Ako na to, keď chceme dievčatko?
Ahojte baby, ktorá by mi vedela poradiť, čo robiť, aby to predsa len vyšlo na dievča, už mám aj dotazník, teda výpočet od dr. JONÁŠA, ale dosť ma to sklamalo...

•
4. aug 2012a baby ked neverite, overte si to 🙂 ak mate v rodine niekoho kto je tehotny, ci uz porodil napiste mi rok tych 2 partnerov a ja Vam napisem co maju...ci budu mat...viem ze to funguje...lebo sa tym riadime dlhe roky 🙂 a viem ze partneri v rovnakom roku narodeni maju len 1 pohlavie deti, bud len chlapcekov ci len dievcatka....aj keby mali 5 deti maju stale len 1 pohlavie
0
ahojte dievčatá,zaujala ma vaša debata,môžem sa trošku pridať?
@monika92 a ako to ide ďalej s tými rokmi pre nás starších?ja mám 30,manžel 38 🙂
@monika92 a ako to ide ďalej s tými rokmi pre nás starších?ja mám 30,manžel 38 🙂
ved teraz si pisala ze ty si 1980 a on 1979 ...to vychadza na chlapceka.... to je pekne ze mate dietatk o:) len mi musis napisat kolk orokov ste mali ked ste cakali 1 dieta...to sa rata podla rokov partnerov..musis mi napisat kolko ste mali obaja rokov ked ste cakali 1 dieta ....a teraz on je rocnik 77 a ty 78 a teraz prave cakas? tak to bude chlapcek
@monika92 ďakujem,ale ako sa to prosím ťa počíta ďalej?my sa snažíme už 6 rokov,akurát minulú sobotu sme prišli o fazuľku v 4tt,tak ma zaujíma ako sa to počíta ďalej,ak budeme zasa čakať dlhšie na pozitívny testík 🙂 ďakujem ti za odpoveď 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli