icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

pipka
4. mar 2010

to snaad nie, kde ste vsetky? 😕 ☹

dudu
4. mar 2010

tak a mam za sebou z pol litra malinovy puding so slahackou a cokoladovou polevou 😅 😅 😀 😀 😀

dudu
4. mar 2010

dnes mala bola kazdu hodinu hore a mrncala, ani poridane nespala, ale chvala bohu, ked som ju okupala , tak zalomila aho ovalena, uvidim dokedy...

pipka
4. mar 2010

ja som dojedla posledny pohar mandlovo cokoladoveho so slahackou zo vcera 😝

pipka
4. mar 2010

fifi haja od osmej...V sa akurat chysta do postele, tak len dufam, ze ju nezobudi 😒 😝

pipka
4. mar 2010

no kuknem este zufale manzelky a idem haji aj ja 😉

dudu
5. mar 2010

prvaaaa 😕 😕

pipka
5. mar 2010

druhaaaaaaa 😎

ale sa mi zda dudus...ze sme tu uz jedine 😕 ☹ co sa deje??? 😲

pipka
5. mar 2010

dudus...dnes nejdete poobede von? 😕
my ideme poobede do mesta...tak ci sa nepridate? Idem na SNP pre fotky a do hodinarstva oproti dvom levom

vcera sa mi v satni po cviceni podarilo rozbit si hodinky 😠 🙄 juuuj, taka som bola na seba nastvana 😠 kravka som...co uz 🙄

dudu
5. mar 2010

to ake pocasie aprilove je vonku 😕 😠 . ja som bola hodinku vonku a stacilo mi , slabo som sa naobliekala , ved aj snezilo 😅 😕 , a teraz ked som doma vyslo slniecko 😠 😠

dudu
5. mar 2010

pipi ja som vonku bola lebo mala bola zla, tak som ju isla prevetrat. a poobede asi nestihame lebo medzi tretou az strvrtou sa kojime 😒

dudu
5. mar 2010

pipi ale poriadne sa oblec lebo fuka naozaj nechutne studeny vietor a silny

jul
5. mar 2010

cafet

mne nesiel net,mali sme tu jedneho paradneho pocitacoveho genia,co chcel napojit svokra na moju siet a tak to dodrb.l,ze to neslo a musel svokor dovliect svojho technika z roboty,co mi to opravoval 2 dni 🙄

wighy
5. mar 2010

ahojte babulky akosi nestiham hehhe

furt je nieco ale najsvasia novinka je ze asi sa budeme stahovat do nitry 😕

pipka
5. mar 2010

no naobliekala som sa jak cibulka...a malu tiez, a aj tak sme dosli jak cencule 😝 brrrrrrrrrrrrrrr, ja uz chcem teploooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 😎

pipka
5. mar 2010

ale vybavila som, fotky mam a sklicko na hodinkach som nakoniec nedala vymenit, lebo mi povedali, ze nove by stalo 50€ 😠 😨 a nove hodinky som si kupila za 14€ 😖 sak to si rovno mozem kupit troje nove hodinky a rozbijat sklicka... 🙄 😅

pipka
5. mar 2010

julis, no kooooonecneeeeeeeee 🙂 uz som sa o teba zacinala bat, som myslela, ze si niekde na dovolenke a na nas si zabudla 😀

wighy
5. mar 2010

pipi to ako ze co za cena 😨 ze 50€ za sklicko bleeee

pipka
5. mar 2010

julis...nie je nad odbornikov co 😅

wigh a preco do Nitry? 😕

pipka
5. mar 2010

no wigh, to som aj ja kukala 🙄 ze preto, lebo by ho museli vyrobit na mieru ako jediny kus, lebo take sa nevyrabaju seriovo 😝

pipka
5. mar 2010

no mozem sa na to vys....t 😠 😝 tak budem chodit s prasknutym 😔 aj ked ma to serka, tak to budem musiet prezit 😅

pipka
5. mar 2010

boooze, nejako je mi stale zle 🙄 tazko sa mi dycha a to som ani nic nejedla a zaludok mam jak na vode 😝 ani pomyslenie na nic nema 😝 m ☹
som sa dnes vazila a ja som zase 2 kg schudla 🙄 ja miesto priberania v tomto tehu chudnem 😖

wighy
5. mar 2010

pipi schudla???uff

lebo tam mame moznost kupit dom za dobru cenu a je tam oooovela viac moznosti aku to v tomto zapadakove 😔

pipka
5. mar 2010

jeeej sak domcek je super, sa netesis? 😵

hlavne ze si malej skolku ledva vybavila a teraz odidete 😀

pipka
5. mar 2010

no schudla, nechapem 🙄 a pritom jem normalne...akurat dnes mi nejak nešmakuje...ale nic 🙄
v meste som si kupila pirozky a len jednu som zjedla a mala som dost 🙄 a ked som bola tehu s hankou, tak som aj osem zbuchla a pohoda 😅 😅

wighy
5. mar 2010

no snad to pipi predje a zacne priberat 😵

tesim aj nie je to dost komlikovane ale nechce sa mi to tu rozpisovat

pipka
5. mar 2010

a s robotou ako v Nitre?

wighy
5. mar 2010

tam je obvela viac moznosti ako tu kde vsetko krachuje

pipka
5. mar 2010