icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

veva1
26. feb 2010

Lius rychle uzdravenie a pozor aby Leuske nepribudla sestricka ked ste takto sami

lia
26. feb 2010

no ved to vevi 😀 dakujem 🙂

pipka
26. feb 2010

lez a nic nerob radsej 😎

lia
26. feb 2010

ved ma ani nehne pipi

pipka
26. feb 2010

kurnik, serkame sa tu s V s napalovanim videi na dvd, co mame hanulku este od narodenia len v kamere...a nejde nam tooooooooooo 😠 ☹ ☹ ☹ ma tu poraza...a ja ze len klik klik a napali sa mi to...a prd 🙄

pipka
26. feb 2010

a nech sa radsej R o teba stara ako ty onho 😉

pipka
26. feb 2010

ja som uz upratala vcera, nastastie, ked bola hanula u nasich, aj u kadernicky som bola, aj cvicit...tak som mala vcera pekny den...cez vikend ide V na nejaku pocitacovu konferenciu, tak budem s malou sama...tak by som ani upratat nemohla..

veva1
26. feb 2010

A vstavate kukat hokej?

pipka
26. feb 2010

ja som odmietla 😝 ale V uz prave zalahol a budik ma nastaveny 😅 tak on nam zreferuje rano 😀

veva1
26. feb 2010

Tak ten moj hadam ani spat nejde,som zvedava ako bude zajtra fungovat,jaj

pipka
26. feb 2010

no sak V tiez povodne nechcel...ale kedze ma dvojdnovu konferenciu, tak to uz by bol uplne out, tak radsej siel do hajan aspon na par hodin 😅 😝

pipka
26. feb 2010

Vevi, inak stahujeme sa do dubravky, tak dufam, ze ked doficis do BA, tak ma dojdete navstivit 🙂

veva1
26. feb 2010

Pipka to iste som ti isla pisat. april to isti

veva1
26. feb 2010

Dobru nocku,ja idem lebo zajtra je to asi zasa na mne.

lumah
26. feb 2010

wighy zubárka mi dnes povedala, že ona to vie asi mesiac, takže je to nové.
inak to plávanie odporúčam, myslím že je lepšie začať tak od polroka- my sme začali vtedy a deti su predsa len trochu živšie, pevnejšie a tak- a naši miluju vodu, vobec im nevadí sa ponoriť a fukať do vody, poznám deti, ktoré neznášaju vodu, ked sa im dostane do očí, našim to vobec nevadí, lebo su zvyknutí sa ponárať.
Absolvovali sme však len tri kurzy, lebo pri dvojičkách je to riadna pálka. 😝 Ale na ten základ tri kurzy stačia.

pipka na dokinu sa nespoliehaj, to som aj ja povedala, že prečo mi to pediatrička nepovedala, ale fakt je to od novembra uzákonené, ak nepojdeš, poistovna ti neuhradí, ked bude Hanka potrebovať zubára. A k tvojej zubárke nemože isť, to musí byť detská, zisti si v obvode, kam malá patrí, alebo sa na to priamo opýtaj pediatričky. My ideme v auguste zas-raz za dva roky sa má.

pipka
26. feb 2010

oki vevi, budem tesit 😉

dobruuu, padam uz aj ja 😝 😵

oki lumi, idem s nou k dokine next week, tak sa na vsetko detailne popytam 😎

veva1
27. feb 2010

Tak mi sme nakoniec kukali hokej vsetci.tomo sa o pol stvrtej zobudil a ze ideme do obyvky. a tam uz manzel s bratom.

jul
27. feb 2010

ja som nekukala,ale boli sme skoro celu noc hore,u nas hroooozne fuclo,hotove tornado,tak mi lepilo a ne a ne zaspat 😖

jul
27. feb 2010

a co prehrali sme? asi hej,ze

veva1
27. feb 2010

Prehrali,ale hrali dobre

pipka
27. feb 2010

u nas kukal len V, my sme si pohajali do pol osmej...a ja potom este do pol deviatej 😵

pipka
27. feb 2010

tak teraz hrame o tretie miesto, co? 😉

zemiaciky mam upecene, masko osmazene, idem papat 😉 V este na konferencii 😒 , poslal sms, ze netusi, kedy pride 🤐 tak idem papat sama 😎

pipka
27. feb 2010

napapanaaaa, a fucim jak prasa 😝 😝 😅

veva1
27. feb 2010

No tomo napriek hokeju na obed nezabral,jaj

lia
27. feb 2010

uz je tolko hodin?? 😅 a my sme len teraz polievku jedli
omacka na cestoviny je hotova,uz len gnocchi uvarim a je to,ale nie sme este hladni
tak mi je luto,ze musime byt akurat teraz chori a je este aj dochramana,tak je krasne,mohli sme ist s Lejlinkou von ☹ a terat tu smutim a trcim 😔
uz som s nimi volala,prespala cele doobedie,mala som ju na videohovor,tak sme pokecali 😀

jul
27. feb 2010

vevi....napodobne 🙄

jul
27. feb 2010

pipi ozaj a usta ta uz nebolia? 😀

veva1
27. feb 2010

Tomo este nespi,jaj a ja uz mam dost.

pipka
27. feb 2010

my uz hajame nastastie 🙂 a muffinky sa pecu 😎