Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
dobre ranko
co des porabate a varite?
Jery este chvilu vydrz a ked nic tak sprav testik
jerry podla mna by tuto situaciu mal riesit gynekolog, ked sa snazite otehotniet tak nemat tak dlho ms tak to treba riesit a podla mna nielen vyvolavackou, porozpravaj sa s lekarom ak ed ti nic nenavrhne skus ist inemu a tak ako pise veva pockaj par dni a urob si dalsi test
no konecne sedim 😝
jerry23 ja by som asi zmenila lekara...podla mna by ti mal vziat krv a ak si tehu, bude to vediet hned...a ak nie, rozhodne to riesit co najrychlejsie, aj ked zrovna nemas bolesti alebo pod. Normalne to rozhodne nie je 😒
baby, ked mna uz tie testy nebavia, dokola stale to iste, ale je to fakt divne, ked som toto nikdy neriesila...
no my sme dnes boli cely den u nasich na oslave braskovych narodenin, fuuu, tak sme sa nazrali, ze funim este teraz...a na to este torta 😝
a prebrali sme konecne detaily stahovania a konecne sme sa aj dohodli, co vsetko budeme robit a co nie 😉
upiekla som este teraz rychlo jogurtovy kolacik, nech mame na zajtra a na ranajky ku kakavku 😵
sadli sme k bedni a kukame Ceskeho leva 😀
julis, my sme dnes nevarili...mali sme zemiakove placky s maskom 😉
a zajtra robim kôprovku so zemiacikmi a volskym okom 😉
pipi a na kedy to stahovanie vychadza??
mnaaam tortaaaa
ja som dnes robila sisky bez smazenia aj my sme sa nazrali hehehe
jerry jednoznacne zmen lekara
no druha polovica aprila tam malujeme a spravime tu kuchynu a po dovolenke po 10. maji sa stahujeme 😉
mali sme nasu oblubenuuuuu smotanovu piskotkovu s broskynkami a malinami 😎
http://www.prisababy.sk/prisababy/eshop/1-1-DRE...
dudus, za kolko si ty kupovala tu postielku? 😕
pipi no super tak to ece stihnete pred velkym bruskom 🙂
ako robis koprovku???
klasika, zasmazku, do toho slahacku a smotanu na varenie, osolim, necham zhustnut a dam nasekany kopor 😉
dakujem pipi mnaaam urcite urobim mnamky mnamky
ahoooj pipi 🙂 musim dnes pochvalit vivinku, normalne si sama zobrala nocnika ukazala nam ze nech ju vyzlecieme, sadla si nan a vycikala sa 😵 taak sme jej tlieskali.... supis, ze?
viviiii, supeeeeer, sikulka 😉 poslem k vam haulu na zacvik 😀
aj u nas tak bolo vcera 😉 ale zatial len raz 😅 dnes sme ju u babky davali a nechcela 🙄 😝
ale snad do leta to poriesime 😉
duduska, V sa pyta, ci sa k nemu T zajtra prida na kocikovanie poobede? 😉
chysta sa okolo tretej...ako obvykle u nas...samozrejme zalezi aj od pocasia...
haulu 😅 😀 ...hanulu to malo byt 😝
pipi , postielku mam za 67,70 plus 10 postovne, ale kedze mi to posiela uz dva mesiace, tak som si vypytala zlavu, ze aspon postovne nech neplatim, tak v pondelok mi to pride a uvidim ala bude dobierkova cena.
vivi supeeeeeeer , ja sa uz tiez tesim ked tamina bude chodit po byte s nocnikom 😀
pipi kocikovanie na zajtra pada, nahlasili sa k nam patovci, ze pridu okolo tretej , vysleme ich inokedy..
jerry urcite by som zmenila doktora, to nie je nnormalne ze ti tak casto dava vyvolavacku skuk niektore centrum na asistovanu reprodukciu, a isla by som asi cim skor....
oki dudus...len inokedy hrozi, ze uz budeme pomaly balit a stahovat 😅 😒
no ja padam haji...uz ledva vidim,paaaaaaaaa 😉
mnaaaaaaam pipiiiiiii koprova ,zemiaky a volskeeeeeeeeeeeeeee 😝 😝 😝 😝 😝
ja dnes robim rezne s kare , zemiaciky a ja si dam asi broskynovy kompotik 😉
asi mame soplik, neviem ci to teda je alebo ako, lebo ked dycha tak jej v nose tak cudne preskakuje ako keby mala plny nos, ale ked ju kojim tak dycha cisto, radsej som jej teda nasadila libenar kvapky... 😒
vevi, Tomaskovi prajeme vsetko naj naj naj k meninkam 😉 😉 😉
vsetkym Tomaskom vsetko najlepsie 😀 😀 😀 😀
Tomaskom k dnesnym meninam zelame vseeetko najlepsie🙂

ahojte...neviem, kde mam tento prispevok uviest, do ktorej rubriky, tak som sa rozhodla sem...mavam casto problem s menstruaciou a jej meskanim, dokonca dokaze bez vyvolacky aj pol roka neprist...dlho som aj teraz nemala, asi od septembra, bola som 27.1. na prvej vyvolacke, potom 1.3. na druhej vyvolacke, AGOLUTIN a dodnes nic. Tehotenske testy som si robila dvakrat, stale iny a tie su negativne. Aky problem to moze byt? Uz som uplne zufala. Gynekolog aj nieco videl a potom, ked si to priblizil, ze asi nic. Ale ta prva veta, ze som tehotna, to bolo nieco pre moje usi. No nakoniec nic nevidel. Je to fakt divne. Ale aj tie testy. Dodnes som nemala este takuto skusenost. Vzdy po vyvolacke mi prisli do 3 dni najneskor..PROSIIIIIIIM o radu, resp. skusenosti. ☹