icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

pipka
23. feb 2010

nekaz mi radost, ja sa na to stahovanie tak tesim...konecne budeme mat zivotny priestor a snad aj od susedov klud... 😅

akurat lokalita mi veru bude chybat...teraz mam vsade blizko 😖 vsade pesi...a ked odideme do Dubr, tak okrem klasika nakupov vsade autom... 😒 ale co uz...nieco obetovat treba 😵

pipka
23. feb 2010

hej pliecko, na horcici a hribiky 😉

jul
23. feb 2010

pipi,ved tam mas blizko tesco

dudu
23. feb 2010

sak ja ti to prajem 😉 , aspon sa nebudete tlacit...a kedy sa budete stahovat, budete aj prerabat?

dudu
23. feb 2010

som nestihla kliknut na tu reklamu naboku, chcem objednat tu sadru aby som mohla melej spravit otlacok ruky a nohy...

dudu
23. feb 2010

uz sa mi to tam neobjavu 😠 je

dudu
23. feb 2010

naaaaaa kam ste sa??? 😕 😕 😕 😕 😕

pipka
23. feb 2010

sak tesco mam, aj lidl vedla je aj dve billy, aj jednota...ako obchodov kopec...myslela som skor rozne male obchodiky, co tu mam v meste, galanterky, kino, a tak...proste na co som tu zvyknuta, ze vsade chodim pesi 😉

prerabat budeme len uplne najnutnejsie, bo nemame prasule, tak len malinko v kuchyni, vymalovat a roll door v spalni, inak zatial nechavame tak ako to maju nasi a ked nasetrime, tak prerobime vsetko podla seba 😉

ved nasi postupne poprerabali vselico, okna su nove plastove, vchodove dvere vymenene za bezpecnostne, kupelku a wc robili , sice davnejsie, ale povodne tam uz nie je a nam zatial staci 😉

dudu
23. feb 2010

ja musim pockat kym sa mala nezobudi na kojenie a to je medzi dvanastou a jednou 😒 , neoplati sa mi ist teraz spat

pipka
23. feb 2010

ale kedze nam stale zostava trvaly pobyt tu a nasi si nechaju dubr, tak aj na postu sem budem musiet chodit 😝

dudu
23. feb 2010

pipi to budete mat dobru stahovacku, vy sa nastahujete do ich dvoch izieb , tym im vypracete cely byt a oni sa potom prestahuju.. 😅

dudu
23. feb 2010

kokos mne sa tak huba otvara

pipka
23. feb 2010

dudus..vymyslene to je tak, ze oni idu zatial do jakubova, a veci znesu dole do vyprazdnenej kocikarne, aby my sme mali prazdny byt na malovanie a robotu a my ked porobime, tak napr.obyvkovy nabytok mi tam mama nechava, beru si len sedacku a my si donesieme svoju a ja im tu nechavam nasu obyv. stenu a berieme si len komplet spalnu, takze az take kriticke to snad nebude, fifinke ostane prazdna izba, kde je zatial len roll door a dam jej tam len koberec a postel, sak a kopec hraciek tam bude mat...auto, kocik, hupacka...no rarohy 😀 a hned ma izbu zapratanu. Petova izba bude zatial ako pracovna, tam to necham tak, akurat mozno novy koberec kupime 😉

pipka
23. feb 2010

boooze, idem ja spat asi 😝

tuto noc som do tretej nemohla zaspat 🙄 len som v mysli stale prerabala...tapetovala a malovala 😀 😅 uz mi hrabe asi 😉 😝

pipka
23. feb 2010

tak padam ja, dobruuuuuuuuuuuuuuu 😉

dudu
23. feb 2010

dobru pipi 😉

ajka23
autor
24. feb 2010

ahojte, som taka svieza z toho hokeja... 🙄 🙄 🙄 a ten vykon, na infarkt... 😖

ajka23
autor
24. feb 2010

no pipi, ja sa ucestujem, kym ku tebe dojdem... 😒 😀 😀 😀

ajka23
autor
24. feb 2010

fuuuj, ste to videli? 🙄 🙄 🙄 😖
http://sportky.topky.sk/c/42939/barteckov-stav-...

jul
24. feb 2010

tak sme prehrali? 😒 ci?

mne to nejde otvorit ajuššš 😠

jul
24. feb 2010

to mas pravdu aji s tym cestovanim od teba k pipi do dubravky 😅 😝 😖

jul
24. feb 2010

ja idem dnes na nakup,potom spravit kluc pre segru ,aby sa dostala k nasim,lebo im menili na vchode,potom idem k nasim a odtial k segre,tak tu budem az vecer wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig,aby si nenadavala 😀

ajka23
autor
24. feb 2010

julis, vyhrali, ale odrete usi mame... 🙄

ajka23
autor
24. feb 2010

julis, mne to ide otvorit, tak neviem... 😒

jul
24. feb 2010

to faaaakt? supeeeeer 😎

jul
24. feb 2010

uz mi to ide Ajuššš

jul
24. feb 2010

predtym mi to nechcelo nacitat 😠 😠 😠

ajka23
autor
24. feb 2010

je to len pre silne zaludky... 😖 😝
dnes zase pekny den bude a ja v robote a od piatku som doma a dazd... 😠 😠 😠 😠

jul
24. feb 2010

aji ty si ten hokej pozerala?
mohlo to byt dobre,ale to je ten ich sport,hajzli,biju sa tam a sacu jak idioti,ale vzdy len nasich dodr.. my sa tusim nikdy netlceme 😠

jul
24. feb 2010

vyzeralo to teda hrozne,akomu to tieklo 😒

a kolko to vlastne skocilo?