Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
🙂
navsteva uz je prec, nechala mi tu veeela veciciek co nebudem potrebovat, ze aby som to predala... 😒 , nechala mi tu aj cennik, no neviem neviem...
von uz nejdem, nechce sa mi 😒
pipinka, ja neverím vlastným očiam, bože super správa, zo srdiečka blahoželááááááááááááááááááám, veľmi sa teším
super, super, super 😵
ninuska dakujem...ja si to este poriadne ani neuvedomujem...ale ked kukam prave na Vilka, tak sa zasnene pozera a urcite sa tesiiiiiii 🙂 presne ako ked sme cakali hanulku 😎
dudus...si na prstoch odratala kolko je dni do 26. septembra? 😀
dnes som sa tam zastavila vramci vychadzky, ale dnes je nestrankovy den 😅 🙄 tak zajtra doobeda alebo v pondelok tam skocim, to maju dlhy den 😉
ale ale co to citaaaam.. pipi gratuuuuulujeeeem
Hanicka bude mat surodenca.. tesim sa s vami
neee, na prstoch,ale sak v excel-y, zadas datum a potiahnes riadky na 270 😀
babuli dakujeme 😉
no nech nie je rozmaznany jedinacik 😀
dudus...balšaja technika 😀
ja som akurat dovolala s kamoskou, a musi ist na kyret 😢 boooze ako strasne plakala 😢
presne pipi sak naco to PC-ko mame 😀 😀
dudus, to kto bol zas u teba 😕 k tebe ake zahadne navstevy chodia 😅
pipi ninke prischol tento privlastok.. ale nevadi.. uvidime co prinesie zivot..
dudu .. sice ju nepoznam ale je mi to veeelmi luto..
😔 😔 😔
babuli...nikdy nehovor nikdy 😉 ja som tiez neverila vlastnym ociam, ked som tie testy doma ocikala 😅 😵
na navsteve bola kamoska z dectva, je po cisaraku uz druhom, ma maleho trojmesacneho cvalika skoro 9 kiloveho 😅
no a ta druha kamoska je bejvalka z roboty
pipi aky je to pocit takto na nahodu?
ja som takto vzdy chcela prekvapit T 😉
ahojteeee
co nove???
ja som dnes vybita jak poistka,laura bola jak z divich vajec aj muz mal dnes z nej dost 😀 😀 😀 😀 mala dobru naladu ale furt len lietala buchala kricala trieskala s niecim no dobre sa bavkala a vonku mi zacala pojedat sneh 😝
babulka dik za nu...
😅 pipiiiiiiiiiiii co to moje oci vidia???????????????? 😨 😅 😵 😵 😵 😵 😵 😵
wigh
strana 31 pipkin prispevok o 13:55
cafet 🙂
dudus uuuuzasnyyyyyyyyyyyyyy 😵
ja som vzdy tak zavidela babam, ze ake to musi byt krasne, ked tak zrazu zistia...ze jeeeej dve palicky 🙂 a podarilo sa to aj mne 😉
wigh dakujeeeeeeeeeeeem 🙂
pipi veris ze ti zavidim? 😉 v dobrom samozrejme 😉 😀 😀 😀
pipi si si uz hodila aj tt? 😀 😀 😀 😀
iiig,ten papier od doktora do skolky staci len dat potvrdit? ci treba aj dieta zobrat hned na vysetrenie?
dudus 😉
wigh, nesirilo sa to po celom SK? 😅 hanka dnes stvarala detto, vonku sa mi rozcapila do tej nahnusnejsej ciernej plackanice 😝 🙄 a doma jak z divych vajec vecer, vyberala hrnce, pokrievkami trieskala...no jedno rodeo 😅 😀

pipi to budes asi len v siestom tt, boooooooze ta prva fotka je taka nadherna.
som zvedava kedy zacnes vracat 😅 , no ale ked to bude chalan tak ani vracat nebudes