Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
uz som tuuuuu, jaaaj ako bolo dobre , som si ako hroch pripadala 😀 , uz sa do tej vane skoro nezmestim 😀
pipi a kedy ma petko narodky?
dobreee psssssst 😉
aj som krpatej teplomer otestovala, lebo vsade pisali ze viac ako 37 stupnovu vu by som mat nemala...
vodu, tam malo byt 😀
dudus, ved si nebola na jeho tridsiatke? 😕 tak vies...ze na priestupny rok 😎
no na striedacku...idem teraz ja do sprchy 😉 hned som tu, ja budem sup sup 😵
ja som chcela ist nachvilku do tej zimy, ale dala som si poobede magnezko a zaspala som..., zobudila som sa az na podvodnikov zase mali dobre tahy 😉
pipi nepamatam sa 😔 ale nehovor mu to 😉
pipi a ci vymyslis ako im to povies? das kazdemu fotku z uvz? 😅 a P dve kedze ma narodky 😀
čauko 😉
ninka, cawes, ako? som pozerala spravy, ziadna slava tam u vas 😒
no to teda hej, sneží a sneží
to fakt?
uz nech je jar,lebo ma slahne uz z toho 😠
to aj mna, ja zimu nenávidím
u nas snezilo len rano aj to s dazdom, du fam ze velka kalamita ako ked som bola mala...lebo v utorok idem do poradne a ked bude navalaneho, no neviem neviem 😒
nebude tam chyba 😀
ja mam celkom rada zimu..., aj vonku ked sa naobliekam a je mi teplo to mam veelmi rada 😉
ja mám rada len leto
zima je pre mna dobrá iba na maskovanie kilogramov
inac keby som si mala vybrat, tak uuuuplne milujem jesen a jar, v lete nemam rada to horko a v zime tu zimu, ale inac celkovo v kazdom obdobi sa mi nieco paci 😕 😉
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ninka
no uz som tu...zababusena pod peinkou 😉
neviem este dudus, nejake prekvapko zase vymyslime 😉 mozno uz valentinske 😎
babka sa stale stazuje, ze jej dedko nedava na valentina darceky 😅 😅
ja keby som si mohla vybrat, tak ja chcem taku teplejsiu jar stale...ked vsetko kvitne, travicka je krasne zelena a nie je este prilis teplo...ale zas na kratke rukavy moze byt...ani nie som narocna 😅 😀
no sak kup neco v tvare srdiecka a foto vloz tam, napr aj milka ma take dvojsrdieckovu bonbonieru..., 😅
ninus, ten sneh vam teda ani ja nezavidim 😝 ked som to videla dnes v spravach...no som rada, ze som tu 😅
chudera babka pipi, ináč ja valentína nemusím, nemám rada tie americké sviatky, ked sme sa kamarátili s rusmi tak sme mali všetko ruské a teraz americké, kedy budeme mať len všetko svoje a neopičiť sa po iných
dudus, ved mama je Milka, tak ona pravidelne odomna dostava tu bombišku...tak to nejako vykoumame neboj 😎
T mi tu krochka ako prasiatko, papa veceru a velmi mu chuti kacicka 😅

nevedia...ani im to zatial nechcem povedat...tak pssssssssssst 😉
chceme im to povedat, az na brachove narodky 😉