Ako na to, keď chceme dievčatko?
Ahojte baby, ktorá by mi vedela poradiť, čo robiť, aby to predsa len vyšlo na dievča, už mám aj dotazník, teda výpočet od dr. JONÁŠA, ale dosť ma to sklamalo...
@monika92 pockaj comu nechapes? to je reakcia na moj prispevok? pozri si roky .mne sa krv pred pocatim (2009) menila v 2003 a mojmu drahemu v 2007 ,teda jeho krv je cerstvejsia,len dvojrocna a moja bola v case pocatia sestrocna.koho krv je cerstvejsia,take pohlavie bude.bola jeho a mame chlapceka.jednoduchsie to uz ozaj napisat neviem 😝
@sesilia 😀 😀 😀 tak podla mojich vypoctov jste vy uplne jasni 😀 vam sa potom roky rovnaju,ale ak by ste pocali v prvom polroku 2013,tak mas mladsiu krv ty,teda dievcatko a po manzelovych narodeninach zas chlapceka.proste mne to vychadza tak,ze prvy polrok ktorehokolvek roka co sa pocatia tyka je u vas dievcatko a druhy polrok ktorehokolvek roka je chlapcek.
ale toto su len take babske spasovacky 🙂 tieto vypocty su len taka prijemna zabavka pocas cakania na babenko.hovori sa,ze ked chce niekto dievcatko,tak ma spasovat s drahym dva tri dni pred ovulaciou a uz som sa stretla s parmi,ktore maju dievcatka splodene v den ovulacie 🙂 tieto vypocty nik nemoze brat vazne ,to je ozaj len take prijemne spestrenie cakania na bociana 🙂
no dievcata, dufam, ze mate pravdu🙂))) 🙂
praveze ona ma 31 v januari a on 45 az v maji coz je vacsia pravdepodobnost ze dievcatko ked si ho spravia napr v marci...
@sesilia no vidis,moja metoda funguje asi tak ako cinsky kalendar 😀 ja ziadne tieto vypocty a tabulky a grafy a spol neberiem ako smerodajne.strasne vela je toho na nete,da sa kadekde zistovat ,ale biologia nepusti a zalezi od toho ktory bicikovec sa ako uchyti.spermijky maju vypocty tazko na salame 😀 😀 😀

@monika92 no to je fajn, ze by to bolo dievca. Ale preco si mi teda pisala, ze ja budem mat moct dievca az v 36? Nechapem ? Rada by som ho totiz na buduci rok🙂