Ako dlho ste sa pokúšali otehotnieť?
chcela by som sa vas spýtať ako dlho ste pokúšali otehotnieť ?? 🙂 viem že je to individualne, ale aj tak,, 🙂
Prvé na šupu a neplánovane, druhé detto (len to žiaľ nedopadlo dobre ☹ ) a teraz sa pokúšame od septembra a zatiaľ nič...
Prve sa vyřadilo do mesiaca, plánované. Druhé plánované do 3 mesiacov a tretie planujeme už rok, ale nedaří sa.......
Pomaly 2 roky bez liečby, ale teraz sa z tomu začíname poriadne venovať - ocista, vitamíny a pod, kedže vidíme, ze je s tým problém, hádam sa nám čoskoro podari 😉
pri prvom tri roky, z toho jeden potrat, po nom az po osmich mesiacoch sa nam podaril synator. pri dcerke sme si planovali otehotniet v januari a v decembri ani nevieme ako sa nam podarilo. zistila som to na stedry den, ked mi prislo nevolno. dcerka je dieta "neplodnych dni" 😀
pri oboch na prvy sup-vdaka bohu🙂
7 mesiacov....
no u nas dva a pol roka , pol roka som bola nezamestnana a v klude a pohodicke a tak sa nam to konecne podarilo .Absolvovali sme aj vselijake vysetrenia na klinike obaja a ,ze sme v pohode tak sme to nechali poslednz pol rok na nahodu 😀
vysadili sme HAK a po 7 mesiacoch skusania sa zadarilo 🙂
nam tiez dva a pol roka, dufam ze druhe sa podari rychlejsie 😀
rok 🙂
My sme cakali11 a pol roka. Uspesny sme boli az po ivf,na druhy pokus sa zadarilo.
na prvy sup obidva razy 🙂
8mesiacov nic, az ked sme sa na to prestali sustredit tak to prislo 🙂
plánovane prvý krát po vysadení HAK po 3 mesiaci.. 🙂 🙂 🙂 🙂 ....a druhý krát....nečakane .nás milo prekvapil......... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
tiež patríme k tým šťastnejším - na prvý šup - v oboch prípadoch 😉

2 roky, 5 tyzdnov po vyoperovani zlcnika-mojho.