Budeme tehotné v januári 2015?
Milé snažilky verím, že začiatok roka bude pre nás všetky ÚSPEŠNÝ ;) musíme všetko čo bolo zahodiť za hlavu a začať odznova 🙂 Verím, že tento rok sa náš SEN konečne splní 🙂 😉 🙂
@ellabella22 zajtra by mala ne/prist ms tak zajtra 🙂
@zorka33 hmm obavam sa, ze je biely jak lalia 😖 ako dlho sa snazis?
@ellabella22 on praveze nie je biely.. je otoceny naopak, nalavo je bledulinkomodra ciarka, neviem, ci to vidiet.. avsak je to i tak po limite. nechavame tomu volny priebeh v podstate od leta..uz by som rada nejaky vysledok, no :(
@zorka33 jaaj, no ved este pockaj , ak to tam ma byt, tak hcg bude uz len stupat...za dva dni znovu testni 😉
@ellabella22 co si? ako sa poznam tak ja som v tomto masochistka, pokial nedojde mrcha, tak testujem zas rano :D testov mam zatial dost.. a vidis tam nieco?
@zorka33 ja tam tusim volaky tien vidim ale fakt je to ako duch tiena 🙂
@zorka33 limit nerieš ja som minuly rok bola tehu a ráno test nic neukázal a poobede boli kolajnicky bohužiaľ sme sa v 10tt rozlúčili ale tehu dobre ukázalo aj po limite
@zorka33 hej uz ano 🙂 slabulinky dusik
@bandikovajana Ahoj Janka, no citim to rovnako ako ty.Tiez uz chcem velmi zase malicke-vlastne cela nasa rodinka. Aj Ninka by velmi rada surodenca, minily rok sme spravili chybu, ze sme jej to povedali priskoro a potom sme sa bali ako bude reagovat, ked jej povieme ze nakoniec tehotna niesom. No povedali sme, ze sa doktori pomylili a ona to zobrala v pohode a nastastie neriesila. No nabuduce budem urcite mudrejsia a nepoviem nikomu nic az do ukonceneho 1.trimestra. V robote mam uz toho tiez plne zuby, uz by som bola najradsej doma. Ja mam teraz MS, takze po prvom raze od MA sa nezadarilo, ale tesim sa na zajtra, lebo ideme s mojim drahym na 4 dni do Rima, tak trosku zrelaxujem a prestanem na to mysliet 🙂). Vylet som nam inac kupila pod stromček este v novembri-ked som este bola tehotna. Chcela som, aby sme este stihli niekam von vypadnut este pred porodom...;)
@pony7 @ellabella22 @bandikovajana @kudusko tak kocky, hadajte, kto na mna rano cakal? mrcha mrchava... uz v posteli som vedela, ze smola, teplota mi klesla z 37,0 na 36,7.... joooooooj 😒
@zorka33 ojojoj, nevadiiii 😉 tes sa na novy zaciatok 🙂
@pony7 no co ako? som napata, ja stale nemam kramy... 😕
@ellabella22 ked ja neviem preco, ale mam pocit, ze mne sa proste neuchyti... moja folikularna faza je tak 12 dni a lutealna 16, 17, 18 a potom to pride... ☹
@zorka33 nezufaj, vies co, radsej sa pod trochu rozptylit do skupiny https://www.modrykonik.sk/group/4628/ , uvidis, ze ked budes fit a stastna, pride to 🙂 osobna skusenost, vazne 😎
@ellabella22 kedy testujes? 🙂
@ellabella22 @zorka33 tak ja dnes takto, ale moc sa zatial netesim lebo ma boli brucho ako keby som mala dostat ms aj ta ciarka je nejaka slaba..neviem co si mam o tom mysliet. @zorka33 to ma mrzi, ale urcite sa to na dalsi krat podari 🙂 budem ti drzat palceky

@ellabella22 no ja asi prvykrat nemam ziadne priznaky 😀 myslim, ze doteraz som si ich vzdy len vsugerovala, teraz vobec nic, citim sa ako v akekolvek ine dni 🙂
ten test asi neplati, co?