Budeme tehotné v januári 2015?
Milé snažilky verím, že začiatok roka bude pre nás všetky ÚSPEŠNÝ ;) musíme všetko čo bolo zahodiť za hlavu a začať odznova 🙂 Verím, že tento rok sa náš SEN konečne splní 🙂 😉 🙂
@andy86 No, v podstate sme sa zacali snazit len teraz januari. Tehotna som bola uz minuly rok, len v oktobri som bola na kyretazi v 9.tyzdni (embryo sa nevyvinulo). Tak sme si dali odvtedy pauzu, ale dlhsie cakat nechcem. Dcerka ma teraz 4 roky, tak uz chceme surodenca a velmi sa tesim opat na matersku 🙂.
Hovori sa, ze po cisteni je maternica dobre pripravena na dalsie tehotenstvo, tak verim, ze to bude pravda.
Ked som otehotnela s Ninkou, tak som vobec nic neriesila, ale plodne dni, proste sme tomu nechali volny priebeh. No teraz to asi az moc riesim, no je to zrejme aj tym potratom, ked sa to zene nestane, tak nad tym ani len neuvazuje-no zistujem, ze v skorom tehotenstve to postihlo velmi vela zien...zial...
@eloise82 Uff, to mi je luto. Nemam zial pomaly ani kamosku ktorej by sa to nestalo. ☹
My sme len zacali tento mesiac, aj to tak “neplanovane”, ze mu proste najprv uslo a nakoniec sa nam to nejak zapacilo a uz sme si vobec nedavali pozor, takze by to bola riadna haluz keby sa zadarilo… ale my sme troska tlaceny casom kedze do 2 rokov sa chceme prestahovat do Kanady, takze to bud potrebujem stihnut este pred alebo potom az ked budeme tam, ale nechcem mat prve dieta ako 35 rocna este specialne ked citam, ze to vobec nemusi byt na prvu supu.
No ale mame dostat priblizne naraz, tak daj vediet aj ty ze co a ako, zvedava som velmi 🙂
Aaaa. krasne meno ste dali decre, je jedno z mojich top 😎
@eloise82 ahoj, citam ze sa ti v oktobri prestalo vyvyijat embryo, mne sa teraz v januari uz v 6 tt nevyvijalo, ale nastastie cistenie nebolo potrebne, takze ked pride MS chceme pokracovat v snazilkovani (aj ked dr. odporucal 2 mesiace pauzu). Tak drzim palce nech sa cim skor zadari, ja som tiez zvedava ci je nieco na tom ze ked sa plod neudrzi tak zena potom rychlejsie otehotnie, lebo telo si to pamata...ale zrejme je to individualne...
@pony7 no 6.2 cakam MS, mozno skor, tak za tyzden od vtedy ideme na to 🙂 aj ked som si teraz dala ciel schudnut 5kg... 😎 rada by som otehotnela o 5kil lahsia...len tak skoro nedam dole tie kila :D ale od dnes zacinam makat na figure 😉
@pony7 aj ja odporucma mamatest, je spolahlivy
@ellabella22 tiez by som rada schudla nejake to kilecko, ale hovorim si ze zbytocne teraz budem chudnut co ak sa podari a potom pokracovat nebudem moct, tak to zhodim rovno s tymi tehotenskymi kilami 🙂 nechcem stresovat telo chudnutim alebo dietami ked chcem otehotniet ;)
@pony7 Jeej, tak to je super sprava! 🙂) Drzim ti veelmi palce 🙂!
Ja sa citim ako vyslovene pred MS - boli ma podbrusko, som nervozna, tak neviem...asi to tento mesiac nevydalo a pride mi MS. No ved aj keby, nevadi...
Tiez som uz dlhsie chcela zhodit zopar kil - hlavne na bruchu, no zial od septembra som moc na brucho cvicit nemohla a tiez som toho nazoru, ze to nejdem prehanat, ked sa teraz snazime-cvicit sa bude potom 😉. Aj tak teraz chodime naobliekane ako cibule 🙂 (aspon u nas je poriadna kosa)...
@jana0706 Drzim ti Janka palce nech vam to tentoraz vyjde, ved uvidis ako sa budes citit. Ja som komplikacie nemala, MS mi potom prisla za takych 5-6 tyzdnov. Potom sme pockali este jednu a isli sme na to 😉. Hlavne musime mysliet pozitivne...
@pony7 No ja som dnes zacala spinit, takze nic z toho ale asi by som chcela vela od zivota keby to vyjde na prvu supu 🙂 Sa utesujem, ze ak to do leta nevyjde, aspon mozem ist na paradnu dovolenku a uzit si vsetky grilovacky 🙂 Pony, drzim ti palce, testuj a daj vediet ako si dopadla 😎
Baby a kolko mate kil ak sa mozem spytat? Mne by asi tiez nezaskodilo to co zhodit 😖 Aj ked nijak extremne nie som pri tele alebo co, ale kamoska mi teraz pocas tehu pribrala 35 kil... brrrr
@viki186 vikiii, tak ako? co nove? my sme boli na predlzeny vikend oslavit prvy rok manzelstva a zabudla osm teplomer doma, tak asi to tak malo byt aby nebolo nic silene :DD ale "snazili" sme sa aj bez toho :DDD akurat to nebolo take nasilu snazenie...a mala som mat teraz niekedy aj ovulku, dnes som uz mala poovulacnu teplotu, tak ovulka uz asi prebehla, :DD teraz budem zase tlacit cas :D
@kata011 to sa pytaš ako vážne? Ty tam tie // nevidíš? Jasne že je to tehu.
@pony7
@andy86
@jana0706
Takže kočky dnes mi na deň presne prišla MS, tak tento mesiac sa opäť ideme pokúšať... Asi som až príliš veľký optimista, keď som si myslela, že nám to vyjde na prvý šup 🙂 🙂. Ale aspoň viem, že cyklus mám pravidelný. Andy, takže o dva týždne sa musíme cez ovulku viac snažiť 😀... Držím vám palce, budem stále sledovať čo nové 😉. Ty pony daj tiež vedieť čo a ako. Pekný dník 🙂
Caute baby, tak ja nic... nie som tehotna v januari... ☹ ideme skusat ci sa nam nepodari vo februari... na Valentina mame s muzom vyrocie zoznamenia, tak hadam sa nam nieco postasti 😉
@kata011 nemozes mysliet v negativnom.... vsimni si aku vetu si napisala ;))) Maj v hlave len....som tehu! A drobcek bude zxravucky ;) Nic ine si nevpusti do myslienok ;) Vsetko bude v poriadku ;) Neboj sa ;) Nieco si vymysli...aby si nemyslela na ms a aby ti co najskor zbehli dni ;) na to ze si 2 dni pred ms mas kraaasne ciarocky ;)

@andy86
@pony7
No kocky, ja som tiez nevydrzala a robila som si test dnes rano (MS mam dostat v stredu) a negativny... Mala som z lekarne Woman secret. Tie testy z DM su tiez v pohode, ked som bola naposledy tehotna, tak ukazovali dobre, ale myslim, ze som si robila 1. test az v 1. den ocakavanej MS. Uz som tam vtedy videla slabunku ciarku. Asi si skocim dnes do DM kupit, ale testovat budem az ak mi nahodou bude v stredu meskat. Ved ked pride MS tak pride, nechcem aby mi z toho zacalo sibat (lebo posledne dni nemyslim na nic ine 🙂))). Ten cas bezi niekedy tak pomalyyyy 😀...