Ako dlho po svadbe ste čakali na bábo?
Ahojte baby ako dlho ste cakali na babo po svadbe??
mame 2 deti a na svadbu čakám ...............(zrejme sa nedočkám ale aj tak je krásne snívať)
9 mesiacov 😵
My sme necakali, hned po svadbe sme sa zacali pokusat a podarilo sa na prvy sup, bohuzial neskoncilo dobre... A potom sa podarilo az po roku a pol...
február 2007 - svadba
apríl 2007 - narodenie prvého syna
😀 😀 😀 😀 😀
Nam sa slecna narodila 9 mesiacov po svadbe
svadba jul 2007 , otehotnela som januar 2008 a oktober 2008 šimon vybehol... 🙂
svadba 11.9.2010
pozitivny teh .test 27.7.2012, drobcek sa ma narodit 27.3.2013 : D
Svadba apríl, narodenie dcéry august 😀
hned po svadbe sme isli na svadobnu cestu... a z nej sme sa vratili uz traja..🙂
3roky
2,5 roka po svadbe,mi sme hned nechceli, chceli sme si nieco pre babo nasetrit,co nebanujem,vobec sme nepocitili navyse vydavky,a ci na to mam alebo nie....
ja cakam uz 4,5 roka a babo zatial nikde ☹
6 rokov po svadbe sme čakali synčeka, 11 rokov po svadbe druhe o ktore sme prišli - bábo sa prestalo vyvýjať☹ a 12 rokov po svadbe dcerku 🙂
4 roky,z toho sme sa vyse 1,5 roka snazili kym som otehotnela
My sme to stihli do roka a do dna 🙂 Svadba 9/2007 a babatko dalsi rok 9/2008.
ak to nie je prieskum, tak nechápem aký význam má táto otázka...ale dobre, otehotnela som 2 mesiace po svadbe 🙂
My 7 mesiacov ;) uz som bola teh na svadbe;)
presne 9 mesiacov po svatbe 😀
2 roky a kusok
ja som otehonela 2 tyzdne po svadbe 🙂...ked som to oznamila manzelovi jeho reakcia bola - to uz? :D tak rychlo? :D...ale samozrejme bol stastny a drobcek nam pride na svet 16.6. 2013 🙂
mi sme sa dockali za 7mesiacov, 2 m pred svadbou som otehotnela 🙂 svadba bola rok dopredu naplanovana termin miestnost vsetko 🙂
2 roky po svadbe, brali sme sa hned po skole, chcela som najskor zacat pracovat...
My sme mali svadbu v maji 2009 a zatial sme bez deti...
3 mesiace kym sa narodilo 😀
my sme pol roka po svadbe a zatial sa nám nedarí :(
svadba 8/2009
dieta 1/2012 cize skoro dva a pol roka...
Nam sa dcerka narodila presne 1 rok a 11 dni po svadbe. Ale cakali sme skoro 4 roky kym sa zadarilo... 🙂
Dcerka sa narodila 16 mes po svadbe, ale podarila sa nam na prvy raz, ako sme sa rozhodli mat babo 😀
ahoj my sme sa brali, ked som bola v 4tom mesiaci 🙂

presne na naše prvé výročie sme si našli na teste dve čiarky 🙂 a bábo bude okolo 20.6. 2013 🙂