Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
to sa asi nasi museli pekne nasrat po tom uraze Barteckovom,preto sme vyhrali
ozaj,ja som sa dnes vazila a uz mam 58,9 😎
a stretla som vcera pri tescu byvaleho sefa a ten ma vychvaloval,ze aka som chuda 🙂
no uz aj ja sa konecne lepsie citim a hlavne ani v tom aquaparku som nemalavobec problem sa vyzliect do plaviek,ved je to rozdiel urcite a uz sa mi konecne stehna nesuchaju 😀 😀 😀 😀 😀 😀
si sikula... 😉 🙂
prave ze oci z toho boleli, vobec nic nehrali, som to ani pozerat nemohla, radsej som na koniec sla emu vencit... 😖 😀 😀 😀
a kolko to bolo aji? kolko sme dali golov?
4-3, pokial si dobre pamatam... 😉
http://www.topky.sk/cl/15/679222/POTVRDENE-Rako...
super,ze Tokyo.... 😀
no blazni, som to uz dnes citala, hlavne, ze niekedy pred tyzdnom vsetko vyvracala, nechapem ich... 😒
asi ho tam splodili... 😒
meno Bratislava nikto neda? 😕 😀 😀 😀
alebo pezinok 😀
a pre babu trnava
...alebo pre chlapca most 😀
...hít... 😀 😀 😀
ako sa ma Ema?
nic moc, ideme s nou v piatok, nech jej nasadi nejaku silnejsiu liecbu... ☹
normalne, ked si sadne, tak sa neudrzi a preklopi ju az dozadu chuda, upne ma slabe tie zadne nohy a potom sa nevie postavit... 😔
...uplne... 😉
to mal aj susedov Bruno 😖
a vyriesili to nejako? 😕 😕 😕
mozno jej budem musiet pichat injekcie, toho sa desim, ale ak jej to pomoze, tak to hadam nejako zvladnem... 😒
idem vencit a do roboty, papapa a uzi si dnesny den... 😎 😎 😎
haloooooo, ako?
my sme boli dnes na socialke, tak uz som prihlasena 😀 ,
mala mi nechcela v kociku spat, len co som zastala tak spustila sirenu a potom nie a nie uspat 😒,
ja som si myslela, ze kazde babo ma rado kocikovanie a vozenie sa v aute, ale nasa mala nie 😕 😕
Ahojte. dudu mozno si zvykne. ale co ja poznam tak sa chcu kocikovat len ked spia. tomo len co oci otvoril,reval aby som ho brala von
veve dufam ,ze si zvykne, lebo takto chodit po vonku sa mi teeeda nechce. Ludia po mne pozeraju ako keby som to dieta bila 😒 , ale ked sme prisli domov a vyzliekla som ju, tak kukuckovala, neplakala, iba sa pekne napapala a dokonca ani spat nechcela, len sa jej tak pusa otvarala..., som ju musela uspat na rukach 😒
ahojte 🙂
ja som dnes zacala balit a zacala som tusim neskoro ☹ mam pocit, ze do soboty to nemam sancu stihnut 🙄
mixi, trosu ti aj zavidim, teda to ze budete byvat v dome nie to balenie 😉
ked som bola vonku kupila som si tri zakusky , nezabudla som ich v kociku? 😅 , dole na prizemi 😅 a ja som na piatom bez vytahu 😅 😅 , 😀 😀 😀 😀 😀
idem zbehnut, dufam, ze sa mala nezobudi kym budem pobehovat po schodoch..., keby som nedostala chut na sladke aj by som an tie zakusky zabudla 😀 😀
zvladla som to a mala este spinka 😅 😉 😉
Dudu no to sa oplatilo po ne ist.este si ich hned aj vybehala
sak hned som si dala kremes, a potom ma napadlo, ze mi niekto hovoril, ze cokoladu nie je dobre si davat tak uvidim co to malej spravy 😒 , joooj ale aky bol dobry ... a hlavne ked ja som nemohla sladke, tak som si pochutila... 😀 😀

pozerala, sak u nas normalne budik na 6tu nastaveny a zajtra zase, sa asi nikdy nevyspim... 🙄 ale lepsie ako o 2hej v noci, aj to uz bolo... 😠