icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

jul
15. feb 2010

🙄 🙄 🙄 🙄 ale slabooooooooooooo 😀

dudu
15. feb 2010

dokina prisla asi o pol siestej, a ani sa neospravedlnila, ze meska..., nevadi ale bola mila, tak som jej ani nepovedala o tom vcerajsom otuzovani malej...

dudu
15. feb 2010

snazime sa 😒

dudu
15. feb 2010

ty kks , pozeram Afery..., videla som tento pribeh v sudnej sieni 😉 😉 😉

jul
15. feb 2010

dudušš..asi mala nejaky surny pripad 😒

jul
15. feb 2010

aj minule boli dobre afery 😀 si videla?

pipka
15. feb 2010

cafet...zase som tu na tajnasa 😅 ...V uz spi, kukam afery...tak na rychlo nakukam 😝

jul
15. feb 2010

boze pipi,ty si mas tusim fakt abstak 😀 😀 😀

wighy
15. feb 2010

ahooooooj pipi

aj ja kukam afery

jul
15. feb 2010

apreco ti V nedovoli tukat z jeho pc? ved ked uz spi

jul
15. feb 2010

to je hrozne s tym malym...co je zas taky besny a nechce spat...robil zle v detskej,tak som ho dalaspat do spalni a teraz kope do dveri

pipka
15. feb 2010

hlasim, ze hanulke sa uz stav lepsi, dnes uz soplik len trosku tiekol 😉
mixi, nastastie u nas kasel nie je...len ten soplisko...ak by aj kaslala, tak aj ja zajdem dokine...takto sa to snazim zatial len kvapkami a odsavackou...

asi prvykrat sme uz neboli 3 dni vonku...no to je horor 🙄 vsetko uz mam hore nohami po byte 😀 😅 ale aspon sa zahra...nastastie aj papa celkom pekne...akurat vobec nechce pit...ja uz neviem co mam s nou robit...ako jej mam ten caj alebo vodu davat ☹ akurat z mojho pohara si trochu da, ale aj to sa jeduje, lebo ona by to chcela sama...ale nevie si to este drzat a vzdy sa obleje 🙄

a slamka tiez nehrozi...to len fuka...tahat este nevie 😅

pipka
15. feb 2010

julis...sa ho spytaj 😅 vraj mu konik zaviri pocitac 😠 🙄 tak ak chcem ist sem, tak jedine ked uz spi...a to musim potom vymazat historiu 😝

ale nebudem ho provokovat, radsej uz idem... 😉

dudu
15. feb 2010

baby ? naco musi ist T do socialnej po narodeni dietata? prihlasit ho alebo co? 😕

pipka
15. feb 2010

duduska ja ked som musela ist s malou na kramare, tak som to robila tak, ze ma tam otec viezol, vysadil s malou...isiel cakat hore na klenovu alebo tam do tych uliciek pred rosnicku...a tak... a ked som bola u dokiny hotova, tak som ho len prezvonila, ue nech zide dole a cakame sa pred vchodom 😉 lebo to parkovanie je tam teda fakt des 😠 🙄

pipka
15. feb 2010

ty by si mala ist do socialnej, 15 dni od porodu s kopiou rodneho listu, a tam sa nahlasuje aby za teba stat pocas MD platil soc. aj ked nie si zamestnana 😉

dudu
15. feb 2010

pipi sak uvidim na kedy ma objednaju a potom si vybavim odvoz alebo to nejako domyslim 😉

pipka
15. feb 2010

no zdravim vas babulky, padam ja a mozno zase zajtra nakuknem, paaa a dobruuuuuuuuuuu 😵

dudu
15. feb 2010

jaaaaj a to musim ja? ci moze aj T

dudu
15. feb 2010

pa pipi

jul
15. feb 2010

jaaaj konecne klud,to bolo 🙄

maleho som musela dat spat zas do detskej,lebo v spalni uz nechcel spat a zase zapinal svetlo a vypinal,tak som ho musela prestahovat na druhu stranu izby ajj s postelou a je klud

wighy
15. feb 2010

jul sikulka dobre si to vyriesila 😉

ja uz akosi klipkam ocami ale spat sa mi nechce ist

wighy
15. feb 2010

zajtra skocime s malou do skolky, dufam ze pochodime pozitivne,drzte nam palceeeeeeeeeee lebo mi lepiiii 😉

jul
15. feb 2010

jaaaaaaj wiiiiiiiiiiiiiiiiig,aj som zabudla,ze tam ides a o kolkej tam idete?

wighy
16. feb 2010

dobre ranko
my sme uz daaavno hore 😝 hehe ale pozitivna sprava je ze sa mi v noci 2x snivalo ze mi malu prjali do skolky hehe tak drzte palce

jul pojdem okolo 10, prihlasku uz mame davno odovduanu tak si pojdem len pre odpoved,aspon duuufam 😉

ajka23
autor
16. feb 2010

ahojte... 😉

wighy
16. feb 2010

no som tu

a mam to mam to maaaaaaaaaam tooooo

malu mi zobrali od sept do skolkyyyyyyyyyy jupiiiiiiiiiii jupiiiiiiiiiii jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

jul
16. feb 2010

huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀

supeeeeer wiiiiig,tesim sa s tebou 😉

jul
16. feb 2010

wiiiig no parada,ja pochybujem,ze mne maleho zoberu,ale nevadi,aspon budeme spolu este roka doma 😅

my sme mali rusnu noc,celu noc sa maly budil,behal z izby do izby,reval,nevedel saulozit dobre,stale sa prehadzoval v posteli,stonal....no hrozne 🙄

wighy
16. feb 2010

juul juuuuuuuuuul juuuuuuuul a jja,aa strasneeeeeeee mam o problem meneeej hehe uz len dufat ze ma zoberu naspat do prace 😉 😀 😀 😀 😀 😀