a pritom si furt sucha oci.Dam ho spat okolo 9 tej vecer potom.
Musela som ho nakoniec dat spat do spalni a lahnut si k nemu,akoze aj ja idem spat a v sekunde zaspal 🙄

jul
15. feb 2010

wiiiig,svokor byva dole a ja hore v podkrovi😀

jul
15. feb 2010

ja som si vcera vecer farbila este gebulu a isla som spat z vlhkymi vlasmi a teraz mam na hlave vybuch 😀

wighy
15. feb 2010

jaaaaaj

to som vedela ze ste stavali nad jeho dom ale so mmyslela ze on byva inde 😀 😀 😀 jaaj takto potom svokra by mohla byt kazdy den s malym

mne sa tu krpana prehana na plutovi a ja idem vysavat lebo tato zem je nieco neskutocne 😝 v sobot muz vysaval a dnes je len pondelok ale hruuuza ,tak idem toruchu poupratovat

dudu
15. feb 2010

jaaaj wighy, tak to som nevedela, ze ste boli peso 😅 , ja som si myslela ze kocikom ked je take pocasie.. 😉

o 4 mala prist doktorka a este tu nie je 😠 😠 😠 😠 ....,

jul to su dobre drzi zlodeji, asi vas musia poznat, alebo co sak ist k vam na dvor opret rebrik a odmontovat rinu....drzost ako hrom 😠

wighy
15. feb 2010

dudu mi kocikom chodime len ked musim ist veeelmi daleko ece sa mi ju obcas podari ukecat ale to ju musim furt niecim ladovat lebo ona uz chce chodit peso,

a co lekvarka dosla??

jul aj ty si farbis hlavu sama??aj jaaaa a potom tak vyzeram 😝 ale momentus si nemozem dovolit vyhodit 30 bubakov na kadernicku 😝

jul
15. feb 2010

dudu...to nebolo vo dvore,ale z ulice 😖

jul
15. feb 2010

ja si odjakziva farbim vlasy sama,ja nedam kadernicke za nieco co si viem aj sama spravit 😠 a tooolko prachov to stoji

jul
15. feb 2010

uz tu boli aj policajti,svokor volal,ale ece som s nim nebola,tak neviem co a ako....asi isiel pobehat po zbernych surovinach a hlada svoju rínu 😀

jul
15. feb 2010

wiiig...svokra byva v bytovke,ona ma svoj byt...to je take zamotane 😀

wighy
15. feb 2010

ahojteee
sa hlasim do sluzby, dieta spi ja umyta a cakam na panelak a afery hehe bohaty to program 😀 😀 😀

jul ja si to sama neviem tak dobre zafarbit ale zas blond je nieco ine, musim uz ist segre nech mi to zafarbi 😉

juuul to je asi ako u mojich svokrovcoch,kazdy byva vo svojom 😉 😀

jul
15. feb 2010

wiiig,ja si to nacapem na hlavu a je to,ale uz si kupujem tmavocokoladovu...ale sampon a chyta mi to super a nemam zafarbene celo a usi na cierno 🙄 😀
predtym som si kupovala ciernu alebo modrociernu a to bol horor 😠

wighy
15. feb 2010

hej ked som mala hnede vlasy stacil sampon a mala som ich krasne zafarbene

dudu
15. feb 2010

ja si farbim tiez sama aj s farbou aj so samponom, som sikula a nic navyse nemam zafarbene, len vlasky 😀

dudu
15. feb 2010

dokonca aj dva dni pred porodom som si farbila vlasky, aby somm bola pekna mamina 😀 😀

jul
15. feb 2010

ja idem akurat ukladat maleho drzte palce

dudu
15. feb 2010

OK, budem 😉

wighy
15. feb 2010

drziiime