icon

Budeme tehotné v januári 2015?

tinka3636
16. dec 2014

Milé snažilky verím, že začiatok roka bude pre nás všetky ÚSPEŠNÝ ;) musíme všetko čo bolo zahodiť za hlavu a začať odznova 🙂 Verím, že tento rok sa náš SEN konečne splní 🙂 😉 🙂

pony7
4. feb 2015

@fraules18 ozaj a u teba to ako vyzerá? 🙂

tinka3636
autor
4. feb 2015

@pony7 taky som mala aj ja..gratulujeeeem urcite uz MS nepride 🙂

fraules18
4. feb 2015

@pony7 čakám teda či príde tá MS do piatku potom robím test ráno...máš aj nejaké nové príznaky??

butterfly333
4. feb 2015

@tinka3636 ja som mala tiež taky minuly mesiac a ms prišla. No verim že sa nám to raz určite zadari.

tinka3636
autor
4. feb 2015

@butterfly333 tak to ma mrzi....mne pomohol gynex tak vyskusajte 🙂

pony7
4. feb 2015

@fraules18 pichanie a tahanie v podbrusku a vlci hlad, ale to asi nebude priznak :D daj vediet potom ked testnes ;)

butterfly333
4. feb 2015

@tinka3636 beriem ho už druhy cyklus. Dakujem. A ty si ho ako dlho brala? Zatial sa snažime od oktobra moc na to už netlačime ani sex nemáme zbytočne často chcem aby dozreli spermie vraj potrebuju na to 72h tak sex každe tri dni. Ja už neviem čo pomôže. Nemyslim na to tak snad do leta sa zadari.

fraules18
4. feb 2015

@pony7 hm toto mám aj ja miestami ma bolí v podbrušku potom to prejde taký tlak cítim a prsia má bolia a o hlade nehovorím 🙂jasné dám vedieť

andy86
4. feb 2015

caute kocky 🙂 uz druhy den mam menstruaciu, ale extremne slabu a v noci vobec nic... staci mi intimka a dnes som krvacala troska len rano (ked som sa utrela) a odvtedy nic, intimka je jak sneh, tak ja neviem... ale vcera sme sa boli zabavit s kamoskami a dost dlho som ich nevidela no a jasne, ze zopar vin padlo za obet... tak teraz mam vycitky, ze co ak? 😢 A prsia ma tiez neprestali boliet

zorka33
4. feb 2015

ahojte kocky, tak dnes mala dojst mrcha, zatial jej niet. dnes je 16. DPO a teplota 37,1. zajtra rano to testnem... teda pokial sa nedostavi nevitana 🙂

zorka33
4. feb 2015

@ellabella22 ahojky, ako sa to u teba vyvija?

zorka33
4. feb 2015

@andy86 a kedy si to mala dostat?

bandikovajana
4. feb 2015

@eloise82 ahoj som presne ako ty dcerka ma 4 roky a uz velmi tuzim aby mala sestricku alebo braceka aby som si opat zopakovala kojenie prebalovanie kocikovanie aj sa nam minuly rok podarilo ale tiez som 10tt potartila :( minuly rok tolko bab od oktobra do decembra potratilo az ma to sokuje neviem ci si to tak viac vsimam tym ze sa to stalo aj mne ale strasne mnozstvo co som uz citala mozno aj 30bab co potratilo hrozne a ale teraz beriem inofolik a muz folandrol tak dufam ze sa uz zadarilo a do uspeneho konca aj. teraz som 20DC a mam pocit ze to vyslo neviem preco ci si to len tak vsugerovavam alebo to fakt vyslo. mam taky husty biely hlien ako som mala ked som bola tehotna minuly rok

bandikovajana
4. feb 2015

@miculiatko ahoj ako sa ti tehulkuje uz mas aj brusenko nejake?

bandikovajana
4. feb 2015

@pony7 ahoj po akej dobe sa vam podarilo od MA ja som tiez mala MA a snazime sa

vierkaaa85
4. feb 2015

Ja som tiež po MA, minulý utorok som bola na zákrok.. počkám na mrchu a potom po troch cykloch skúsime, snáď sa podarí...

jana0706
4. feb 2015

@vierkaaa85
@bandikovajana ja som tiez po MA, pred dvoma tyzdnami sa mi spustilo krvacanie, nastastie zakrok nebol potrebny, ale od zaciatku som vedela ze nieco nesedi, testy tmavli len velmi-velmi pomaly a na ultrazvuku v 6 tt nebolo vidiet plod, len gestacny vak...tak dufam ze sa nam za chvilu vsetkym znova zadari a tentokrat s uspesnym koncom…ja by som tiez uz velmi chcela surodenca pre nasho trojrocneho synceka 🙂

jana0706
4. feb 2015

@butterfly333 nemala si predtym blondavu fotku? si mi povedoma z jesennych snazilkovskych diskusii..

jana0706
4. feb 2015

@eloise82 pre mna presne aj to bude dolezite, aby sa obnovil pravidelny cyklus, ved nemusi to klapnut hned na prvykrat, hlavne aby sa obnovila ovulka a ono sa to snad potom coskoro podari…hovori sa ze po MA to casto pride rychlo, tak tomu musime verit 😉

pony7
4. feb 2015

@bandikovajana ahoj, na kyrete som bola v novembri a teraz v piatok by som mala dostat ms ale dufam ze nedostanem 🙂 na teste rano slaba ciarka, vecer silnejsia. Takze ak sa podarilo tak hned na prvy krat ako sme sa posnazili. Po dvoch MS od kyretu.

miculiatko
4. feb 2015

@bandikovajana ahojki!! Noo trhulkuje sa fajn. Som zdrava aj drobcek Ktory mal pred tyzdnom 6 cm. O tyzden ideme na poradnu uz druhu. Sem tam sa mi da grckat no ziadne tehu nevolnosti ktore by ma trapili dennodenne 24 hodin ☺. Brusko mi vykukne hlavne vecer a rano som akiby viac najedena hoci som na lacno ☺ a tebe sa ako dari??

butterfly333
5. feb 2015

@jana0706 ano mala pamätáš si ma?

bandikovajana
5. feb 2015

@pony7 no ja mam dostat az o tyzden tak som tiez zvedava co ako lebo je som teraz len jednu menzes od kyretu ale lekar povedal ze uz je to fajn ze uz mozme tak som zvedava a ake mas pocity? ja sem tam mam bolest v podbrusku ako keby uz mrcha isla a pobolieva ma chrbat krize hlavne vecer ale nie vkuse len tak chvilu a potom to prejde a uz od minuleho tyzdna mam taky biely hlien stale a dost ho je tak som to mala aj pri druhom tehu

bandikovajana
5. feb 2015

@miculiatko no ja uz som zotavena a naplno sa snazime tak snad sa cim skor zadari 🙂

miculiatko
5. feb 2015

@bandikovajana tak je dobre ze si uz oj. drzim prsty aby sa vam podarilo babatko cim skor. Vela stastia!!

pony7
5. feb 2015

@bandikovajana ja mam priblizne take iste pocity ako ty, zajtra sa uvidi..🙂

ellabella22
5. feb 2015

@zorka33 ja som este stale nezacala, som 26dc, cakam na kramy 😉

zorka33
5. feb 2015

@ellabella22 no ja som dnes 28. DC, cykly mam tak 27-29 dnove, dnes som to testla ale nic. nieco sa tam crtalo, ale az po par hodkach.. 😒 a to som 17. DPO, to uz by asi vyzeralo inak, ze? 😖 teploty su stale hore, dokonca mam prvykrat trojfazovu krivku, tak som dufala, ze uz by sa aj mohlo zadarit...

ellabella22
5. feb 2015

@zorka33 no, pockaj este par dni a otestuj, a mas aj nejake priznaky? Ja som pri prvom testovala na 30DC a mala som uz dve ciarky zretelne, inak mavam 28-29 cykly. A mala som priznaky ako pri MS, bolesti v podbrusku, bolave prsia, len mrcha vtedy nedosla, a aj zravost bola, ale co je zaujimave nebola nervozita tak typicka pre PMS :D Drzim palce

ellabella22
5. feb 2015

@pony7 cauko 🙂 kedy testujes? 😉