Ako splodiť dievčatko
Ahojte, poradte nejaké babské recepty alebo čo vám pomohlo pri splodení dievčatka. Ďakujem pekne 🙂
@ressankajanka podla mna sa berie cele cislo roku, nic o sucte ani poslednych cislach tam nepisu
@elizita tak som zvedava rok 2018 a 32 su parne ak sa nemylim tak by ti malo byt dievca ?
@sonazitnanova ano
@nana8989 no my uz mame chlapca a druhe bude tiez chlapec mi to cravel v 16 tt ked som bola...ked je prve to je take zlate 😊na zjedenie a tie kopance su na nezaplatenie 😊
mne podla cinskeho nevyslo.to je odrb. to by sme vsetci mali dievcata moje spoluziacky v rocniku? 🙈
@dadka_bb akurat som to skusila a je to uvlastne. Skusala som aj obrucku aj snubak a z oboma mi to vyslo rovnako 😁 dievca, chlapec, dievca a potom uz nic. Z muzom plánujeme 3 deti, teraz cakam prve ziaden potrat som nemala ale podla kevi cakame chlapca 😁 z utz zatial pohlavie nepotvedene ale pochybujem ze krv sa mýli 😁🤔
Keď má manžel veľa stresu... to zabíja vraj Y spermie. U nás zabralo to, že sme mali styk pred ovuláciou, vraj mužské spermie sú rýchlejšie, ale ženské žijú dlhšie vnútri a na vajíčko si deň-dva počkajú. Vyšlo mi to aj podľa toho čínskeho, ale to môže byť náhoda.
@dadka_bb potrat som nemala ja som brala dlhe roky antikoncepciu a zacali sme sa snazit az par mesiacov po svadbe a o 4 mesiace to vyslo 😊 lenze my sme si dali robit testy z krvi a tie su na 99,7% presne a vysiel nam chalan 🤔😁😁 takze uvidime. 28.8. Mam utz tak sa nechame prekvapit. Napisem potom 😊
Ja som to robila mame aj kamoškám a všetkým to vyšlo 😂
@dadus_ka ono je to tazko,s prstenom fakt sa na to musi clovek sustredit a aj dlhsie pockat ako sa rozkyve ,niekedy je to metuce ....mne to vyslo aj presne na moje narodene deti aj kamaratke
@dadus_ka ty robis im tak ty
@sonazitnanova ja na svojej ruke alebo na ich ruke?
@dadus_ka nie ty na ich ruke
@siss98 vsak je to haluz? sama nechapem,aj kamosky mi neverili najprv.a potom vzdy cumia jak puk!kazdemu to vyjde na 99.999% ak to robi spravne. zahada je,ze to ukazuje aj potraty.akoby nam prsten pocital kazdu dusicku dietatka ktore bolo v nas. svokre umrelo 3.babatko (po mojom muzovi dievcatko sestricka) hned po narodeni,a ukazalo jej aj to dietatko. proste ten prsten "vie" o vas kolko deti v zivote mate mat.je to mega strasidelna haluz ,nechapem ako to funguje
Inak mne to vyslo presne ako tu viac bab pise s tymi rychlymi a pomalsimi spermiami. Na 9ty den cyklu (konciace kramy) , 4 dni pred ovulaciou - splodena dcera. Ha...ze nic sa nemoze stat (cez kramy, dlho pred ov.) A to som sa az po rokoch dozvedela ze za dobrych podmienok aj 3dni tie zubrienky preziju (darmo,zenska cast publika je trpezlivejsia). Syna sme zarobili na konci ovulacie (kedy mi uz slabla, myslela som ze sme to zmeskali)
Dievcata ten cinsky lunarny kalendar sedi, len treba ratat spravny lunarny vek matky, a funguje aj ten prstienok.....hoci musim povedat ze od malicka mi ukazoval dve deticky, a ked som o prve babo prisla tak mi uz zrazu ukazoval tri deticky....to bolo mile lebo uz aj mam dve☺, pohlavia sedia tiez, ale mne zas astrolog povedal ze niekto ma predurceny pocet deti a niekto proste nie, a ja to mam tak ze budem mat presne tolko deti kolko budem chciet mat........a preco som u nho bola?lebo vsetci gynekologovia mi tvrdili uz od 18tky ze deti mat nebudem......ani jednu tabletku na podporu otehotnenia som nevzala.....☺.....no a deti chcem mat dve a uz aj mam takze koniec☺
@siss98 nám sa narodilo dievčatko a veľmi sa teším. A ako sa to podarilo? Neviem, skúsim sa spýtať manžela 🙂.
@malinajahoda som zvedavá na odpoveď 😌
@siss98 aj ja🙂. Cez týždeň je manžel v práci v Nemecku. Ale zajtra budem s ním volať, tak sa ho spýtam. Potom dám info 🙂.