Ako splodiť dievčatko
Ahojte, poradte nejaké babské recepty alebo čo vám pomohlo pri splodení dievčatka. Ďakujem pekne 🙂
@noni99 ahoj u Petra Misika, je to starsi velmi mudry pan http://www.petermisik.sk/index.php?ids=11
neviem, mne to pride na smiech ked si niekto pyta radu ako splodit dievcatko 😂😂 nieje to jedno ? hlavne nech je zdrave a vsetko dopadne v poriadku, v takomto pripade je nepodstatne ci to bude chlapec alebo dievca 😉
@michellia možno je a možno nie 🙂 ženy sa tu zabávajú a je zaujímavé aké metódy dokážu vymyslieť 🙂 samozrejme že je to jedno a nak je zdravé aj keby som mala 4roch 5tich chalanov bola by som za nich rada, len v kútiku duše mi srdce piští za babou 🙂 predsa je to iné a chcela by som párik 🙂 ale čo bude to bude 🙂
@dadus_ka zalezi
@dadus_ka https://www.rodinka.sk/zdravie/plodnost-zeny/ha... nehovorím že vždy ale áno zabráni uhniezdeniu-> potrat
moja prababička hovorila ale POZOR JE TO LEN POVERA že ked žena ide spať z mužom a chce dievčatko tak musi si pred stykom dať na nohy bavlnene biele ponožky ale kvalitne nie činske a ked už bude potom za každým vypiť pohár vlažnej vody po styku dať dole ponožky a odložiť ich do šuflika ak však stupneš v tych ponožkách na zem treba kúpiť nové ponožky len biele a za každym stykom ten pohár vlažnej vody mojej sestre to tak vyšlo aj kamáratke tiež sa narodila dcérka ak to ma byť chlapec tak na ľavu nohu červenu šnúrku ale aj kupať alebo sprchovať sa v tom treba a až na pôrodnej sále by sa mala prestrihnuť a tiež sa pije po styku voda pohár 2 dc vlažnej vody ale ako pišem je to len povera môže to vyjsť a nemusi ale mojej sestre aj kamáratke to vyšlo aj susede chcela chlapčeka lebo mala dve dcéry a tiež je vyšlo ma chlapčeka mňe by to bolo ejdno hlavné aby bolo zdrave nič na svete nieje najdôležitejšie ako zdrave deti.
@dadka_bb mozem potvrdit. My to sice robime so zlatou retiazkou a mame iny postup (posuchame v rukach, dame dlan dohora a retiazka sa roztoci alebo rozkyve, sama zastavi a sama sa znova rozhybe (bud kyvadlo alebo kruh) a takto dookola podla toho kolko bude deti...ak sa toci vkuse raz a potom znova alebo kyve bez zastania tak budu dvojicky) ale vyslo to presne. Robili sme to v praci každej kolegyni ktora ma deti a vyslo to kazdej jednej. Mne vysli dvojicky tak som trosku v strese 😂Len si myslim ze toto urcovanie pohlavia je od veci k tejto teme kedze autorka sa pytala ako to dievcatko/chlapceka splodit. Nie zistit co to je😊
@kaja153 toto iste mi tobila koleginka ..... 2 krat baba na dalsie uz kivadielko sa nepohlo .... plus aj karty sme skusili a aj tam to vyslo 2 baby 🤣 chlapec mi nieje sudeny esteze moja polovica tuzi po 2 babach
To je jedno baby 🙂 i tak sa to zaujímavo číta 😀 to s tým prsteňom som robila mojej starej mame ktorá má 8 deti a vyšlo to presne 😀
@dadka_bb prsteň nefunguje.
@veronikakos u mňa tiež nie. Keď som to písala, prsteň vyvestil jedného chlapca a dve baby 😄 mám dvoch chlapcov a o dva týždne mám termín a čakáme dievčatko 🙂
@veronikakos ani mne nevyšlo 😀 všetkym co som vestila tak vyšlo a mne uz druhe nie🤣
@romiada tak môj muž by sa chlapca nedočkal nikdy 😂. Ešte že nechcel skúšal kým to nebude chlapec

Antikoncepcia spôsobuje potrat, oplodnené vajíčko pri antikoncepcii môže vznikať