icon

Budeme tehotné v januári 2015?

tinka3636
16. dec 2014

Milé snažilky verím, že začiatok roka bude pre nás všetky ÚSPEŠNÝ ;) musíme všetko čo bolo zahodiť za hlavu a začať odznova 🙂 Verím, že tento rok sa náš SEN konečne splní 🙂 😉 🙂

zorka33
5. feb 2015

@ellabella22 no ja asi prvykrat nemam ziadne priznaky 😀 myslim, ze doteraz som si ich vzdy len vsugerovala, teraz vobec nic, citim sa ako v akekolvek ine dni 🙂
ten test asi neplati, co?

pony7
5. feb 2015

@ellabella22 zajtra by mala ne/prist ms tak zajtra 🙂

ellabella22
5. feb 2015

@zorka33 hmm obavam sa, ze je biely jak lalia 😖 ako dlho sa snazis?

zorka33
5. feb 2015

@ellabella22 on praveze nie je biely.. je otoceny naopak, nalavo je bledulinkomodra ciarka, neviem, ci to vidiet.. avsak je to i tak po limite. nechavame tomu volny priebeh v podstate od leta..uz by som rada nejaky vysledok, no :(

ellabella22
5. feb 2015

@zorka33 jaaj, no ved este pockaj , ak to tam ma byt, tak hcg bude uz len stupat...za dva dni znovu testni 😉

zorka33
5. feb 2015

@ellabella22 co si? ako sa poznam tak ja som v tomto masochistka, pokial nedojde mrcha, tak testujem zas rano :D testov mam zatial dost.. a vidis tam nieco?

veronikax
5. feb 2015

@zorka33 nieco modre slabucke tam vidno 🙂

zorka33
5. feb 2015

@veronikax hej no, to som tam podla mna silou vole natlacila. aj to mi trvalo par hodin, takze to beriem s rezervou :D

veronikax
5. feb 2015

@zorka33 takze zajtra dalsi testik?? ;) Budem drzat palce 🙂)

zorka33
5. feb 2015

@veronikax ano, pokial ma mrcha nepredbehne. a dakujem 🙂

bandikovajana
5. feb 2015

@zorka33 ja tam tusim volaky tien vidim ale fakt je to ako duch tiena 🙂

pony7
5. feb 2015

@zorka33 ja zajtra tiez testujem, drzim palce! 🙂

kudusko
5. feb 2015

@zorka33 Baby ja vam vsetkym zajtra drzim palce ale co som si na 100% iste tak u teba som neni ista lebo clear blue duchuje aj ked tam viim slabu ciarku zajra budeme mudrejsie drzim palceky 😉
@veronikax
@pony7 ty budes uz mat pekne ciarocky a ja sa nemylim vsak Veroni?

zorka33
5. feb 2015

@pony7 drzim vsetky palceky! daj vediet, u seba to vidim biedne. ale budem v kazdom pripade hlasit situaciu 🙂

zorka33
5. feb 2015

@kudusko to je duch po 3 hodinach, tak to aj beriem.. v kazdom pripade je to to najtmavsie, co som si kedy na tehu teste nasla :D

kudusko
5. feb 2015

@zorka33 no pekny duch len nech silnie 😉

bandikovajana
5. feb 2015

@zorka33 limit nerieš ja som minuly rok bola tehu a ráno test nic neukázal a poobede boli kolajnicky bohužiaľ sme sa v 10tt rozlúčili ale tehu dobre ukázalo aj po limite

pony7
5. feb 2015

@kudusko dufam ze ano, uz nech je rano 🙂

pony7
5. feb 2015

@zorka33 dakujem dam vediet 🙂

ellabella22
5. feb 2015

@zorka33 hej uz ano 🙂 slabulinky dusik

eloise82
6. feb 2015

@andy86 Ahoj Andy, no presne takyto typ MS som mala, ked som bola prvy krat tehotna s mojou dcerkou. Trvala len dva dni. To som hned vedela, ze sa nieco deje, urobila som si test a bolo to tam 🙂.

eloise82
6. feb 2015

@bandikovajana Ahoj Janka, no citim to rovnako ako ty.Tiez uz chcem velmi zase malicke-vlastne cela nasa rodinka. Aj Ninka by velmi rada surodenca, minily rok sme spravili chybu, ze sme jej to povedali priskoro a potom sme sa bali ako bude reagovat, ked jej povieme ze nakoniec tehotna niesom. No povedali sme, ze sa doktori pomylili a ona to zobrala v pohode a nastastie neriesila. No nabuduce budem urcite mudrejsia a nepoviem nikomu nic az do ukonceneho 1.trimestra. V robote mam uz toho tiez plne zuby, uz by som bola najradsej doma. Ja mam teraz MS, takze po prvom raze od MA sa nezadarilo, ale tesim sa na zajtra, lebo ideme s mojim drahym na 4 dni do Rima, tak trosku zrelaxujem a prestanem na to mysliet 🙂). Vylet som nam inac kupila pod stromček este v novembri-ked som este bola tehotna. Chcela som, aby sme este stihli niekam von vypadnut este pred porodom...;)

zorka33
6. feb 2015

@pony7 @ellabella22 @bandikovajana @kudusko tak kocky, hadajte, kto na mna rano cakal? mrcha mrchava... uz v posteli som vedela, ze smola, teplota mi klesla z 37,0 na 36,7.... joooooooj 😒

ellabella22
6. feb 2015

@zorka33 ojojoj, nevadiiii 😉 tes sa na novy zaciatok 🙂

ellabella22
6. feb 2015

@pony7 no co ako? som napata, ja stale nemam kramy... 😕

zorka33
6. feb 2015

@ellabella22 ked ja neviem preco, ale mam pocit, ze mne sa proste neuchyti... moja folikularna faza je tak 12 dni a lutealna 16, 17, 18 a potom to pride... ☹

ellabella22
6. feb 2015

@zorka33 nezufaj, vies co, radsej sa pod trochu rozptylit do skupiny https://www.modrykonik.sk/group/4628/ , uvidis, ze ked budes fit a stastna, pride to 🙂 osobna skusenost, vazne 😎

zorka33
6. feb 2015

@ellabella22 kedy testujes? 🙂

pony7
6. feb 2015

@ellabella22 @zorka33 tak ja dnes takto, ale moc sa zatial netesim lebo ma boli brucho ako keby som mala dostat ms aj ta ciarka je nejaka slaba..neviem co si mam o tom mysliet. @zorka33 to ma mrzi, ale urcite sa to na dalsi krat podari 🙂 budem ti drzat palceky

zorka33
6. feb 2015

@pony7 jeeeej :D super, drzim placeky nech len silnie. 🙂